kesinlikle erteleme sonra bak olmuyobn eşimle aralıkta tanıştm aralıkta nişanlandm haziranda evlendim hemen istemiyorduk kistim var diye olması gerekiyo deniyoruz olmadı geçen ay bu 2.ay hayırlısı diye bekliyoruz bizdeeeee
Bekletmeden gelsin inşallah bebeklerimiz canım,inanmak başarmanın yarısıdır demişler,pozitif düşünelim ki pozitif olsun hem ilk denemede başarı şansı daha azmış
Moralleri yüksek tutalımm,hepimize gelicek bebişlerimizevet ilk birkaç ay hemen olmazmış.geçen ay çok üzüldüm ama bu ay gayet iyiyim daha yeni evliyim zamanla olur diyorum
Moralleri yüksek tutalımm,hepimize gelicek bebişlerimizdemekki daha zamanı değilmiş.Yanlız ekimde en son Bat'ı olanlardan biri benim galibaa hamiş kalıp topiği terketmeyin [/QUOTE
tatlım merak etme en azından hepimiz birden hamile kalmayız herhalde,şahsen ben ümitsizim,seninleyim ay sonuna kadar merak etme hatta bu gidişle,kasım,aralık ,ocak,şubat....topiklerindede olacağım gibi...
Moralleri yüksek tutalımm,hepimize gelicek bebişlerimizdemekki daha zamanı değilmiş.Yanlız ekimde en son Bat'ı olanlardan biri benim galibaa hamiş kalıp topiği terketmeyin
inşallah tatlım iyi akşamlariyi akşamlar canlarım,her açtığımda mutlu bir haberle karşılaşmak ümidiyle....
test yapmadan yapma kız yazık adama
İyi akşamlar kızlar,
Pazar günü hastaneler gebelik testi yapıyomu acaba,gerçi %99 yarın gelcek benim kırmızılar ama yine de bir ümit karnım feci ağrımaya başladı
tatlım sen acile git karnım ağrıyo de gebelik şüphemde olabilir de onlar test yapar
iyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsn
h.b iim cnm bendeee bebiş filan yokkkdun ıdrarda yaptım cıkmadı yarın doktora gıdıcem bakalım pko nasıl tedavı olcakkk :26:
acile gidiyim o zaman bizim burdaki özele geçen enfeksiyonda midem bulanıyo demiştim gebelik şüphesi var mı demişti bu sefer de öyle diyim bari
vee kırmızı kartı yemiş bulunuyorum
hayırlısı canım önümüzdeki maçlara devam o zaman,kısmetse bidahaki aya inşlh.canını sıkma sakın,bıcırıklar bizi uğraştırıyolar ama inan gelecekler bir gün rabbimin izniyle...
Çok teşekkür ederimm cnm desteğin için kırmızıları görünce gece biraz üzüldüm ama bu ay kısmet değilmiş demekki neyse çalışmalara devam inşallah gelicek bebişler hayırlısıyla..Bakalım önümüzdeki ay şu ovülasyon testleri işe yarıycakmı.[/QUOT
ne demek canım birbirimize destek için burdayız.bu testlerden ben kullanmadım hiç,sende işe yararsa bende alayım bari herkes kullanıyo sanırım bende tereddütdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?