- 2 Ağustos 2018
- 106
- 84
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #2.741
Hadi yap :) çok merak ettim şimdi bende yapmayı düşünüyorum şu an :)
Test aldım simdi. Test bana ben ona bakıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yap :) çok merak ettim şimdi bende yapmayı düşünüyorum şu an :)
Canım silik çizgin var hemen çıktı galiba çünkü öyle duruyo ve hemen kan ver benceee :)))Ya benim gördüğümü görüyor musunuz?
Canım silik çizgin var hemen çıktı galiba çünkü öyle duruyo ve hemen kan ver benceee :)))
Canım silik çizgin var hemen çıktı galiba çünkü öyle duruyo ve hemen kan ver benceee :)))
hayırlı olsun, bende gördüm pembiş çizgiyiEşimi aradım bi hastaneye gidebilir moyiz işin yoksa diye şimdi işim var dedi ona bişey demedim test alacağım diye haberi yok netleşmeden söylemeyim dedim de geberiyorum şuan
Canım valla var
hayırlı olsun, bende gördüm pembiş çizgiyi
bat ne zamandı?
Gözün aydın cnm Rabbim sağlıkla tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inşallahBugün bekliyordum canim, hâlâ inanamıyorum
KumralAda11 var canm gözüküyor cizgin kan verince de sonucunu yaz ins guzel sonuc cikar cok svndm
Gözün aydın cnm Rabbim sağlıkla tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inşallah
sürpriz olmuş bak ne güzel, Allah devamını da getirsin inşallah, tebrik ederim tekrarBugün bekliyordum canim, hâlâ inanamıyorum
Ayy hadi hayırlısı canım benim :)) çok sevindim haziran anneleri çoğalıyor :)Simdi hemen gittim kan verdim 5 bucuk 6 gibi cilar dediler