- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
SAğol kuzum öyle duruyo valla e havalara belli olmuyo ya bi sıcak bi soğuk üşütmüşümdür muhtemelenAy gecmis olsun cnm usutmus olabilirsin belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SAğol kuzum öyle duruyo valla e havalara belli olmuyo ya bi sıcak bi soğuk üşütmüşümdür muhtemelenAy gecmis olsun cnm usutmus olabilirsin belki
Ya canım dikkat ediyorum da havalara hiç belli olmuyo ki ceket giyiyosun terletiyor giymiyosun üşüyosun bu havalarda normal yani ananın tam yumurtlama döneminde olmadı bu ama neyse artık :/Kesin üşüttün. Bende geçen ay çok fena üşütmüştüm. Dikkat et kendine canım sıcak tut kendini
Kız bi tuhaf olmuş ilk başta telefondan kaynaklı sandım korktum :)))))Birazdan düzeltirler :) sadece pembe kalir
Hahahhaha ay bende bende tell bozuldu sandim kız yumurtlama döneminde üşütme gerçekten o hastalikla pek yapılmıyor biseyKız bi tuhaf olmuş ilk başta telefondan kaynaklı sandım korktum :)))))
Ben bu mavi tonunu cok seviyorum ya degisik olmus baya şaşırdım siteye girinceBirazdan düzeltirler :) sadece pembe kalir
Tüh insanin hali olmayınca degerlendiremiyordaYa canım dikkat ediyorum da havalara hiç belli olmuyo ki ceket giyiyosun terletiyor giymiyosun üşüyosun bu havalarda normal yani ananın tam yumurtlama döneminde olmadı bu ama neyse artık :/
Bu arada klavyenin azizliğine uğradım amanın yazıcağıma ananın yazmışım yanlış anlaşılmasın :))) valla sayfadan çıktım ana ekrana döndüm baktım normal bende sıkıntı olmadığını anladım :)))Hahahhaha ay bende bende tell bozuldu sandim kız yumurtlama döneminde üşütme gerçekten o hastalikla pek yapılmıyor bisey
Değerlendir tabii kiZ HADI INS hayırlısıFit mutlu anne Kurumus-Maskara kızlar ağrım sızım halsizliğim yok tam tersine enerjiğim olsun olsun o iş sıkıntı yok :))) sadece midem ağrıyınca şaşırdım bi an uzun zamandır ağrımıyodu ondan ama o işi yapmama engel olamaz
İnşallah canım benim hepimiz için hayırlısı olsun doktor bugün olsun mutlaka deyince kendimi adapte ettim :)))Değerlendir tabii kiZ HADI INS hayırlısı
Ins cnm hepimiz bu ay pozitifi gorelim insİnşallah canım benim hepimiz için hayırlısı olsun doktor bugün olsun mutlaka deyince kendimi adapte ettim :)))
İnşallah kuzum inşallah hayırlısını dileyelim olursa hayırlısı olsunIns cnm hepimiz bu ay pozitifi gorelim ins
Tabiki cnm zaten hayrlisiysa olsun bnmde en once dedigim odur her zmn saglikli sihhatli hayırlı evlat olsun insİnşallah kuzum inşallah hayırlısını dileyelim olursa hayırlısı olsun
En doğrusu o kuzum ya bide bende pko var kilo vermem lazım bu ayda adet olurum gibi geliyo ama içimden de güzel şeyler geçiyor da daha çok erken yumurta takibindeyim Çarşamba günü randevum var görücez bakalım ne olmuş ne gitmişTabiki cnm zaten hayrlisiysa olsun bnmde en once dedigim odur her zmn saglikli sihhatli hayırlı evlat olsun ins
Olsun canım hiç beklemediği anda gebe kalan çok arkadaş var belki sende onlardan biri olursun :)Merhaba kizlar benim bat tarihim 19 ekim ama bu ay gebelik beklemiyorum ama yinede olsun.
insallah canim :)Olsun canım hiç beklemediği anda gebe kalan çok arkadaş var belki sende onlardan biri olursun :)
Kızlar hamilelik öncesi doktora giden oldu mu ön tahliller için? Yahut da kür falan uygulayan var mı ? Yoksa sizde benim gibi boş duranlardan mısınız ? Bir çok konu okudum binbir türlü kürler uygulayanlar var ve hamilelik öncesi doktora gidip kan idrar testi uygulayanlar var, bunlar ne kadar gerekli sizce , ne düşünüyorsunuz bu konuda, haydin bakalım muhabbete
Hyrlisi bklm kilo derdi bende de var cnm ya 10 11 kilo verdim bi bu kadar daha vermem lazimEn doğrusu o kuzum ya bide bende pko var kilo vermem lazım bu ayda adet olurum gibi geliyo ama içimden de güzel şeyler geçiyor da daha çok erken yumurta takibindeyim Çarşamba günü randevum var görücez bakalım ne olmuş ne gitmiş