- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 34
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #3.601
Anladım canım tmm bu ay 33 gün sürdü arası işte sknt yok o zmnYok kuzum eğer adet döngün 28 günden az ve 35 günden fazla değilse adetlerin düzenli ki mevsim geçişlerinde böyle bi kaç gün sekmeler oluyo yani 30 günde bi görüyosan 34 e çıkabilir veya 28e düşebilir ama 1 haftayı aşmadığı sürece adet günün düzensizlikten sayılmıyo kuzum doktorda aynı şeyleri söylüyor için rahat olsun :) hadi ta akupunktura gidiyodun dimi sen ?
Aynen canım sorun yokAnladım canım tmm bu ay 33 gün sürdü arası işte sknt yok o zmn
Evet cnm ama yediklerime pek dikkat edin edemiyorum yürüyüşe çıkamıyorum bu ara durdu
Aynen canım hayırlısı sen kaç kiloyla hamile kald. Cnm şimdi kacsinAynen canım sorun yok
Olsun kuzum sıkma kendini ne zaman rahat hissedersen o zaman daha sıkı çalışırsın daha iyi verirsin kiloyu
83le hamile kaldım 8.5 haftalık hamileyim 84.700 falanım kuzumAynen canım hayırlısı sen kaç kiloyla hamile kald. Cnm şimdi kacsin
Kilona doktor bisey dedi mi peki ben 88 de takıldım kaldım boyun kaçtı senin83le hamile kaldım 8.5 haftalık hamileyim 84.700 falanım kuzum
Dedi valla doğuma en fazla 91 kiloyla girceksin dedi 165 boyum kuzumKilona doktor bisey dedi mi peki ben 88 de takıldım kaldım boyun kaçtı senin
İnşallah saglikla ilerler cnm abur cubur çok abartmazsan almazsan fazla snrmDedi valla doğuma en fazla 91 kiloyla girceksin dedi 165 boyum kuzum
Aynen kuzum şu anda zaten mide bulantısından fazla yiyemiyorum ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum inşallah çok yemem :) amiinnn kuzum inşallahİnşallah saglikla ilerler cnm abur cubur çok abartmazsan almazsan fazla snrm
Kız nerelerdesin sen ben iyiyim şükür sen nasilsnMerhaba kızlarr,nasilsiniz? Nasil gidiyor?
Engel yedim durduk yere. Bende iyiyim canım. Adet olmuşsun. Olsun rabbim kısmet eeder inşallahKız nerelerdesin sen ben iyiyim şükür sen nasilsn
Hadi ya gri olmuştun Aten dedim noldu... Aynen cnm hayırlısı bklm ya nasip değilmiş demek ki dahaEngel yedim durduk yere. Bende iyiyim canım. Adet olmuşsun. Olsun rabbim kısmet eeder inşallah
Aynen nasip kısmet günü gelir inşallahHadi ya gri olmuştun Aten dedim noldu... Aynen cnm hayırlısı bklm ya nasip değilmiş demek ki daha
nasıl 8bucuk kız ben 10 haftanın içine girdim83le hamile kaldım 8.5 haftalık hamileyim 84.700 falanım kuzum
Kız biz senle aynı değil miydik ? Ben valla 8+5im dahanasıl 8bucuk kız ben 10 haftanın içine girdim
yok artık ben 9+1 oldum kız sen o saptamalara bakmaKız biz senle aynı değil miydik ? Ben valla 8+5im daha
Valla en son geçen hafta Salı günü gittiğimde 7+4dü onun üzerinde hesaplayınca böyle çıkınca bide normalde 18 Eylül sat tarihim ama doktorum onu bebeğe göre değiştirdi 22 Eylül yaptı ondan kaynaklı olabilir bende normalde sata göre 9+1 im zaten ama bilmiyom belki sat tarihine yetişmiştir sen en son kontrole ne zaman gittin bidaha ne zaman gitçen ?yok artık ben 9+1 oldum kız sen o saptamalara bakmaultrason hatalı ölçebiliyo küçük olduğu için
ikilide gidicem, 15 günüm varValla en son geçen hafta Salı günü gittiğimde 7+4dü onun üzerinde hesaplayınca böyle çıkınca bide normalde 18 Eylül sat tarihim ama doktorum onu bebeğe göre değiştirdi 22 Eylül yaptı ondan kaynaklı olabilir bende normalde sata göre 9+1 im zaten ama bilmiyom belki sat tarihine yetişmiştir sen en son kontrole ne zaman gittin bidaha ne zaman gitçen ?
Bende 17 Aralık’ta gitcem ve en son geçen hafta doktora gittim nasıl sabretcem bilmiyorum ikilide gidicem, 15 günüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?