- 17 Mayıs 2018
- 407
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Canım evettt bende hatırlıyorum isminiRainboww bu foruma ilk üye olduğumda senin başlığındı sanırım Haziran ayı gibi bir şey orada sen bana çok yardımcı olmuştun sonra ben iş falan değiştirdim askıya aldım bebek işini foruma da bir süre girememiştim. İnşallah bebişin tutar güzel kalbinin karşılığını alırsın :):):)
Canım hosgeldin aramiza. Çok geçmiş olsun. İnşallah Ekim hepimizeee uğurlu gelir güzel haberler alırızMerhaba - Ben 15 aylık evliyim. Kist ameliyatı oldum 2 ay geçti. Korunma yasağımız bu ay kalktı. Ekim uğurlu gelir inşallah. Allah isteyen herkeze nasip etsin.
Gözünaydinnnnkızlar sonunda çatladım da patladım
Hadi hayırlısıçatladım da patladım lafına ayrı bi güldüm
Hahaha aynen kuzum şimdi beklemeye geçtim mehter marşıyla şimdi ilerliyolardırGözünaydinnnn
En güzel ve sıkıntılı dönem,tam deliye baglamak üzereyken ya hamile olduğunu yada olmadığını öğreniyorsun:) ama inşallah sen hamile olduğunu öğrenirsinHahaha aynen kuzum şimdi beklemeye geçtim mehter marşıyla şimdi ilerliyolardır
Hayırlısıyla hepimiz inşallah canım. dediğin gibi aynen öyle bi dönem ama ben adet geçmeyene kadar test yapmam tabi elim durursa ve öğrenirsem de etrafıma duyurmicam bu defaEn güzel ve sıkıntılı dönem,tam deliye baglamak üzereyken ya hamile olduğunu yada olmadığını öğreniyorsun:) ama inşallah sen hamile olduğunu öğrenirsin
Kiz vala ya aynen yumurtlamadan adete olan surec cok skntliEn güzel ve sıkıntılı dönem,tam deliye baglamak üzereyken ya hamile olduğunu yada olmadığını öğreniyorsun:) ama inşallah sen hamile olduğunu öğrenirsin
Yumurtlamadan sonra 14 gun sonra adet olunmuyor muydu kızdün gece çatlamış ve dün gece değerlendirdik hadi baaalım hayırlısı 17 gün kuluçka zamanı
yok ben erken yumurtladım canımYumurtlamadan sonra 14 gun sonra adet olunmuyor muydu kız
Himm erken yumurtlynca adet gene aynı zamanında mi geliyor kiyok ben erken yumurtladım canım
yok ben erken yumurtladım canım
Kızlar erken yumurtladıysan erken adet olacaksın demek. Eğer 2 gün erken yumurtlarsan 2 gün erken adet olursun :) benim öyle olduHimm erken yumurtlynca adet gene aynı zamanında mi geliyor ki
Canim üşüttün mü yoksa?Kızlar ya midem ağrıyo benim anlamsız ve bi anda ağrımaya başladı başımda bazen dönüyo yani sersemliyorum noluyo anlamıyorum
Ay kuzu bilmiyom ki ya olabilir afedersin tuvaletede çok zor çıkıyorum zaten :/Canim üşüttün mü yoksa?
Ay gecmis olsun cnm usutmus olabilirsin belkiKızlar ya midem ağrıyo benim anlamsız ve bi anda ağrımaya başladı başımda bazen dönüyo yani sersemliyorum noluyo anlamıyorum
Kesin üşüttün. Bende geçen ay çok fena üşütmüştüm. Dikkat et kendine canım sıcak tut kendiniAy kuzu bilmiyom ki ya olabilir afedersin tuvaletede çok zor çıkıyorum zaten :/
Birazdan düzeltirler :) sadece pembe kalirAy kizlar renkler ne kadar tatli olmus mavi pembe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?