umarım iyi haberlerini alırız canım.
Yaa ben bu gün aşırı kısmını anlamadım ,şimdi ben işteyim eşimde işte ,haftanın 5-6 günü böyle.eve gidiyoruz saat 7,30-8 oluyo,biz kaçırıyoruz gün aşırı kısmını,belki güleceksiniz bana ama çoğumuz böyle değilmi.
sen sıkma canını tatlım olucak inş. doktora gidince mutlaka haber ver canım olur mu hayırlı haberleler gel inş.
Günaydın Kızlaarr nasılsınız
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bat 11 ekim İnşallah bu ay uğurlu gelir hepimize meleklerimize kavuşuruz...
ggünaydın tatlım iyiyiz sen nasılsın :118:
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bat 11 ekim İnşallah bu ay uğurlu gelir hepimize meleklerimize kavuşuruz...
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bat 11 ekim inşallah bu ay uğurlu gelir hepimize meleklerimize kavuşuruz...
bende iyiyim cnm haftayı yarıladık :129:
yaşasınnn demi hafta bitiyooo
kızlar ben sanırım yumurtlama dönemine girdim iki gündür şeffaf akıntım var ama eşim şehir dışındaydı bugün gelecek sizce kaçırdık mı bu ayı da? Ama henüz şu koyu kıvamlı daha beyaz renkli yapışkan akıntım gelmedi :18:
doktor iğne yapıp ilişki günü belirledi mi peki?
benim de 31 Ağustos son adetimin ilk günüydü. Doktorum 16 Eylülde koldan iğne yaptırdı ve 17 eylül pazartesi saat 24:00, 18 eylül salı saat 24:00, 20 Eylül saat 24:00 te ilişki olmasını söyledi.
Ama biz eşim rahatsız olduğu için 17-18 eylül günlerinde ilişkiye giremedik. Sizce bu ay hamile kalma ihtimalim var mı? Benim durumumu yaşayıp hamile kalan var mı? hadi biri de cevap versin ama ya
kızlar ben sanırım yumurtlama dönemine girdim iki gündür şeffaf akıntım var ama eşim şehir dışındaydı bugün gelecek sizce kaçırdık mı bu ayı da? Ama henüz şu koyu kıvamlı daha beyaz renkli yapışkan akıntım gelmedi :18:
doktor iğne yapıp ilişki günü belirledi mi peki?
Benim de 31 ağustos son adetimin ilk günüydü. Doktorum 16 eylülde koldan iğne yaptırdı ve 17 eylül pazartesi saat 24:00, 18 eylül salı saat 24:00, 20 eylül saat 24:00 te ilişki olmasını söyledi.
Ama biz eşim rahatsız olduğu için 17-18 eylül günlerinde ilişkiye giremedik. Sizce bu ay hamile kalma ihtimalim var mı? Benim durumumu yaşayıp hamile kalan var mı? Hadi biri de cevap versin ama ya
tam zamanı,bu 2-3 günü değerlendir.
Güzel haberlerini bekliyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?