- 17 Mayıs 2018
- 407
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
bat'a 6 gün var kasığım sağ tarafında ağrı var. Ani kalkışlarda kasığıma sancı giriyor. Aşırı sinirliyim.
Adet belirtisi mi acaba. Daha önce adet öncesi kendimi hiç dinlememişim. göğüslerde hassas yaklaşık 10 gündür falan.
bu meraklı bekleyiş insanı stres yapıyor sanırım. Sabah sabah eşime bir sürü saydırdım. Adam ağzını açıp cevap vermedi. Şimdi de vicdan yaptım. Ne diye o kadar söylendim diye.
hiç hamile kalmadım bilmiyorum etkilerini. Ama regl öncesi bende inanılmaz asabi olurum. Hatta bu takvimler var ya telefonda. Regl öncesi bildirim gönderiyor. Regline 1 hafta kaldı. Şaka değil 3 gün kaldı. Yok pms yakın. Bir de o dönem 30 günde bir falan regl oluyorum ve takvime de 28 gün diye işaretlenmiş. Ben şimdi uygulamadan gazı aldım ya regl öncesi ay ben bir sinir bir öfke bir seni parçalarım modu. O moddan tam 5 gün sonra mı ne regl olmuştum. Psikolojimizde bizi çok etkiliyor :):)
Bu arada ben anımı anlattım. Seninki gebelik belirtisi de olabilir ben hi.ç yaşamadım belirti o yüzden bilemiyorum:)