- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #1.601
amin kuzum benim tek korkum testin arızalı olması
Arızalıysa da olumlu bi arızalık olsun inşAllah canım ilerleyen zamanlarda tekrarlarsın testi koyulaşır insAllah çift çizgi görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin kuzum benim tek korkum testin arızalı olması
Anladim.canim.olmazsa da sikma canini bu ay olmazsa bi dahaki ay olur.bi dahaki.ay ovulasyonla denersin.insallah gerek kalmaz
Gördümmmmm bat hayırlı olsun bat tarihimiz aynı canım ama ben test yapmaya cesaret edemedim
daha varmış kuzum bekle o zamanNormal adet döngümu sayıyorum artık ümitlenmemek için 11 gün var daha 21 ekim bat
yap kuzum ben bilerek yapıyomdum yoksa da zeminini hazırlamak için bekleyip sonra adet gelmesi daha yıpratıcıGördümmmmm bat hayırlı olsun bat tarihimiz aynı canım ama ben test yapmaya cesaret edemedim
niyetim öyle zaten idrar testiyle devam edicem yarın laboquick alcam herkes güvenilir diyo bakalımArızalıysa da olumlu bi arızalık olsun inşAllah canım ilerleyen zamanlarda tekrarlarsın testi koyulaşır insAllah çift çizgi görürüz
niyetim öyle zaten idrar testiyle devam edicem yarın laboquick alcam herkes güvenilir diyo bakalım
amin inşallah hep beraber görelim canımHadi bakalım canm insAllah koyulaşan çift çizgi görürüz :)
Aynen canım bekliyorum bklm ins hayırlısıdaha varmış kuzum bekle o zaman
Böyle bat a 6 7 gün varken test yapan arkadaslara cok seviniyorum yaa hele bide olumlu sonuc olunca ucuyorum gerçekten :) Bat a son 2 günüm kaldı ama gecikme beklemek istiyorum test yapan arkadaslara cok özeniyorum yapmak istiyorum sonra geri duruyorum bekliycem ınat ettim
Amin kuzum, belim resmen kırılıyo çok ağrıyo ve kasıklarımda öyle...Aynen canım bekliyorum bklm ins hayırlısı
Bebisten senin ki ins bnmde var ama ins bnmde öyledirAmin kuzum, belim resmen kırılıyo çok ağrıyo ve kasıklarımda öyle...
Böyle bat a 6 7 gün varken test yapan arkadaslara cok seviniyorum yaa hele bide olumlu sonuc olunca ucuyorum gerçekten :) Bat a son 2 günüm kaldı ama gecikme beklemek istiyorum test yapan arkadaslara cok özeniyorum yapmak istiyorum sonra geri duruyorum bekliycem ınat ettim
Beeenhatırlayamadım yoksa etiketleyecektim ovulasyon yap demişti biri
Sende bendensin aynen vala bende imreniyorum ama yapmıyorum :)
Al benden de o kadar cnm
Bat 1, bakalım Yarını atlatıp da Cuma da regl olmazsam teste niyet ettim.
Aynen benimde ramazan ayında olmustu baya 15 20 gün gecikmem kac kez yaptim negatifti bende o zmn çok husrana ugramistm su an fazla umitlenmekte istemiyorum bekliyorum ama var birşeyler dio iç sesimBenim bikac ay gecikmem oldu ama negatif test sonucu görünce hevesim yok artık ya hüsran oluyo sonra o yüzden baya geçsin istiyorum :)