- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #2.721
Haklısın canım ama taktik kafaya bir kere :) Cuma günü kan testi yapmaya karar verdim. Pazartesi beklenen adet günüAllah allah dur bakalım kuzum sabır et daha var gününe o zaman nedir ne değildir öğreniriz canım sen sıkma canını
Peki kuzum sen bilirsin yap bakalım inşallaahhhhh güzel sonuçlar çıkar haberini bekliyorum benimde bugün ilk Doktor Randevum var kuzum dua et kötü bişey duymayayım Allah’ın izniyle kalbim ağzımdan çıkacak :)Haklısın canım ama taktik kafaya bir kere :) Cuma günü kan testi yapmaya karar verdim. Pazartesi beklenen adet günü
İns hayrlisiyla pozitifi gorur adet olmazsn cnmGünaydın herkese bugün 25 ve bat günüm geldi.. Heyecan içinde bekliyorum geçen ay da 2 gün gecikmeli regl olmuştum bu ay umarım beklenen olur da regl olmam :) şans dileyin bana :)
Ayyy cnm hayrli haberler alirsn insPeki kuzum sen bilirsin yap bakalım inşallaahhhhh güzel sonuçlar çıkar haberini bekliyorum benimde bugün ilk Doktor Randevum var kuzum dua et kötü bişey duymayayım Allah’ın izniyle kalbim ağzımdan çıkacak :)
Ins yuksek yuksek degerler gorursun cnmHaklısın canım ama taktik kafaya bir kere :) Cuma günü kan testi yapmaya karar verdim. Pazartesi beklenen adet günü
Ay hadi ins bu ay gelmez cnm :)Benim bugün beklenen gün şuan için ne gelen var ne gidenheyecanla bekliyorum. O kadar alışmışım ki aylardır kırmızılar gelecekmiş gibi hissediyorum
Ay hadi ins bu ay gelmez cnm :)
Amin canım. Rabbim duysun sesimizi.Rabbim senden şuan yağan Rahmetin hürmetine gökten düşen her bir damla kadar yalvarıyorum kapındayız senden istiyor yalnız senden umuyoruz burada benim gibi senden umutla bekleyen senden asla umudunu kesmeyen bütün arkadaşlarıma senden evlat diye yana yakıla dua eden kullarınla beraber banada hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip et kimsenin muradını gözünde bırakma hamile olan arkadaşlarım var tanıdığım veya tanımadığım içinde can taşıyan senin lutfunle anne olucak kardeşlerim var kucaklarına almayı sağlıkla imanla büyütmeyi nasip et Allahım nasip et Alllahım nasip et Allahım Rabbim sen bütün ümmeti Muhammedin hayır dualarını kabul et hasta kullarına şafi isminle yetiş Allahım sen borçlu kullarını sıkıntıdan kurtar derdi olanı dermanıyla uyandır Allahümme Aminhepimizini niyeti için bi fatiha canlarım içimden geldi inanın gösteris veya başka bişey değil yağmur öyle güzel yağıyo ve benim içim öyle dolu ki
Hayırlısıyla insBen dee cok istiyorum nolur gelmesin
Seninle aynıyız şu an.. Heyecan içinde bekliyorum bende inş gelen giden olmaz ikimiz için de :)Benim bugün beklenen gün şuan için ne gelen var ne gidenheyecanla bekliyorum. O kadar alışmışım ki aylardır kırmızılar gelecekmiş gibi hissediyorum
İnş canım saol :)İns hayrlisiyla pozitifi gorur adet olmazsn cnm
Test yapmayı düşünüyor musun canım benim aklımdan geçiyor ama cesaretim yokBenim bugün beklenen gün şuan için ne gelen var ne gidenheyecanla bekliyorum. O kadar alışmışım ki aylardır kırmızılar gelecekmiş gibi hissediyorum
Test yapmayı düşünüyor musun canım benim aklımdan geçiyor ama cesaretim yok
Seninle aynıyız şu an.. Heyecan içinde bekliyorum bende inş gelen giden olmaz ikimiz için de :)
Bende artık psikolojik olarak yıprandığımı hissediyorum.. Haziran ayından beri bekliyoruz bizde ama işte nasip olmadı henüz umarım bu ay Rabbim yüzümüze gülerBenim de cesaretim yok yine negatif görürüm diye. Nisan ayından beri cok bunaldım her testte yeni bir umudum oldu ama artık gerçekten olumsuz etkileniyorum
Bende artık psikolojik olarak yıprandığımı hissediyorum.. Haziran ayından beri bekliyoruz bizde ama işte nasip olmadı henüz umarım bu ay Rabbim yüzümüze güler
Hadi yap :) çok merak ettim şimdi bende yapmayı düşünüyorum şu an :)Acaba test alip yapsam mi diye içime kurt düştü resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?