- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #1.561
7 kuzumAyy çok sevindim canm belirginleşiyo artık 1 2 gün sonra yine tekrarla daha da koyulaşan insAllah :) Bat a ne kadar vardı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 kuzumAyy çok sevindim canm belirginleşiyo artık 1 2 gün sonra yine tekrarla daha da koyulaşan insAllah :) Bat a ne kadar vardı canım
İnsallah canim oyle deyip de cagirma şunu lutfen
Evet cizgin belirgin.canim ne kadar zaman sonra cikti cizgi
ilk 10 dkda çıktı canım kaldıkça dahada belirginleşti.öncekiler kalsa da belirginleşmiyoduEvet cizgin belirgin.canim ne kadar zaman sonra cikti cizgi
Ay hadi.insallah benim testte kalinca belirginlesti accuk sevindim ama insallah bu ay da kucagimiz bos kalmaz senle ayni.bat gunumuzilk 10 dkda çıktı canım kaldıkça dahada belirginleşti.öncekiler kalsa da belirginleşmiyodu
Eğer yarında yaptığında koyulaşma varsa var demektir ki şu anda da var gözüküyor kuzum :) ay bu belirtilerle ölcem ya şimdi batma eklendi sol bacak ağrısı eklendi ve idrarda koyulaşma artı akıntı var oooo maşallah yani bana
İnsallah canim hep birlikte sevinuriz bakarsin bat gunlerimiz yakin cunku senle demi.17 benim
7 kuzum
vallaha kuzum test bozuk değilse vardır heralde bugün ağrılarım oldu diye dedim bi yapayım inşallah tüm isteyenlere nasip olurAy hadi.insallah benim testte kalinca belirginlesti accuk sevindim ama insallah bu ay da kucagimiz bos kalmaz senle ayni.bat gunumuz
inşallah kuzum hep birlikte sevinelimHadi inşallah diyelim canım güzel haberler alalım da sevinelim inşAllah yaa
Ay bekleme sen.bat gununde hemen.yap senin.yerine.ben.catlarim kiz meraktanAyy inşAllah canm ne çok isterim bende. benim bat 12 13 ekim canm ama regl olmazsam beklerim seni test yapmak için :)
inşallah kuzum hep birlikte sevinelim
inşallah görmezsin kuzum inşallah bende hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle görmemSon 2 benim bat a, ama p.tesi yaparım test kırmızılar görmezsem inşAllah :)
Ay bekleme sen.bat gununde hemen.yap senin.yerine.ben.catlarim kiz meraktan
inşallah görmezsin kuzum inşallah bende hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle görmem
İnşallaahhhhhh kuzucum gerçekten hepimiz için dua ediyorum rabbim duysun sesimizi dualarımızı kabul etsin inşallahhh :)Bebiş belirtileridir inşAllah canm hepberaber sevinelim inşAllah
amin kuzum benim tek korkum testin arızalı olmasıinşAllahhh canm ya haber verelim birbirimize yine ben burdaki arkadaşlarda bile pozitif görünce seviniyorum hepsine de sağlıkla kucaklarina almaları için dua ediyorum, Allah kimseye aratmasın nasip etsin hayırlısıyla
Anladim.canim.olmazsa da sikma canini bu ay olmazsa bi dahaki ay olur.bi dahaki.ay ovulasyonla denersin.insallah gerek kalmaz12 13 ya işte haftasonu evde değiliz hem de bikac gün geçsin diye beklemek istiyorum. bi kere 5 gün gecikti o kadar test yaptım ama 1 kere çift çizgi göremedim bu sefer de kendimi sevindirip sonra hayal kırıklığı yaşıyorum diye beklemek istiyorum. normalde 1 hafta gecikmeyi de beklerim ama ilaç kullandığım için en geç p.tesi yapmayı düşünüyorum bakalım :)
hepsi bende bugün mevcuttu kuzum bende şüphelendim dedim yapim çıktı şimdi idrardan takip edicem edicem olacak mıEğer yarında yaptığında koyulaşma varsa var demektir ki şu anda da var gözüküyor kuzum :) ay bu belirtilerle ölcem ya şimdi batma eklendi sol bacak ağrısı eklendi ve idrarda koyulaşma artı akıntı var oooo maşallah yani bana
Kız bak gaza getiriyon deme öyle :) et canım et en güzeli bide bişey sorabilir miyim ?hepsi bende bugün mevcuttu kuzum bende şüphelendim dedim yapim çıktı şimdi idrardan takip edicem edicem olacak mı