Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayının Anne Adayları!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorcam ya ben size ben şimdi 2 gün önce yani pazartesi günü adetime 5 gün varken kan vermiştim 2.3 çıkmıştı. Bugün öyle rast gele idrar testi yaptım çift çizgi çıktı pozitif çıktı yani hemen gidip öğlen saat 1 de kan verdim 30.02 betaHCG çıktı değerim. Adetime henüz 3 gün var. Akşam başka bir hastaneye gittim eşimle ordada kan istedi doktor ordaki değerimde 28 çıktı kimyasal olmasından çok korktum. Ordan çıktıkdan hemen sonra yine sabahki kan verdiğim hastaneye gittim ordada 35.8 çıktı yani artmış çok şükür ama yinede içimde bir korku var. Doktora sordum bu durumu aynı size anlattığım gibi bana verdiği cevap şu şekilde “olabilir öyle 1-2 değer oynaması normal benden sana tavsiye herzaman aynı hastanede kan ver her hastanenin cihazı referans aralığı ölçümü farklı olur”dedi. Ama şunuda söyledi “sen yinede çok ümitlenme biz 100 den düşük olan değerlere genellikle kimyasal gebelik gözüyle bakıyoruz”dedi . Ama benim adet günüme daha 3 gün var sizce kimyasal olabilirmi? Sabahki yaptığım hastanede 30.2 çıktı akşam aynı hastanede 35.8 çıktı arada 1 farklı hastanede var ordada 28 çıktı dediğim gibi sizce nedir durum . Çok korkuyorum. 2 düşüyüm var birde evladımı kaybettim.
Dua edelim insallah canimm olumlu olsun

Benimde kasiklarim agriyo adet tarihim 16 eylul piskolojikmi acaba doktor yumurtan catlamis dediginden beri sol tarafimda agri hafif batma var insallah hamileyimdir yaa bu ayy artik olsunn

Elanur4206 Elanur4206 inş hakkında hyrlısı olur cnm . geçen ay bn kmyasal yaşadım ilk değerim 505 ti. sonra 80 e düştü. leke şeklnden kanamam oluyordu o yüzden tedirgin oldum 3 gün sonra kanamam başladı adet oldum. değerlerini kontrol ettr yükselene kadar. inş kmyasal değildr

kızlar sizde de oluyor mu..bu gün en yakın ark. hamile olduğunu öğrendim. kendi söyledi bana. Onun adına o kadar çok sevndim ki yürekten adeta. ama içim cızz etti. bnden sonra evlemşti. bide korunuyorduk nasıl oldu anlamadım ddi. ama kesinlikle beni üzecek bir konuşma değildi yani arkadaşımın asla art niyeti yok. etrafımdan böyle haber duyunca içim dağlanıyorrr
Ah ah al benden o kadar. Asla kıskançlık değil ama içim ciz ediyor. Hatta bu sitede ayni anda hamile kaldim arkadaşlar 30 haftalik oldular bebekleri :KK43: benimkide kalsaydı şimdi 30 haftalık olurdu :KK43: sevinçle gitmiştim o gün muayeneye

Merhaba kızlar.

Bu başlık bize Ekim ayındak Uğur :nazar:getirsin diye açtım. Umarım güzel haberler alırız. BAT(Adet) günlerinizi listeye eklemek için lütfen aşağı yazın.:KK200::anneadayı:

rainbow4607 rainbow4607 4 Ekim:nazar:
Kutsalsekerpare Kutsalsekerpare 4 Ekim:nazar:
E EslemKenan 4 Ekim:nazar:

@Scarlet16 7 Ekim:nazar:
@Nbhtt 7 Ekim:nazar:
@kardelen_08 8 Ekim:nazar:
@20_KELEBEK 10 Ekim:nazar:
@10N 10 Ekim:nazar:
@Bayankus06 11 Ekim:nazar:
@Vuslat ne zaman 13 Ekim:nazar:
@Genc_evli 15 Ekim:nazar:
@MinnakPortakal 16 Ekim:nazar:
@Anneyimbenanne35 17 Ekim:nazar:
@wiha02 18 Ekim:nazar:
@mimarice 19 Ekim:nazar:
S superisi1984 20 Ekim:nazar:
Fit mutlu anne Fit mutlu anne 21 Ekim:nazar:
hopelesss90 hopelesss90 21 Ekim:nazar:
nyks_42 nyks_42 22 Ekim :nazar:

neiraida neiraida 22 Ekim:nazar:
@Busrayld 24 Ekim:nazar:
melek ve mucizesi melek ve mucizesi 24 Ekim:nazar:
@Valensiya 25 Ekim:nazar:

@prenses leia 27 Ekim:nazar:
@ismihazan 27 Ekim:nazar:

Kurumus-Maskara Kurumus-Maskara 29
Ekim:nazar:
Kurumus-Maskara Kurumus-Maskara Konu etiketi uğurlu gelsin hepimize benimde 25 ekim ekleyebilir misin acaba?

X