Canm benim batım 13 ü daha 10 gün var yani yumoş günlerini atlattım bekliyorumm tam değerlendiremedik yumurtlama günlerini de pek umudum yok ama bekliyorumm yine de günümü dün kocişe bağırdım zaten herkes çok çalışıyo biz senin işin yüzünden bebiş bile yapamıyoruz
ha ha çok iyi ya ne tesadüf bu söz hiç yabancı gelmedi banaçünkü bende aynı şeyi kocişime söyledim yazık adamcağız bi grip oldu hali yok bende kalktım millet hergün çalışıyo dedim sen kimlerle konuşuyorsun bunları nerden biliyosun kimin çalışıp çalışmadığını dedi
benim bat 3 ekimdi :) yanim bugün ama hiç bir değişiklik yok gelen giden yok
dün çok ağrım vardı bugün oda gitti kirpiklerim karışmış gibi çok accık doğrumu bu kirpik meselesi
dün çok ağrım vardı bugün oda gitti kirpiklerim karışmış gibi çok accık doğrumu bu kirpik meselesi
canım seni üzmek istemem ama benmde adet zamanımdan 1/2 gün önce göğüs ağrım azalmıştı ve fazla sancım yoktu:S:S
işin kötü tarafı beni adet olmadan sancım olmaz ama kurulu saat gibi kırmızı geldiği an sancım başlardı dün inanılmaz tuhaf bir ağrım vardı gaz sancısı gibi ama şimdi hiç bişey yok yaaaa nediyim hayırlısı olsun
inşaalah sonuç istediğin gibi olur canım kişiden kişiye değişir umarım sende böle oluyordur
canım seni üzmek istemem ama benmde adet zamanımdan 1/2 gün önce göğüs ağrım azalmıştı ve fazla sancım yoktu:S:S
Valla ben hamileyim ama şu an kirpiklerim hiç karışık falan değil :)
Vazgeçmedin değil mi? Akşam testi yapacaksın :)
Ama hemen haber et bize olur mu:)
canım vazgeçmedim,eve giderken test alıcam,ama size yrn haber verebilirim,evimde internet yok çünkü....ayy dua edin ya inşlh hayırlısıyla evim bir an önce şenlenir bebiş sesleriyle
merhaba kızlar.ben kan testi yaptırdım.sonuç 12,2 çıktı...doktor henüz bişey diyemeyiz 2 gün sonra tekrarlayın dedi...benim gibi değeri düşük olup ta değeri yükselen var mı acaba...hala umutluyum inanıyorum bebğim benimle allahın izniyle...sadece biraz daha umut fena olmazdı
merhaba kızlar.ben kan testi yaptırdım.sonuç 12,2 çıktı...doktor henüz bişey diyemeyiz 2 gün sonra tekrarlayın dedi...benim gibi değeri düşük olup ta değeri yükselen var mı acaba...hala umutluyum inanıyorum bebğim benimle allahın izniyle...sadece biraz daha umut fena olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?