- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #3.241
hah tek deli ben değilim sevindimmYok kız ne deli olcan ben keseyi görmeme rağmen yapmıştım hahaha maşallah subanAllah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hah tek deli ben değilim sevindimmYok kız ne deli olcan ben keseyi görmeme rağmen yapmıştım hahaha maşallah subanAllah :)
Demi bende oyle diorum ama bi yanimda acaba yaptrsak mi diorum bilemdim esime hic demedim grip olsa bile hastaneye gitmez bunun icin biraz zor sankiGerek yok bence de akışına bırak canım kafaya takmamaya calis bir süre. Benim bir dusuk bir kimyasal olmasına rağmen yapmadik
Kuzu sat tarihini giriyorum siteye tam 5 haftalık çıkıyo zaten senin baktığın sitelerde 4+3 diye oda 5 haftanın içinde olduğu için öyle yazıyordur belkide iki ayrı programda baktım ikisinde de 5 haftalık çıktın kuzumhah tek deli ben değilim sevindimm
Canim ise yaramadi su an icin bnm ama uygulamalar var degerlendirmen gerken gunleri belirten onu dene cnm bi de
Peki girerken adet uzunluğunu soruyor mu? Bende Türk sitelerinde yapinca 5 çıkıyor yabancı sitelerde 4+3 Ultrasona girince belli olurKuzu sat tarihini giriyorum siteye tam 5 haftalık çıkıyo zaten senin baktığın sitelerde 4+3 diye oda 5 haftanın içinde olduğu için öyle yazıyordur belkide iki ayrı programda baktım ikisinde de 5 haftalık çıktın kuzum
Aslinda aynen oyle birazda olacak oldu mu zaten oluyor gun onemli olmuyor ... Hangi programi kullaniyorsn cnmBu şekilde takip ettiğim bir program var ama ne bilim işte geçen ay işe yaramadı ya. Başka seçenek sorayim dedim. Düdük yaptığım hamileligimde hiv takip bile yapmamıştım. Şans işte.
Canım adet düzenin nasıl? Kaç günde bir olyorsun? Mesela 28 günde oluyorsan 14. gün yumurtluyorsun demektir. Yani 10,12,14 ve 16. günler düzenli ilişki yaşaman gerekir.
Regly takibi- adet takibi şeklinde yazıyor. Kapsamlı bir program.Aslinda aynen oyle birazda olacak oldu mu zaten oluyor gun onemli olmuyor ... Hangi programi kullaniyorsn cnm
Bende flo uygulamasini kullaniyorum cnmRegly takibi- adet takibi şeklinde yazıyor. Kapsamlı bir program.
Bende flo uygulamasini kullaniyorum cnm
Nasip cnm ya bende kzimda hic gun falan bilmiordum Allah ne verdiyse denk gelmis olmus ama tabi sık ilişki oluyorduTakiplerimiz normal aslında . Geçen ay çok iyi degerlendirmisim. 10. 13. 14. 15. Gün degerlendirmisim . Kısmet işte. Hangi uygulamaya bakarsa bak.....
Ins kimyasal degildir cnm ne zmn bi daha tahlil vericeksin artmistir insKızlar merhaba. Konuyu hep takip ediyodum fakat yazmıyodum. Ben yumurtlamadan sonra 11. Gün erken gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim. Ertesi gün kan verdim beta hcg 35 çıktı. Bu kan değerinden 3 gün sonra yani bugün tekrar kan verdim ve 172 olmuş. (Bugün adet günümdü) Ama sabah idrar testi yaptım pembelik hiç artmamıştı gece yatarken çok su içmiştim ondandır belki dedim. Şimdi yine idrar testi yaptım sanki azalmış pembeliği. Artmadığı kesinde. Yediğim içtiğimden olur mu ki? Başıma ağrılar girdi resmen çok üzüldüm şuan. Son gebelik testiydi evdeki. Çok psikolojim bozuldu ya. Kimyasal falan mı acaba. Adet olcam gibi his var zaten belimde, karnımda
Cumartesi vercem. Doktor çok güzel artmış dedi ama idrar testininde koyulaşması gerekiyo sonuçta koyulaşmıyo. Cidden ne zor şeyler ya hiç bitmiyo.Ins kimyasal degildir cnm ne zmn bi daha tahlil vericeksin artmistir ins
Üzülme canım o zmn moralini yüksek tut ins daha da yukselmistir test yaoma bence bi daha cumartesiye kadarCumartesi vercem. Doktor çok güzel artmış dedi ama idrar testininde koyulaşması gerekiyo sonuçta koyulaşmıyo. Cidden ne zor şeyler ya hiç bitmiyo.
Nasip cnm ya bende kzimda hic gun falan bilmiordum Allah ne verdiyse denk gelmis olmus ama tabi sık ilişki oluyordu
Ah bi durabilsem.Üzülme canım o zmn moralini yüksek tut ins daha da yukselmistir test yaoma bence bi daha cumartesiye kadar
Hadi ins cnm hayrlisiNasipte varsa olacak artık. Bizde var gibi sık ilişki güya ama.... hadi bakalım kısmet kasım a . Kasım da aşk başkadır diyelim