- 17 Mayıs 2018
- 407
- 213
- 34
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #3.201
Genc_evli MinnakPortakal Kurumus-Maskara kızlar doktor tahlil istedi hepsi normal değerlerin dedi idrar tahlili de temiz çıkmış kasık agrin için ilac verdi..yumurta takibi yapmıyoruz dedi anlamadim devlet hastanesi mi yapmıyor acaba adetliyken gelirsen hormon testi yaparız eşinden de sperm testi yaparız dedi
KuZum ilk şeyde hemen yumurta takibi yapmaz bence :) tahlillerine bakması lazım bakacak bir sorun var mı yok mu varsa önce onu tedavi edecek yoksa yumurta takibi yapabilir öyle daha spermin kalitesini bilmeden tahlil değerlerini bilmeden yumurta takibi yapacağını ben sanmıyorum. Bence sen yumurtlama dönemindeki belirtileri yanlış yorumladın o zamanda akıntı çok oluyor kasık ağrısı oluyor değerlendirip akışına bırakman lazım :) kendini boşa üzme bu ayı kaçırma belki tutar olmadı önümüzdeki ay gel benimle akışına bırak bak me diyorum 9 Kasım regl tarihim olduktan sonra tüm programları Silicem ovülasyon falan yapmıcam kocama dicem adetten sonra 1.5 hafta canın ne zaman isterse tahmini yumurtlamam da şu zaten akıntı kasık ağrısı anlıyorum o zaman bir ben yanaşırım belki onun harici bu ay kovama emanet foruma da o ay girmiyorum akışına bırakacam sende yap olmazsa :)