- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
Tabiki eklerim. Hosgeldin ! Uğurlar getirsin inşallahKurumus-Maskara merhaba canim beni de ekler misin? Bat 15 ekim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki eklerim. Hosgeldin ! Uğurlar getirsin inşallahKurumus-Maskara merhaba canim beni de ekler misin? Bat 15 ekim
Günaydın cnm uyumudum yeni gördümİyiyim ben çok şükür. Akşam yemeği yaptım şuan pişiyor. Oturuyorum öyle. Sizler neler yapiyorsunuz?
İns hayırlı haberler alırsın canım benim dün akıntım ve sol kasigimda ağrım vardı hattab gece daha siddetliydi nedenseAy valla bende sadece bi gerginlik var yumurtalıklarımda bide sürekli uykuluyum. Bu ay klomen kullandım ya ne gibi belirtiler olacak bilmiyorum tam yumurtlama tarihimi de öğrencem yarın bakalım Dr ne dicek heyecanlıyım
Günaydın canım. O konuda pek bilgim yok valla. Benim hep sol kasigim agrir ama geçen ay sağ kasigimda çok çok agridi çok ümitliydim ama fost ciktiKızlar kasıkta hangi tarafta ağrı olursa o taraftan mi yumurtlyyoruz acaba bilen var mi misal akşam iki kasigimda da ağrı vardı başta ilişkiye girdikten sonra solda daha yoğun hissettim
ben sadece gecen ay kasik ağrısı yasamistim aslinda şiddetli olarak hissettgm bi de bu ay daha önce kendimi zorluyordum var mi ağrım falan die bklm nolcakGünaydın canım. O konuda pek bilgim yok valla. Benim hep sol kasigim agrir ama geçen ay sağ kasigimda çok çok agridi çok ümitliydim ama fost cikti
Hayırlısı olsun canım valla. Çok üzülmüştüm ama bunda da vardir bir hayirben sadece gecen ay kasik ağrısı yasamistim aslinda şiddetli olarak hissettgm bi de bu ay daha önce kendimi zorluyordum var mi ağrım falan die bklm nolcak
Tabiki oyle canım Rabbim herseyin hayirlisini versin sen nerdr yaşıyorsun kiz sorcam hep denk gelmiyorHayırlısı olsun canım valla. Çok üzülmüştüm ama bunda da vardir bir hayir
25 EkimMerhaba kızlar.
Bu başlık bize Ekim ayındak Uğur getirsin diye açtım. Umarım güzel haberler alırız. BAT(Adet) günlerinizi listeye eklemek için lütfen aşağı yazın.
@rainbow4607 4 Ekim
@Seymaaao 4 Ekim
@EslemKenan 4 Ekim
@Scarlet16 7 Ekim
@Nbhtt 7 Ekim
@kardelen_08 8 Ekim
20_KELEBEK 10 Ekim
1 10N 10 Ekim
@Bayankus06 11 Ekim
@Vuslat ne zaman 13 Ekim
@Genc_evli 15 Ekim
@Greensey 15 Ekim
MinnakPortakal 16 Ekim
@Anneyimbenanne35 17 Ekim
@wiha02 18 Ekim
@mimarice 19 Ekim
@superisi1984 20 Ekim
Fit mutlu anne 21 Ekim
hopelesss90 21 Ekim
@nyks_42 22 Ekim
@neiraida 22 Ekim
@Busrayld 24 Ekim
@melek ve mucizesi 24 Ekim
@Nurlana14 25 Ekim
@Valensiya 25 Ekim
olivia dunham 27 Ekim
@ismihazan 27 Ekim
Kurumus-Maskara 29
Ekim
oliva yida çok severimKurumus-Maskara canımcım ben isimimi değiştirdim prenses leia yerine yazar mısın?
bat ım aynı canım ismimi değiştirdim sadece. 27 ekim prenses leia yerine olivia dunham olacakolivia dunham yeni bat tarihin ne?
Tamamdir canim yaptim duzeltmeleri :) benim adetim biteli 3 gün oldu ama eşim çok yorgun oluyor tık yok . Zaten yumurtlama haftasina bile girmedim daha . 15 ekim yumurtlama günü diyor takvimbat ım aynı canım ismimi değiştirdim sadece. 27 ekim prenses leia yerine olivia dunham olacak
aa Kurumus-Maskara sen de mi düşük yaptın bende haziranda 8 haftalık düşük yaptım bana hemen olur üzülme falan dediler ekim oldu ne gelen var ne giden. Artık ne zaman olursa artık diye bakıyorum. Nasipte yokmuş ne yapalım. Allah sağlıklı bebekler nasip etsin en erken zamanda inşallahAh ah al benden o kadar. Asla kıskançlık değil ama içim ciz ediyor. Hatta bu sitede ayni anda hamile kaldim arkadaşlar 30 haftalik oldular bebekleri benimkide kalsaydı şimdi 30 haftalık olurdu sevinçle gitmiştim o gün muayeneye
Aynı zamanlardan gidiyoruz benim de 13 ekim yumurtlama gözüküyo. Benimde eşim hep yorgun. zorla ayda 4 5 kez anca yapıyoruz onu da yumurtlama dönemine denk getirecem ki işe yarasın.Tamamdir canim yaptim duzeltmeleri :) benim adetim biteli 3 gün oldu ama eşim çok yorgun oluyor tık yok . Zaten yumurtlama haftasina bile girmedim daha . 15 ekim yumurtlama günü diyor takvim
kızlar sizde de oluyor mu..bu gün en yakın ark. hamile olduğunu öğrendim. kendi söyledi bana. Onun adına o kadar çok sevndim ki yürekten adeta. ama içim cızz etti. bnden sonra evlemşti. bide korunuyorduk nasıl oldu anlamadım ddi. ama kesinlikle beni üzecek bir konuşma değildi yani arkadaşımın asla art niyeti yok. etrafımdan böyle haber duyunca içim dağlanıyorrr
Ah ah al benden o kadar. Asla kıskançlık değil ama içim ciz ediyor. Hatta bu sitede ayni anda hamile kaldim arkadaşlar 30 haftalik oldular bebekleri benimkide kalsaydı şimdi 30 haftalık olurdu sevinçle gitmiştim o gün muayeneye
@Genc_evli MinnakPortakal kızlar esimle arayı düzelttik kendileri özrünü diledi kus kalamadik tabii bende diledim... Bütün gün dediklerim için tövbe ettim köpek gibi pismNim dedi... Çok çabuk sinirleniyo ofkeleiyor sizce bu huyunu napcaz ya kendide çok rahatsız bu durumdan
İns hayırlı haberler alırsın canım benim dün akıntım ve sol kasigimda ağrım vardı hattab gece daha siddetliydi nedense
Aynı zamanlardan gidiyoruz benim de 13 ekim yumurtlama gözüküyo. Benimde eşim hep yorgun. zorla ayda 4 5 kez anca yapıyoruz onu da yumurtlama dönemine denk getirecem ki işe yarasın.
Birde soyle bir durum varmis regl gormesine rağmen hamile olan onuda anlamis deilim bzen cevremde derler guvenme korunmuosan genede test yap benim bir komsum 3ay regl gormus agriyla gitmis 3 aylik hamile oldugunu ogrenmis bendede oyle bir umut olmuyo deil
Şimdilik yok canım beklemedeyim. Ovülasyon testi kullanıyorum bu ay. Henüz çift çizgiyi görmedim. Sende var mı belirtiler@superisi1984
hopelesss90
@nyks_42
@neiraida bat 20 21 22 ekim kizlar napionz var mi yumurtlama belirtisi