- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 26
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #2.241
İyi kuzmmm bnmm Allah razı olsn dualarn için adım zehra ismimi adına özel dua alabliyoz muAmiinnn kuzum amin inşallah her zaman dualarımdasınız yok yok yapmıyom canım dinleniyom gün içinde bol bol
Kiz yormaya fırsatım yok zaten gribim aksama kadar halsizlikten yatıyorum bi tuhafim vala beni bu ay kızım cok etkiledi hala inatla karninda kardesim büyüyor demi dio ins hayrlisiyla vardr yaAyyy hadi inşallahhhh yerleşme kanamasıdır canım benim o kadar çok istiyorum ki senin hamile olmanı tabi buradaki herkes hamile olsun inşallah ama senle bat tarihlerimiz aynı ya ondan o tatlı ağrılar bende de oluyodu kuzum yorma kendini fazla sen yinede dikkat et kendine
yumurtlama etki ediyomus kuzumAkıntı takibime gore 4 gun erken yumurtladim diorum ben hatta 17 ekim bat olarak hesapladim ama uygulamaya gore falan 21 ekim çıkıyor bat
Bnm tahminimr gore yariin bat ama iste ins adet baslangici dgldir ya boyle olmazf zaten hic direk kanamam baslardiyumurtlama etki ediyomus kuzum
Canım benim üzülme stres yapma, inşallah tez zamanda Rabbim nasip eder sana ve isteyen herkese de. Kaç aydır deniyorsun. Ovulasyon falan kullandın mıNiye kimse bisey yazmiyor bana bi teselli bile yazan yok
üzülme canım benim, Allah ne zaman nasip ederse artıkBenim umutlar dun gece tükendi malesef.pembeler kahverengiler geldi hem de iki gun onceden.cok moralim bozuldu hatta aglamaktan gozlerim şişti
İnşallah gebesindir canım. Benim de oğlan senin kız gibi devam ediyor. Karnımda yine bebek çizmiş az önce. Hiç yanında öyle birşey de konuşmadık. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahKiz yormaya fırsatım yok zaten gribim aksama kadar halsizlikten yatıyorum bi tuhafim vala beni bu ay kızım cok etkiledi hala inatla karninda kardesim büyüyor demi dio ins hayrlisiyla vardr ya
Ay amin ins cnm ya senin ne zmndi bat kac gun varİnşallah gebesindir canım. Benim de oğlan senin kız gibi devam ediyor. Karnımda yine bebek çizmiş az önce. Hiç yanında öyle birşey de konuşmadık. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Canım benim daha var bata ya.. 28 Ekim gibi :/ günler de ilerlemiyor :) şöyle biraz gün geçse de test yapsam diye sabırsızlanıyorum. Inşallah senin önce alırız hayırlı haberleriniAy amin ins cnm ya senin ne zmndi bat kac gun var
3 aydir deniyoruz bu ay ovulasyon takibi de yapmıştım anlamadim niye boyle oldu.o kadar moralim bozuk ki bu saat oldu daaha agzima bi lokma koymadim canim.istemiyorCanım benim üzülme stres yapma, inşallah tez zamanda Rabbim nasip eder sana ve isteyen herkese de. Kaç aydır deniyorsun. Ovulasyon falan kullandın mı
bak ben de aynı durumdayım üstelik 5 ay oldu ama hayatının merkezi yapma sakın bu olayı. Allah korusun bak ters teper. Ben en çok ondan korktuğum için artık takmıyorum.3 aydir deniyoruz bu ay ovulasyon takibi de yapmıştım anlamadim niye boyle oldu.o kadar moralim bozuk ki bu saat oldu daaha agzima bi lokma koymadim canim.istemiyor
inşallah yerleşme kanamasıdır. devam ediyormu hala ???Kızlar demin sol kasigima tatli bi sanci girdi hala devam ediyor tuvalete gittim peceteye cok acik pembe leke geldi ayy hic adetim lekelenmeyle baslamaz aslinda ama acaba adet mi olucam ki kafam karsti
hayrlisi ins kuzum ya hep beraber mutlu haberi alalim insCanım benim daha var bata ya.. 28 Ekim gibi :/ günler de ilerlemiyor :) şöyle biraz gün geçse de test yapsam diye sabırsızlanıyorum. Inşallah senin önce alırız hayırlı haberlerini
Yok cnm o yazdgmdan sonra iki kez faha girdim tuvalete yok bisey zaten cok sık idrara sıkısiyoruminşallah yerleşme kanamasıdır. devam ediyormu hala ???
Canımm tebrik ederim, umarık sağlıkla ilerler :)) kaç günün var bata?kızlar bugün yine baktırdım beta hcgye. 16.12 sanırım hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına.
Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla.. Bat ne zaman, belirtilerin nelerdi, bir de kaç gün önce tekrar mı baktırmıştın?kızlar bugün yine baktırdım beta hcgye. 16.12 sanırım hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?