- 17 Mayıs 2018
- 407
- 213
- 34
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
Kilo vermek adına yaptığınız neler var Kizlar ben misal akupunktura gidiyorum yürüyüş yapıyorum hergun 1 saat gün içinde 10000 adımı tamamlamaya çalışıyorum onceden yesil cay biberi falan içiyordm ama su an cocuk dusunuyoruz ya acaba zararı olur mu ki bilemedim sizce
Benim çalıştığım firmanın diyetisyen ile anlaşması var ben ona gidiyorum canım. Benim sebebi bilinmeyen ürtikerim olduğu için spor vs yapamıyorum hemen vücudum kabarıyor önüne geçemedik. En azından yazın böyleydi. Şu an için beslenme listeme uyuyorum ekstradan çay vs de içmiyorum ne olur ne olmaz diye.Bizim doktorumla hedefimiz gebe kalana kadar kilo verimi sonrasında hamile kalırsam ilk 4 ayı kilo verme devam ediyormuş. 4 aydan sonra kontrollü bir şekilde ya almama ya da ayda 1 kilo olacak şekilde kilo alma. Normal şartlarda düzgün beslnenince zaten fazla kilolularda daha fazla kilo verimi görülüyor. Benim tahlillerim vs normaldi bu arada sadece kriz zamanları kortizon kullanmak zorunda kalıyorum onun harici özel yaptığım bir şey yok :)