- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 34
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #3.541
inşallah olur bu ay isteyen herkese nasip etsin rabbim. vBizimde bu ay 3. deneme olacak, nasip artık diyoruz
Canım ben geçen ay öyle yaptım adetim tamamen bittiğinde başladık değerlendirmelere gün aşırı sonra pik olduğu gün, sonraki 2 günü de değerlendirdik sonra yine gün aşırı devam ettik ama kısmet olmadı
bakalım bu ay nasıl olacak
Amin kuzum, sen de çok dikkat kendineinşallah olur bu ay isteyen herkese nasip etsin rabbim. v
canım bende o kadınla takip ediyorum bu ay ama bişey sorcam sadece dediği günleri değerlendirsek yeterli olur değilmi?çok sağol canım benim. inşallah sağlıkla gelir minik kuzum. 4.ayda kaldım. İlk defa ovulasyon testi kullandığım ay oldu. önceki aylarda bir boş bir dolu yapıyorduk olmuyordu. İnst.biri var ovulasyon takibi yapıyor. Ona danıştım. pik olduğu gün ve peşinden gelen 3 gün toplamda 4 gün üst üste çalışma yaptık. İşte o zaman oldu. Allahın takdiri tabiki de
Seninde müjdeli haberini bekliyorum en kısa sürede inşallah.
evet olur canımcanım bende o kadınla takip ediyorum bu ay ama bişey sorcam sadece dediği günleri değerlendirsek yeterli olur değilmi?
Dün aile doktoruma gittim ultrason için yok yapmicam bebek iyice tutunsun ama gel sana beta hcg baktiralim iyi artiysa hersey yolunda demektir dedi bende tamam dedim baktirdimAman olmasın kuzum Allah korusun. Biraz geç ama olsun en azından gittiğinde bebeği kalp atışını falan hepsini görürsün kuzum
Ay sisteme sinir oldum şu an ya bi bakar ne var ne yok gerçekten çok değişik bi sistem kuzum iyi yapmışsın değerden de anlaşılır zatenDün aile doktoruma gittim ultrason için yok yapmicam bebek iyice tutunsun ama gel sana beta hcg baktiralim iyi artiysa hersey yolunda demektir dedi bende tamam dedim baktirdim
Evet ama bende artık saldım valla hakkımızda hayırlısı olsun . Küçük çaplı bir şok yaşadım beta hcg görünce gayet iyi çıktı çok şükür beklicez artıkAy sisteme sinir oldum şu an ya bi bakar ne var ne yok gerçekten çok değişik bi sistem kuzum iyi yapmışsın değerden de anlaşılır zaten
Ay çok şükür kuzum iyi bari ya bekle bakalım yapcak bişey yokEvet ama bende artık saldım valla hakkımızda hayırlısı olsun . Küçük çaplı bir şok yaşadım beta hcg görünce gayet iyi çıktı çok şükür beklicez artık
:) aynen beklicez çok şükür bu halimizeAy çok şükür kuzum iyi bari ya bekle bakalım yapcak bişey yok
Çok şükür kuzum çok şükür :):) aynen beklicez çok şükür bu halimize
Evet cnm aynen yarin bat günüm bklm hyrlisiHadi ya az kalmış inşallah güzel haber verirsin kuzum
Canım var mi müjdeli haberler?Evet cnm aynen yarin bat günüm bklm hyrlisi
Su anlik geleem giden yok cnm karin ve kasik agrim var goguslerim bugun hassaslasti aciyor uclari bel agrim da var o çamaşırım kuru ama islaklik var hissediyorum bklm nolcakCanım var mi müjdeli haberler?
Test yapmayi düşünmüyor musun?Su anlik geleem giden yok cnm karin ve kasik agrim var goguslerim bugun hassaslasti aciyor uclari bel agrim da var o çamaşırım kuru ama islaklik var hissediyorum bklm nolcak
Yok canim beklicem bi kac gunTest yapmayi düşünmüyor musun?
Tamam canım haber etYok canim beklicem bi kac gun
Tamam canım hayırlısı olsyn İnşAllahTamam canım haber et
Canım günaydın adet oldun mu ?Tamam canım hayırlısı olsyn İnşAllah
Yok canım g henuz gelen bekliyorumCanım günaydın adet oldun mu ?
Test yapmak ister misin ? Kızma bana beraber bekliyoduk ya burda seninde hamile kalmanı çok istiyorum ondan merak ediyorum :)Yok canım g henuz gelen bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?