Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayının Anne Adayları!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende yumurta takibi icin gidiyordum doktora cumartesi gunu gittim 18 milim dedi sali gel dedi igne yapalim.sonraki gunlerde bende beyaz akinti kasiklarimda agri olmaya basladi hafif batma ve sali gittigimde catlamisti yumurtam sendeki belirtilerde bole insallah kendiliginden catlar

O zaman heyecanla yarını bekliyoruz

Ay çok teşekkür ederim canım benim :) bende bugün gittim doktora 18 milim olmuş ilişki günleri önerdi batmalar devam ediyo birazda ağrım var akıntımda var haftaya Perşembe kontrole gidicem inşallah kendiliğinden çatlar canım senin içinde hayırlısı olsun güzel haber verirsin inşallah

Canım valla yaptırcam sanırım kendimi ne derslere ne işe verebiliyorum bir an evvel en azından görsem sonucu araştırmayı bırakır kendimi işe falan veririm böyle forumları okumaktan falan inanılmaz zevk almaya başladım sonum hayrolsun yani

Ay benim tatlım gelmiş nerelerdesin kız sen :) amiinnn kuzum amiinnn Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahh
Ya sorma canım. Eşim işe geri başladı geceleri onunla beraber erken uyuyorum. Ben kalkmaya öğlen oluyor ev işi yemek falan derken eşim geliyor sonra siz gitmiş oluyorsunuz.

Bilmiyorum konusmuyorum su an isten geldi yemek yedik simdi cay demlicem ne o konusuyo ne ben susuyoruz ne zmna kadar suscaz bklm zmn lazim biraz su an ikimizde sinirliyiz ...

Bilmiyorum konusmuyorum su an isten geldi yemek yedik simdi cay demlicem ne o konusuyo ne ben susuyoruz ne zmna kadar suscaz bklm zmn lazim biraz su an ikimizde sinirliyiz ...
Tabi kimse kimsenin özelini bilemez ana çok ağır değilse yani bazı şeyler ağır olur o tarz değil de şiddeti yüksek basit bir şeyse zaten düzelecek bir şey için süreci uzatmaya değer mi yaa :) biz de eşimle çoook boş şekilde hararetli şekilde tartışırdık ama ben asla yapım gereği kimseyle küs kalamam illa konuşurum yani hayatımda küs kaldığım kimseyi hatırlamıyorum haliyle eşimle ne kadar şiddetli tartışırsak tartışalım küs kalamıyorum yaaa 1 gün küs kalmamışızdkr evde benim sayemde tabi

Normalde bende en fazla bi saat o kadar bile surmezdi inan ama karsilikli hersey galiba ben artık biraz empati yapmasini istiyorum sanrm onda da o hic yok yani hep kendi tarafindan bakiyo bardak doldu taşıyor sanrm hayırlısı kuzum ya bklm

Canım var mı hissediyor Musun bir şeyler peki? Farklı olarak?
Ya aslında pek yok ara ara hafif kasık da batmalar oluyor yumurtlama dönemindeki gibi ,göğüslerim büyüdü, ki adet zamanları sadece acır şişlik olmaz
Başkada hiç bi farklılık YÖK
yarın gelmezse Cuma test yaparım bakalım bakalım test yapma heyecanını yaşayabilecekmiyim

Eslem bat 4 ekimdi sanırım ne yaptın olcak gibi mi??

Kızlar bişey sorcam ya ben size ben şimdi 2 gün önce yani pazartesi günü adetime 5 gün varken kan vermiştim 2.3 çıkmıştı. Bugün öyle rast gele idrar testi yaptım çift çizgi çıktı pozitif çıktı yani hemen gidip öğlen saat 1 de kan verdim 30.02 betaHCG çıktı değerim. Adetime henüz 3 gün var. Akşam başka bir hastaneye gittim eşimle ordada kan istedi doktor ordaki değerimde 28 çıktı kimyasal olmasından çok korktum. Ordan çıktıkdan hemen sonra yine sabahki kan verdiğim hastaneye gittim ordada 35.8 çıktı yani artmış çok şükür ama yinede içimde bir korku var. Doktora sordum bu durumu aynı size anlattığım gibi bana verdiği cevap şu şekilde “olabilir öyle 1-2 değer oynaması normal benden sana tavsiye herzaman aynı hastanede kan ver her hastanenin cihazı referans aralığı ölçümü farklı olur”dedi. Ama şunuda söyledi “sen yinede çok ümitlenme biz 100 den düşük olan değerlere genellikle kimyasal gebelik gözüyle bakıyoruz”dedi . Ama benim adet günüme daha 3 gün var sizce kimyasal olabilirmi? Sabahki yaptığım hastanede 30.2 çıktı akşam aynı hastanede 35.8 çıktı arada 1 farklı hastanede var ordada 28 çıktı dediğim gibi sizce nedir durum . Çok korkuyorum. 2 düşüyüm var birde evladımı kaybettim.

Canim ins oyle degildir ama kimyasal olma ihtimali var tabi ya bi gun bekle oyle kan ver ya da adet gunu ver cnm adet

Ayyy çok heyecanlı hadi inşallah Canım
Kızlar yumurtlamadan 4 gün sonra sağ kasığım hafiften ağrımaya başladı sağdan yumurtlamıştım

Benim de kasığımda doluluk gibi bir his var. Ama hep mi öyleydi yoksa ben dinliyorum diye mi öyle acaba belim de ağrı var bir de. Göğüslerimin ucunda böyle sıkılmış gibi bir his var. Benim de 3.günüm bugün. Eğer olduysa şu an tüpten rahme ilerliyormuş sanırım 6.gün yerleşmeye başlıyormuş yarın öbür gün hissedecek miyim acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…