- 17 Mayıs 2018
- 407
- 213
- 34
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #1.641
Günaydın.
Bende de bugün sabah başladı artış, ölçmedim gerçekten ateşim vardı, içten bir yanma mı bilmiyorum ama benim regl öncesi bu durumu yaşyıorum her zaman( gebelik belirtisinde de var mı bilmiyorum
Ben şöyle söyliyim hiç gebe kalmadım bilmiyorum belirtilerini ama regli az çok biliyorum. Benim sağ kasığımda böyle 2 3 gün süren bir sızı oldu doktor yumurtan çatlamamış olabilir regl ile atar dedi. Diğer doktor enfeksiyon var dedi antibiyorik verdi. Antibiyotiğimi kullandım. 1 hafta boyunca akıntım falan da yoktu kuruydum. Dün akıntım geldi beyaz yumurta beyazı kıvamında ve sulu da değil ara ara varlığını hissediyorum. Sonrasında dün ateş basmalar başladı. Hep 36.5 ölçüyordum önce 36.8 ölçtüm sonra 37.00 ama hissediyorum ateş gelip gidiyor. Böyle adet olacakmışım gibi ağrılarım var adet öncesi hep olur benim adet sanırım sonra bir adet olurum sancısı daha beter Yani benim direkt adet belirtilerim bunlar. Zaten erken gebelik testişi yaptığımda da bir şey çıkmadı ovülasyon testim de çok silil o yüzden ben gebelik beklemiyorum canım :)