- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
E cnm zaten yeni baslamissnz çok normal moralini bozma ins en hayırlı vakitte gelecektir minigin3 yıl oldu cnm ama çalışıyordum 9 aydr bebek istiyoruzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E cnm zaten yeni baslamissnz çok normal moralini bozma ins en hayırlı vakitte gelecektir minigin3 yıl oldu cnm ama çalışıyordum 9 aydr bebek istiyoruzz
aminnn cnm inşş.E cnm zaten yeni baslamissnz çok normal moralini bozma ins en hayırlı vakitte gelecektir minigin
Dua edelim insallah canimm olumlu olsunKızlar bişey sorcam ya ben size ben şimdi 2 gün önce yani pazartesi günü adetime 5 gün varken kan vermiştim 2.3 çıkmıştı. Bugün öyle rast gele idrar testi yaptım çift çizgi çıktı pozitif çıktı yani hemen gidip öğlen saat 1 de kan verdim 30.02 betaHCG çıktı değerim. Adetime henüz 3 gün var. Akşam başka bir hastaneye gittim eşimle ordada kan istedi doktor ordaki değerimde 28 çıktı kimyasal olmasından çok korktum. Ordan çıktıkdan hemen sonra yine sabahki kan verdiğim hastaneye gittim ordada 35.8 çıktı yani artmış çok şükür ama yinede içimde bir korku var. Doktora sordum bu durumu aynı size anlattığım gibi bana verdiği cevap şu şekilde “olabilir öyle 1-2 değer oynaması normal benden sana tavsiye herzaman aynı hastanede kan ver her hastanenin cihazı referans aralığı ölçümü farklı olur”dedi. Ama şunuda söyledi “sen yinede çok ümitlenme biz 100 den düşük olan değerlere genellikle kimyasal gebelik gözüyle bakıyoruz”dedi . Ama benim adet günüme daha 3 gün var sizce kimyasal olabilirmi? Sabahki yaptığım hastanede 30.2 çıktı akşam aynı hastanede 35.8 çıktı arada 1 farklı hastanede var ordada 28 çıktı dediğim gibi sizce nedir durum . Çok korkuyorum. 2 düşüyüm var birde evladımı kaybettim.
inş hamilesndir cnm biraz daha bekle test yaptır ..Benimde kasiklarim agriyo adet tarihim 16 eylul piskolojikmi acaba doktor yumurtan catlamis dediginden beri sol tarafimda agri hafif batma var insallah hamileyimdir yaa bu ayy artik olsunn
Ahhh ahhh test yaptım negatif şimdi de lekelenme geldi. Adet oldum. Çok üzgünüm. İnşallah @EslemKenan den hayırlı haberler alırız.4 Ekimci caaanımm anneler E EslemKenan Kutsalsekerpare
Nasılsınız test yaptınızmı
Nasıl hissediyorsunuz
Hayırlısı olsun kuzum sıkma canını önümüzdeki ay insAhhh ahhh test yaptım negatif şimdi de lekelenme geldi. Adet oldum. Çok üzgünüm. İnşallah @EslemKenan den hayırlı haberler alırız.
S superisi1984
hopelesss90
nyks_42
neiraida bat 20 21 22 ekim kizlar napionz var mi yumurtlama belirtisi
İyi geceler kızlar napionz
slm kızlarrr naslsnz
Ah ah al benden o kadar. Asla kıskançlık değil ama içim ciz ediyor. Hatta bu sitede ayni anda hamile kaldim arkadaşlar 30 haftalik oldular bebekleri benimkide kalsaydı şimdi 30 haftalık olurdu sevinçle gitmiştim o gün muayeneyekızlar sizde de oluyor mu..bu gün en yakın ark. hamile olduğunu öğrendim. kendi söyledi bana. Onun adına o kadar çok sevndim ki yürekten adeta. ama içim cızz etti. bnden sonra evlemşti. bide korunuyorduk nasıl oldu anlamadım ddi. ama kesinlikle beni üzecek bir konuşma değildi yani arkadaşımın asla art niyeti yok. etrafımdan böyle haber duyunca içim dağlanıyorrr
Allah razı olsun balım inşallahDua edelim insallah canimm olumlu olsun
Her şeyin hayrlısı inş ennkısa zamanda hamile kalırsınAh ah al benden o kadar. Asla kıskançlık değil ama içim ciz ediyor. Hatta bu sitede ayni anda hamile kaldim arkadaşlar 30 haftalik oldular bebekleri benimkide kalsaydı şimdi 30 haftalık olurdu sevinçle gitmiştim o gün muayeneye
Kurumus-Maskara Konu etiketi uğurlu gelsin hepimize benimde 25 ekim ekleyebilir misin acaba?Merhaba kızlar.
Bu başlık bize Ekim ayındak Uğur getirsin diye açtım. Umarım güzel haberler alırız. BAT(Adet) günlerinizi listeye eklemek için lütfen aşağı yazın.
rainbow4607 4 Ekim
Kutsalsekerpare 4 Ekim
E EslemKenan 4 Ekim
@Scarlet16 7 Ekim
@Nbhtt 7 Ekim
@kardelen_08 8 Ekim
@20_KELEBEK 10 Ekim
@10N 10 Ekim
@Bayankus06 11 Ekim
@Vuslat ne zaman 13 Ekim
@Genc_evli 15 Ekim
@MinnakPortakal 16 Ekim
@Anneyimbenanne35 17 Ekim
@wiha02 18 Ekim
@mimarice 19 Ekim
S superisi1984 20 Ekim
Fit mutlu anne 21 Ekim
hopelesss90 21 Ekim
nyks_42 22 Ekim
neiraida 22 Ekim
@Busrayld 24 Ekim
melek ve mucizesi 24 Ekim
@Valensiya 25 Ekim
@prenses leia 27 Ekim
@ismihazan 27 Ekim
Kurumus-Maskara 29
Ekim
Tabiki canım hemen ekliyorum. Hosgeldin Uğur getirsin inşallah bu topik sana ve hepimizeKurumus-Maskara Konu etiketi uğurlu gelsin hepimize benimde 25 ekim ekleyebilir misin acaba?
İnşallah canım. Ağustos ayinda da kimyasal geçirdimHer şeyin hayrlısı inş ennkısa zamanda hamile kalırsın
Hayırlısı olsun canım ya sıkma canınıAhhh ahhh test yaptım negatif şimdi de lekelenme geldi. Adet oldum. Çok üzgünüm. İnşallah @EslemKenan den hayırlı haberler alırız.