- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- 73
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.541
İptal ettim zaten canım eczaneden alıp yapıcam artık eşimden izinsiz alıyorum ve 3 günde gelir en uzun dedi e ctsi günü benim eşim evde oluyo o gün gelirse olmaz yaniAa çok kötüymüş ya niye zamanında göndermiyorlarsa
Bu artık doğrudur yaa ayyy ne güzel belli oluyo ya maşallahhh :))bekledi böyle oldu bak kuzum . allahım nolur yalan çıkmasın
Canım ovü yapsana varsa karşılaştıralım bende sadece ovü var.bekledi böyle oldu bak kuzum . allahım nolur yalan çıkmasın
Ben internetten gebik.testi.siparis edeyim en uyisi her gun.yapayım adeti bekleyemeyecem.bir tane.testim kaldi elimde
bekledi böyle oldu bak kuzum . allahım nolur yalan çıkmasın
Yaptim canim ben bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama takibini.yumurtlamayi da yakaladim degerlendirdim.o yuzden umudum var ama nasip tabi o bes tane gebekik testini harcadim.bir tane kaldiRegl olmayı bekle Ovulasyon testi al bence csnm yumurtlamaui takip edersin hem, yaninda gebelik testi de oluyor bazı paketlerde indirim de oluyo internette.
Yaptim canim ben bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama takibini.yumurtlamayi da yakaladim degerlendirdim.o yuzden umudum var ama nasip tabi o bes tane gebekik testini harcadim.bir tane kaldi
İnsallah canim bugunu saymazsak.6 gunRegl e ne kadar var peki canım.? tutmuştur inşAllah kuzum çift çizgiyi görürüz insAllahhh
Simdi arastirdim 25 tane gebelik testi 28 tl idi laboquik onu alacam sanirim
İnsallah canim bugunu saymazsak.6 gun
Aynen canimAa çok iyiymiş ya fiyat, az da değil icinde olan test.
İsin tuhafi bende regl bekirtisi yok.herkes hamilelik belirtisi olarak yazmis ama benim regl den.once goguslerimin yanlari acir el deyemez.suan hic oyle bi durum yok.sadece bel ve sirt agrisi cekiyorum.kasiklarim agriyo arada sanci giriyo mide yanmasi mide gazi cok fazla.aksam uzeri.atesim yukseliyor.ve cok fazla usuyorum boyle yani.belki de grip olacam.bilemem diyorum ya sadece bu ay dersimize iyi calistigimiz için umutluyum o kadargeç döllenme olmuştur belki canm bekle bakalim 3 gün felan daha. benim 2 3 gün var daha ama regl belirtim de başladı sabaha olurum belki
Aynen canim
inşallah doğrudur hala inanamıyorum canım yaBu artık doğrudur yaa ayyy ne güzel belli oluyo ya maşallahhh :))
İnsallah canim oyle deyip de cagirma şunu lutfen2 günüm var benimde daha hiç test yapmadım regl belirtim var inşAllah bebiş aģrısıdır diye umuyorum hiç sanmasamda :)
Canım ovü yapsana varsa karşılaştıralım bende sadece ovü var.
İsin tuhafi bende regl bekirtisi yok.herkes hamilelik belirtisi olarak yazmis ama benim regl den.once goguslerimin yanlari acir el deyemez.suan hic oyle bi durum yok.sadece bel ve sirt agrisi cekiyorum.kasiklarim agriyo arada sanci giriyo mide yanmasi mide gazi cok fazla.aksam uzeri.atesim yukseliyor.ve cok fazla usuyorum boyle yani.belki de grip olacam.bilemem diyorum ya sadece bu ay dersimize iyi calistigimiz için umutluyum o kadar
Eğer yarında yaptığında koyulaşma varsa var demektir ki şu anda da var gözüküyor kuzum :) ay bu belirtilerle ölcem ya şimdi batma eklendi sol bacak ağrısı eklendi ve idrarda koyulaşma artı akıntı var oooo maşallah yani banainşallah doğrudur hala inanamıyorum canım ya
İnsallah canim hep birlikte sevinuriz bakarsin bat gunlerimiz yakin cunku senle demi.17 benimRegl belirtisi olmaması da iyi bişey canm insAllahh yerleşmeden dolayıdır o anlattıkların da seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?