- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.789
- 32
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #2.201
Amin dualarını esirgeme bizden :)Tsk ederim. Darisi isteyenlerin basina insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin dualarını esirgeme bizden :)Tsk ederim. Darisi isteyenlerin basina insallah
Dualarim sizinle kuzumAmin dualarını esirgeme bizden :)
Eşine söyle ama...Iste bende emin olmak istiyorum. Doktorum suan gelsen bile ultrasonda bisey belli olmaz dedi.. bu haftayi iyi idare ederim de haftaya nasil gecicek bilmiyorum
Bu ara tam yumurtlama dönemin değerlendir bence kaçırma
Kizlar bende ekim ayi anne adayiyim testler pozitif. Doktor randevum 2 hafta sonra malesef..
esime söyleme durumunda kararsizim. Söylersem heyecandan ailesine aciklar diye korkuyorum ne yapiyim kizlar fikir verin
Benim pembeler geldi cok kotuyum suan ya.Sağol kuzum darısı senin başına inşallaahhhhh :)
Tsk ederim cnm. Dualarim sizinle@Zeytin tanem hayırlı olsun. benimde değerim 108. düzenli artar inşallah
Gögüs sisligi yada agirmasi hic yoktu.Belirtilerin nelerdi cnm ???
cok rahat gorunuyo ikinci cizgi gozun aydin canim
ayy cok sevindim yaaa gozun aydin saglikla al kucagina insallahhhKızlaarrrrr sonucum 28.08 çıktı yani hamileyim Allah’ıma şükürler olsun inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler @wiha02 E Enesbirgul Kurumus-Maskara @bi prenses annesi
Canımmm tebrik ederimm, çok mutlu oldummm. Ben de regl oldum. Yarın klomene başlayacağım.Kızlaarrrrr sonucum 28.08 çıktı yani hamileyim Allah’ıma şükürler olsun inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler @wiha02 E Enesbirgul Kurumus-Maskara @bi prenses annesi
Sağol canım Allah razı olsun Darısı başına inşallah :)ayy cok sevindim yaaa gozun aydin saglikla al kucagina insallahhh
Sağol kuzum darısı başına inşallah Allah razı olsun :) hadi yaa hayırlısı olsun hakkında canım Rabbim çok bekletmeden göndersin meleğini inşallah :)Canımmm tebrik ederimm, çok mutlu oldummm. Ben de regl oldum. Yarın klomene başlayacağım.
Sağol canım, inşallahh. İsteyen herkeseSağol kuzum darısı başına inşallah Allah razı olsun :) hadi yaa hayırlısı olsun hakkında canım Rabbim çok bekletmeden göndersin meleğini inşallah :)