Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gün merakıma yenilip birazda eğlencesine daha bata 6 gün varken test yaptım
Daha önce hiç test yapmadığım için bir bakayım dedidm ve sonuç
Bırakın ikinci çizgiyi tek çizgi bile çıkmadı Test bana bişey demek istiyo ama ne ????
(testin markası labmen sakın alamyın arkadaşlar)
kızlar bı kırpıklerınıze bakabılırmısınız eger karısmıssa hamıleymıssınız
kızlar bı kırpıklerınıze bakabılırmısınız eger karısmıssa hamıleymıssınız
aaaa çok ilginç ya... dur bakim hemen
kızlar benide eklermisiniz tabloya benimde bat 7 ekim:))
adetime daha 4 gün var fakat geçen haftan beri kasıklarımda özellikle sol kasığımda batmalar oluyor hatta şuan bile var, ara ara karnımın alt tarafınında gerginlik şişmiş gibi bir hal hissediyorum, bel ağrılarım felaket sanki adet olacakmışım gibi, göğüslerime 10 gündür dokunmak imkansız yatarken bile yatağa değince rahatsız oluyorum acaip şişti gerildi ve hassaslaştı, bu sabahta eşime kahvaltı hazırlarken aşırı bi bulantım oldu ve en önemlisi normalde yumurtlama günümden sonra akıntım kesilir kupkuru olurdum ama bu ay sürekli devam etti hep bi ıslaklık hissediyorum sizce bu ay hamile kalmış olabilirmiyim ?????? Test yapsam daha erkenmi ki
umarım bebiş geliyodur canım,yumurtlamadan sonra kuruyoruz evet,ıslalık devam deyince bende heycanladım bak senin yerine.
bir arkadaşım söylemiştide,adetten hemen önceki zamanalr normalde akıntı olmuyoya,hamilelik olunca o kuruluk gidiyomuş,hadi bakalım gelsin bebciklerr
ya ıyıce bakın bakalım ben dıkkatlı bakınca farkettım
kızlar hadı bakın kırpıklerınıze
bende merak ettım dogrumu dıe
vallahi benim kirpiklerde rımel var gayet düzgünler karbonat testi tırt kirpik testide tırt çıktı
burchecan,senden ne haberler var,senide bekliyoruz değilmi şu sıralar,hadi bakalım her yer çiçek dolsunnnnnnnnnnnnnn
hahahah,süpersiniz yaaaa,bi kez bende denedin karbınatı,kirpiklerime baktım,aaaa karışmış dedim,ama farkettimki benim o tarafım zaten hep karışık