- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #2.341
Başka topigim yok canımKurumus-Maskara cnm diğer topiğin nedir öğreneblrmym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka topigim yok canımKurumus-Maskara cnm diğer topiğin nedir öğreneblrmym
Günaydııııınnnn Canım dayan az kalmış biliyorum zor ama ins hayırlı haber alırsın :-*Günaydın,tünaydın günün hangi saatinde bunu okuyorsanız. Kızlar nasılsınız? Var mi yeni haberler? Benim adete 10 gün kaldı. Şimdiden test yapmaya başlamak istiyorum tutamıyorum kendimi
Ay kuzum inşallah çok teşekkür ederim. Bak senin bir evladın da var çok şükür. 2. İçin sakin kendini yipratmaGünaydııııınnnn Canım dayan az kalmış biliyorum zor ama ins hayırlı haber alırsın :-*
Off al benden o kadar . Adete 10 gün var hoffffkizlqr yaa bu ay goguslerimde cok agri var bide kalbim agriyo ara ara ilk defa bu ay oluyo offf nasil gececek bu gunler cok merak ediyorum yaaa dayanamicam test yapicam ama cok erken
Saol cnm ins oyle yapmayı düşünüyorum :-*Ay kuzum inşallah çok teşekkür ederim. Bak senin bir evladın da var çok şükür. 2. İçin sakin kendini yipratma
Günaydın,tünaydın günün hangi saatinde bunu okuyorsanız. Kızlar nasılsınız? Var mi yeni haberler? Benim adete 10 gün kaldı. Şimdiden test yapmaya başlamak istiyorum tutamıyorum kendimi
sen de belirti varmi canm varsa ne belirtilerin varOff al benden o kadar . Adete 10 gün var hoffff
Henüz olmamış canım ara ara koyulaşmaya çalışıp silinir az kaldı bence yakında pik yapacak moral bozmak yok devam@wiha02 nehirnil111
kızlar dün ve bugünü paylaşıyorum
dün çift çizgiyi gördüm ama bugün 2. çizgi silik neden???
dün kü tam da kopkoyu kırmızı olmadan bugün hemen silik oldu
kafam çok karıştıııı artık ama yaaa
aa öyle mi diyorsun, dün o kadar silikten sonra pik yapacağını zannedemiyorum nedense benHenüz olmamış canım ara ara koyulaşmaya çalışıp silinir az kaldı bence yakında pik yapacak moral bozmak yok devam
Sıvıya ve lavaboya dikkat ediyorsun değil mi ? saat kaç gibi yapıyorsun mesela testi ? yumurtlayacaksın geç yumurtla olabilir kafana taktıkça ileri atabilirsinaa öyle mi diyorsun, dün o kadar silikten sonra pik yapacağını zannedemiyorum nedense ben
bi de artık döngümün 15. günü
olmaz artık yani
ben her ay adet görüyorum yumurtlamıyor muyum ki anlamadım
evet öncesinde sıvı tüketmiyorum 3 saat en azSıvıya ve lavaboya dikkat ediyorsun değil mi ? saat kaç gibi yapıyorsun mesela testi ? yumurtlayacaksın geç yumurtla olabilir kafana taktıkça ileri atabilirsin
Testi akşam yapma bütün gün vücudun su yemek alıyor lh hormonu şaşırıyor olabilir en sağlıklısı öğlen 11-12 ya da 15-17 arası canım Bugün benimde koyulaşmış ama tam pik değil yarın mı olur akşama mı acaba dün değerlendirmiştik yine fazla yorulacağız cumartesi sabah mı değerlendirsekevet öncesinde sıvı tüketmiyorum 3 saat en az
akşamları yapıyorum 19:00 ve sonrası gibi ama mutlaka 20:00’den önce yapıyorum testleri
şimdi birazdan yapıcam, toplantılarım vardı öğlen saatlerinde yapamadım bir kaç gündür o yüzden akşama kaldı bu hafta hep
dünü değerlendirmeniz iyi olmuş, bu akşam yarın da olmalı bence pazarda oluversinTesti akşam yapma bütün gün vücudun su yemek alıyor lh hormonu şaşırıyor olabilir en sağlıklısı öğlen 11-12 ya da 15-17 arası canım Bugün benimde koyulaşmış ama tam pik değil yarın mı olur akşama mı acaba dün değerlendirmiştik yine fazla yorulacağız cumartesi sabah mı değerlendirsek
Eki Görüntüle 2199183
Yarın akşama net olur tam pik olmadı gibi geldi bana akşama ya da yarına pik yapacak boşuna yormayalım vücudu cumartesi pazar pazartesi değerlendirirsek daha da yüksek olur gibi dün 1,5 saat sonra duşa girdim ya aşırı karın ağrım kramp vardı içeride yumurtlamayla ilgili bir şeyler sezmiştim aslındadünü değerlendirmeniz iyi olmuş, bu akşam yarın da olmalı bence pazarda oluversin
bak bu da az önce yaptığım testim nehirnil111
bunlar öncekiler bence 13. gün oldu ya çünkü en koyu o gündü sonraki günler silikleşti
HımBaşka topigim yok canım
Yarın akşama net olur tam pik olmadı gibi geldi bana akşama ya da yarına pik yapacak boşuna yormayalım vücudu cumartesi pazar pazartesi değerlendirirsek daha da yüksek olur gibi dün 1,5 saat sonra duşa girdim ya aşırı karın ağrım kramp vardı içeride yumurtlamayla ilgili bir şeyler sezmiştim aslında
bana tam pik olmadı gibi geldi ama akşam yapmıştım 13. günün testini belki desiğin gibi sıvı alımına dikkat etsemde vücutta var yani tün gün birilen su ne de olsa
ama o günden sonra silikleşmesi bence oldu anlamkna geliyor ama Allah bilir elbet benim ki yorum işte
senin kramp vs evet yumurtlama ağrısı bencede
benim haftabaşından beri akıntım da var günlük ped ve iç çamaşırımda gözlemliyorum
gün aşırı devam ediyoruz ama dün akşam bu akşam ve haftasonu full olacak inşallah
Bence 13.gün pik olmuş gibi resimden silik görünebilir sen eminsen o günü ve sonraki günleri değerlendirseydin canım işini şansa bırakma