- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #1.501
valla yapamam zaten iş çıkışım eczanenin kapanışına denk geliyo bekliyorumBende yeni ona bakiyordum var gibi evet. Sabret canim dahada yapma biraz zaman geçsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla yapamam zaten iş çıkışım eczanenin kapanışına denk geliyo bekliyorumBende yeni ona bakiyordum var gibi evet. Sabret canim dahada yapma biraz zaman geçsin
Canim emin misin belki yerlesmedirBen hasta oldum hanımlar Artık kasım ayına
Canım normalde regl olacağın zaman ateş düşer ama antibiyotikle bi alakası var mı bilmiyorumKuzular bir şey soracağım. Antibiyotik kullanırken ateş artar mı yaa regl yaklaşıyor ondan mı acaba. Böyle tıpkı regl ağırlarım gibi ağrılarım başladı ateşim sabah 36.5 idi sonra öğleden sonra 36.8 oldu şimdi 37.1 reglde ateş artıyor mu yaa hiç takip etmemiştim
İyiyim ben canım yani iyi olmaya çalışıyorum çok fena halsizlik var üstümde göğüslerim iyice şişti aynı regl belirtileri ama daha 8 gün var nolcak bilmiyorum sen napıyon işe başlamışsın hayırlısı olsun kuzum :)Kızlar nasılsınız? Yok mu yeni gelişmeler???
Canım msj yazdığın yerde dosya ekle var oraya tıklayıp yükleyebilirsin ama yüklenmese galeride fotoyu kırp öyle yükleKizlar nasil foto atiyorsunuz ya ben mi.beceremedim.test yaptim bi de siz bakin
Evet canim.onu denemistim dosya buyuk dedi tamam dur bi daha deneyimCanım msj yazdığın yerde dosya ekle var oraya tıklayıp yükleyebilirsin ama yüklenmese galeride fotoyu kırp öyle yükle
Tamam canım iyice küçült ama sadece test gözüksün fotodaEvet canim.onu denemistim dosya buyuk dedi tamam dur bi daha deneyim
Kız bn bulsam şimdi başlayacam nereye gidiyorm gelmiş bitmiş yok şöyle böyle daha illalah ettm bide çok fena grip olmşm anlataamma
Ben hasta oldum hanımlar Artık kasım ayına
Çıkadabilir çıkmayadabilir bebeğin yerleşme gününe bağlı kuzum ama sabah ilk idrarla yaparsan silikte olsa görebilirsin ama tabi beklemek en iyisi ama için rahat etsin diye yapabilirsin tabiki
Tüp tıkanıklığı için brokoli kürü diyor Saraçoğlu ama öncesinde soğan kürü yoğun sonra brokoli diyor.. bir yerde öyle dinlemiştim ya da direk sitesinden başvuru yapılabiliyormuş onlar durum göre sn dönüyorlarmıi
Bayağı net bi çizgi var canım adete ne kadar var ? Bide ne kadar sürede çıktı ?Kizlar bi bakin bakim ciZGİ var mi Eki Görüntüle 2196751 Eki Görüntüle 2196751
Valla benimde sabahtan beri regl ağrım var erken regl olcam gibi duruyo ama daha 8 gün var senin 2 günün yok muydu kuzum ?Yokk canm yok agrım başladı geliyor regl hiç umudum kalmadı artık Bidahaki ay'a artık..
Valla benimde sabahtan beri regl ağrım var erken regl olcam gibi duruyo ama daha 8 gün var senin 2 günün yok muydu kuzum ?
Valla ne yalan soyleyim yaptim disari ciktim 4 saat olmustur 17 ekim bat canim benim hesaba gore 6 gun var.takvime gore 7Bayağı net bi çizgi var canım adete ne kadar var ? Bide ne kadar sürede çıktı ?
Kizlar bi bakin bakim ciZGİ var mi Eki Görüntüle 2196751 Eki Görüntüle 2196751
ben gördüm vallahaKizlar bi bakin bakim ciZGİ var mi Eki Görüntüle 2196751 Eki Görüntüle 2196751
Daha bat a 6 gun var canimBana da çizgi var gibi geldi canm ne kadar geçti adetin.?