- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
inşallah canım sende haberler yok mu yarın batın
valla gelen giden yok şimdilik, sence bu akşam yapayımmı test söz negatif çıkarsa üzülmicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım sende haberler yok mu yarın batın
valla bilemedim ki bende canım ama bana hamilesin gibi geldi belirtilerden dolayı ama seni umutlandırmak istemiyorum istersen birazcık daha bekle batın geçsin kesin sonuç olur daha iyi olur çünkü insan battan önce yapınca daha kötü oluyovalla gelen giden yok şimdilik, sence bu akşam yapayımmı test söz negatif çıkarsa üzülmicem
valla bilemedim ki bende canım ama bana hamilesin gibi geldi belirtilerden dolayı ama seni umutlandırmak istemiyorum istersen birazcık daha bekle batın geçsin kesin sonuç olur daha iyi olur çünkü insan battan önce yapınca daha kötü oluyo
olsun cnaım hayırlısı üzzülme lütfen
benim daha çok var erken yumurtladıgım için 10 u diyorum ama günüm geçse bile 20 sini beklicemDoğru söylüyorsun şurda kaldı 1 gün senin ne zamandı bat?
kasıma kaldık artık hayırlısı demekten başka bişey yapamıyoruz
benim daha çok var erken yumurtladıgım için 10 u diyorum ama günüm geçse bile 20 sini beklicem
Kızlar biz dün eşimle çalışma yaptık benden iki üç kez peçeteyle sildiğimde açık pembe bişeyler geldi,midem de çok fena umutlansam mı acaba
bilmiyorum canım bekleyebilirmiyim bakalım ayın 10 u bi gelsin de10 gün bekleyebilecek misin canım ?
öle deme canım bak ben yumurtlama günümde adet oldum yeni baştan başladım şimdi ne zman adet olcam kestiremiyorum tam olarak hayırlısı canımCanim arkadasim sengelencim bugun kirmizilar geldi beni kara listeye gecirebilirsin :) guluyorum ama bi yandanda agliyorum :,( koskoca bir ay yine beni bekliyo nasil gecicek bilmiyorum sonu hep hüsran
yumurtlama günün de misin canım anlamadım tam:26:Kızlar biz dün eşimle çalışma yaptık benden iki üç kez peçeteyle sildiğimde açık pembe bişeyler geldi,midem de çok fena umutlansam mı acaba
canım senin gününde geçti bebiş olabilir valla test yapsanakasıklarım ağrıyoo .. ara ara ağrıyo bitiyo tekrar başlıyo dün hasta olmadım bugünde yok . inşallah hamileyimdir
kasıklarım ağrıyoo .. ara ara ağrıyo bitiyo tekrar başlıyo dün hasta olmadım bugünde yok . inşallah hamileyimdir
Canım mide bulantın hemen olmaz ki :106:
çalışma yaptık deyince ben öle sandım canımcanım bnm midem çok hassass regl olduğumda bile istifra ederim, iki ay önce doktora gittiğimde idrar yolu enf. için ilk gebelik var mı demişti bazen adetten öncede başlıyomuş
sengelen,
değilim cnm yumurtlama günüm geçen hafta bugündü
canım benim çok sağol.. ama umudum gittikçe azalıyor.. biraz önce gene yaptım negatif (
stresten olmuyorum herhalde. doktora da gitmeyeceğim kan testi için...
Canım bişey sorucam beyaz akıntın var mı