- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
- 208
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #3.281
adetli iken gidip vajinal muaneye olmanı tavsiye ediyorumValla kuzum esasında o akıntı için kullandığım şeye de inanmıyorum. Doktorlarla karmaşık bir ilişkim oldu geçen ay. Bir doktor yumurtan çatlamamış dedi ki gördüğüm kadarıyla çatlamamıştı. Sabah gitmiştim ona. O hiç akıntı enfeksiyon demedi. Pco dedi sağ overe diğer over normal dedi. Baya beni aşağıladı falan Sonra ben aynı doktordan çıktım üzgün üzgün başka doktora gittim gerçekten kısır mıyım diye. Herhalde orada akıntı gördü doktor az var dedi ama o jelde olabilir tabi bende ses etmedim hiç O pco görmedi yumurta çatlamamışta demedi. Araların da 2 saat var. Öyle bir antibiyotik geçmişim var. O yüzden tekrar doktora gitmek hiç istemedim. Zaten regl de oldum kaldı. Yaaa soğan kürü de olabilir hee. Gerçi onu bırakalı 1 hafta oldu yumurtlama dönemi içmek istemedim. Ama bir hafta sonrasında mı etki gösterdi acaba?
Neyse bir regl olayım ondan sonra gideyim doktora. Doktorlar beni korkutuyor artık
adet olunca tüm hormonların sıfırlanıyor ve ak koyun kara koyun daha belli oluyor
çatlamayan yumurta pco mı demek?