- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #1.581
tabiki canımKız bak gaza getiriyon deme öyle :) et canım et en güzeli bide bişey sorabilir miyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki canımKız bak gaza getiriyon deme öyle :) et canım et en güzeli bide bişey sorabilir miyim ?
Ya şimdi tam belli bişey yok ama belirtiler varya yani gebelik kesinleşmeden yaşanan cinsel ilişki bi sıkıntı yaratır mı canım ?tabiki canım
yok canım bence yaratmaz ya riskli gebelik yoksa yani düşük tehdidi falanYa şimdi tam belli bişey yok ama belirtiler varya yani gebelik kesinleşmeden yaşanan cinsel ilişki bi sıkıntı yaratır mı canım ?
Hmm anladım canım bende varya sanki gebelik oldu da ilişkiyi düşünüyomyok canım bence yaratmaz ya riskli gebelik yoksa yani düşük tehdidi falan
Olacak ins Olacak kuzum bi sıkıntı olmazsa hamileykende iliski olabiliyor ne kadar olursa tabi ilk aylar bulantı falan sonra bana cok tiksinti gelmişti hersey kokuyordu eşim bile kokuyor gibime gelirdi son aylar da zaten sagdan sola donesin gelmio yapamionHmm anladım canım bende varya sanki gebelik oldu da ilişkiyi düşünüyom
sağol kuzum inşallah.Mrblar kızlar konustuklarinizin hepsini okudum wiha02 ins hayırlısıyla varligi kesinlesir bebisinin
E Enesbirgul canım herkesin belirtisi farklı zaten benim adetten bi gün önce sadece karın ağrım ve bel ağrım olur ertesi günü adetim gelirdi hemen iki aydır farklı tepki veriyor vücudum gecen ay kimyasal oldu bu ayda farklı seyler hissediyorum ins yalancı degldir belirtilerim...
MinnakPortakal aynen bu ay herkeste bi erken yumurtlama kasık ağrısı kramp vs var Allah tan hayırlısı
Bmmde git gide belirtilerim çoğalıyor bklm nolcak
wiha ne yaptın dünden beri kız merak ettim senihatırlayamadım yoksa etiketleyecektim ovulasyon yap demişti biri
Kiizzzz ovu testinde daha belirgin ha ayyy hadi ins kopkoyu da görürsün inshatırlayamadım yoksa etiketleyecektim ovulasyon yap demişti biri
silikken sonradan koyulaşmaya başladı zaten ilk ovudan şüphelendim canımKiizzzz ovu testinde daha belirgin ha ayyy hadi ins kopkoyu da görürsün ins
vallaha canım bugün yaptım daha belirgin çıktı hcg testi bakalım inşallah vardır allah mahcup etmesinwiha ne yaptın dünden beri kız merak ettim seni
inşallah ya inşallah canım takipteyim seni bana da umut verdin dua et ne olur :)silikken sonradan koyulaşmaya başladı zaten ilk ovudan şüphelendim canım
vallaha canım bugün yaptım daha belirgin çıktı hcg testi bakalım inşallah vardır allah mahcup etmesin
topiğime beklerim kuzum orda daha hızlı dönüyorum fotolarda var, nasıl etmem dua allah kimseyi çıktığı yolda mahcup etmesin kuzummminşallah ya inşallah canım takipteyim seni bana da umut verdin dua et ne olur :)
Heyecanla senin beta değerini bekliyorum :)silikken sonradan koyulaşmaya başladı zaten ilk ovudan şüphelendim canım
vallaha canım bugün yaptım daha belirgin çıktı hcg testi bakalım inşallah vardır allah mahcup etmesin
cesaretimi toplarsam vercem valla kuzum :) mecbur vermem lazım varsa aile hekimi takip başlatıyo kaçarım yok :)Heyecanla senin beta değerini bekliyorum :)
Ben cizginin s sini görsem anında veririm herhalde ya onun içinde gecikmeyi beklicem zatencesaretimi toplarsam vercem valla kuzum :) mecbur vermem lazım varsa aile hekimi takip başlatıyo kaçarım yok :)
kaç kaldı, yapsan görürsün bence kuzumBen cizginin s sini görsem anında veririm herhalde ya onun içinde gecikmeyi beklicem zaten
Alttaki fotoda uzaktan belli görünüyor ikinci çizgiKizlar bi bakin bakim ciZGİ var mi Eki Görüntüle 2196751 Eki Görüntüle 2196751
Normal adet döngümu sayıyorum artık ümitlenmemek için 11 gün var daha 21 ekim batkaç kaldı, yapsan görürsün bence kuzum
İnşallaahhhhhh kuzucum gerçekten hepimiz için dua ediyorum rabbim duysun sesimizi dualarımızı kabul etsin inşallahhh :)