tatlım bak bn doktora gtmedim ovulasyon testiyle gebeliğe hazırlanıyorum.yani gebe değilim ama o günleri yakaladım ve o zamanlar ilişkiye girdim.zaten biliyorsun yumurta 24 saat canlı yaşar o günlerde gebe kaldın kaldın yoksa çok zorrrrrrrrrrr unutma...yani eğer 17sinden önce ilişkiye girdiysen 3 gün sperm yaşarsa tahminen evet olabilir...sen en son 17sinden önce ne zaman ilişkiye girdn tarihleri varmı
bende ovulasyon testi alayım bari bu şekilde tahminlerle olmayacak sanırım. ovulasyon testine ne zaman başlamak gerekiyor
sağol canım inşallah hep beraber güzel haberler veririz. ama çok korktum inşallah kaçırmamışızdır.:18:
Kızlar doktora gittim sabah. 6 ay olmadı gebelik dedim. Çok erken dedi zaten.
Sonra muayene etti. Rahmin iyi kistinde yok dedi. Bana klomen verdi. Adetin 5.ci günü başla. 5 gün kullan. 2 gün ara ver. Sonra günaşırı ilişki tavsiye etti.
birde idrarda yanma oluyo arada dedim. Onun içinde tek kullanımlık bi ilaç verdi.
Bakalım ne olacak.
Kızlar doktora gittim sabah. 6 ay olmadı gebelik dedim. Çok erken dedi zaten.
Sonra muayene etti. Rahmin iyi kistinde yok dedi. Bana klomen verdi. Adetin 5.ci günü başla. 5 gün kullan. 2 gün ara ver. Sonra günaşırı ilişki tavsiye etti.
birde idrarda yanma oluyo arada dedim. Onun içinde tek kullanımlık bi ilaç verdi.
Bakalım ne olacak.
Bakalım haftaya maddi durumlar el verirse eğer bende gidicem bi kadın doğuma şu ev bütçemizi sarstı birazcık,evlenmeden öncede gitmemiştim bi genel kontrol olayım
ayy ne güzel kistin falan yok çok şükr.hadi ilacını kullan bismillah diye giriş
İnşallah canım. Rabbim gönlümüze göre versin. Çok sevindim bende bir problem olmadıgına.İnşallah hamile kalırım. 1-2 ay da hamile kalamazsam eşim kontrole gidecek. Hayırlısı inşallah.
inşallah bişey çıkmaz cnm.kızlar benden tavsiye kadın doğuma bebeğimiz olmuyo falan diye gitmeyin 1 seneden önce umursamıyorlar,gebelik öncesi kontrolü bile umursamıyorlar,,,ben hep doktora gittiğimde akıntım oluyo derdim,mecbur muayene ederdi,muayene ederkende ya ben korunmuyorum ama hala bebiş yok,yumurtalıklarım nsl fln derdim,,,,yani muayene masasına yatana kadar yalan söylerdim..
haftaya gidicem kısmetse bende canım hem yumurtlama zamanıma denk gelir belki bakalım yumoşlar büyümüşmüiki gündürde ovülasyon testi yapmaya başladımm ikinci çizgimiz çok silik çıkıyo bakalım ne zaman yumurtlıycaz inşallah kaçırmam
günaydınnnnnnnnnn,ne güzel bir günnn
bende kırmızıyı bekliyorum bu gün,çabukcak gelsin ve gitsinde bende başlayım çalışmalara.
Günaydın canım
merhaba nisanbu,çok şekermiş o el sallayan da nasıl yapıyosun onu ben bulamadım,
Benim gittiğim doktor neden bana hiç öyle bir şey vermedi iltihapiçin fitille antibiyotik verdi,yumurtalıkların çok ii görünüo dedi ide folik asit başladı o kadar
O zaman ben yarın gideyim canım hem kasıklarımda da garip bi ağrı var acaba idrar yolları iltihabımı yine bi öğreniyimcanım doktora muayene giderken adetin bitsin,temizlen hemen git,çünkü ben ilk muayeneye gittiğimde yumurtlama dönemimmiş,salak doktor yumurtaları kis gibi görmüş,bu şekilde sağlıklı bi uayene olmaz dedi,kadın doğumcularda kontrole çağrırken adetin bitince gel hemen diolar,,sen de öle yap canım,,zaten ilk muayene eder görünürde bişi yoksa adet gününün 3. günü hormon testi ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?