merhaba canım,dün yazdıklarım gelmedi sana galiba.bana yollamış taktiği,teşekür ederim.bu gün bitiyor benim regl,aslında dün bitti gibide,damla damla işte devam.bu ayı boş geçirmemeye çalışacağım.
Yok canım gelmedi özel mesaj mı attın? benim mesajım geldimi sana ?
günaydınnnn,senin mesaj gelmişti canım evet.ilgine teşekür ederim.umarım mutlu haberleride paylaşırız.
BAT ı yakın olanlar var yok mu belirtilerr
Ben tam yumoş günlerimdeyim ovülasyon testim çift çizgi çıktı bugün yarın diğeri control çizgisinden daha kalın olur diye tahmin ediyorum günden güne koyulaşıyo çünkü
yumoş tarihlerimiz tutuyor canım inşallah bebiş tarihlerimiz de tutar da anne oluruz
bat günü ne oluyor sorabiir miyim? :S
İnşallah canım tutar bebiş tarihlerimizde,ben de akıntı fazlalığı yok sadece sol göğsüm acıyo :18: ama ovülasyon testim çift çizgi bakalım 3 günü değerlendircem gerisi Allah'a kalmışş
aysuduru,bat= beklenen adet tarihi canım
İnşallah canım tutar bebiş tarihlerimizde,ben de akıntı fazlalığı yok sadece sol göğsüm acıyo :18: ama ovülasyon testim çift çizgi bakalım 3 günü değerlendircem gerisi Allah'a kalmışş
aysuduru,bat= beklenen adet tarihi canım
olsa bile hemen çıkmaz ki canım daha var bat tarihin bi geçsin bakalım hemen ümitsizlik yokayın 1 yada 2 si adet tarihim dayanamadım dün idrar testi yapıyım dedm tek çizgi çıktı umudum kırıldı açıçası birdha test yapma isteğim kaçtı umarım hepimiz güzel haberler veririz hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur
olsa bile hemen çıkmaz ki canım daha var bat tarihin bi geçsin bakalım hemen ümitsizlik yok
olur canım sıkma canını bak hemen hamile kalabiliyomuşsun
ayın 1 yada 2 si adet tarihim dayanamadım dün idrar testi yapıyım dedm tek çizgi çıktı umudum kırıldı açıçası birdha test yapma isteğim kaçtı umarım hepimiz güzel haberler veririz hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur
kevok08
inşallah canım ya ben de midemi üşütmüşüm fena acillik oldum doktor da bi sürü ilaç verdi dün kullandım ama bugün kullanmadım yumoşumu etkiler diye hata mı yapıyorum bilmiyorum ama dayanıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?