- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- 73
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #2.161
Bence ilaç alma canım daha varmış gününe yükselebilir ki inşallahhh yükselir ama ıhlamur içebilirsin içine bi dilim limon koy o rahatlatır seniKızlar grip oldum ben. İlaç kullanmam gerekiyordu.beta hcg baktırdım.bata daha 6 gün var.3.82 çıktı değerim sizce yükselir mi? genelde 0 çıkıyordu hep.
inşallah canım:) tebrik ederim seni de çok sevindim.yazamasamda sürekli hep takip ediyordum. sağlıkla gelsin bebeşin darısı hepimize inşallah :)Bence ilaç alma canım daha varmış gününe yükselebilir ki inşallahhh yükselir ama ıhlamur içebilirsin içine bi dilim limon koy o rahatlatır seni
amin canımmm. bat bugün kuzum erken yumurtlamaya göre. döngü değişiyomuş öyle duydum :) daha gitmedim doktora dayanabilirsem 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum 6 haftalık oluyoruz allahın izniyle inşallah hem bebişimi görürüm hemde kalp atışını duyarımYaa allah razı olsun canım benim :) amiinnnn inşallah sende sağlıcakla al kucağına rabbim acılarını göstermesin inşallahhhh. Sen bat ne zamandı kuzum ? Kese falan gördün mü ?
Amaannn herkes farklı bişi söylüyor:) 34 çıktıktan sonra bidaha baktırmadın mı canım ? Doktor bana Çarşamba günü bidaha kan testi yaptır dedi. Ayy en güzeli aslında kuzum inşallaahhh görürsün canım:)amin canımmm. bat bugün kuzum erken yumurtlamaya göre. döngü değişiyomuş öyle duydum :) daha gitmedim doktora dayanabilirsem 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum 6 haftalık oluyoruz allahın izniyle inşallah hem bebişimi görürüm hemde kalp atışını duyarım
Bilmiyorum ki hic bisey demiyorlar sadece bhcg takibi yaptiracaksin diyolar. Agrim ara ara oluyor agri oldugunda bayikacak gibi oluyorumHimm nie yavas düşüyor ki ağrın sizin oluyor mu
Sağol canım Allah razı olsun amiinn inşallah :) Allahım herkese sanada yaşatsın bu duyguyu :)inşallah canım:) tebrik ederim seni de çok sevindim.yazamasamda sürekli hep takip ediyordum. sağlıkla gelsin bebeşin darısı hepimize inşallah :)
yarın sabah sağlık ocağına gidicem mecburi kayıt başlanması lazım bir daha gebe kalırsan mutlaka haberimiz olsun dosya açıyoruz demişti heralde gerekli testler yapılıyomuş yarın kan testinden sonra ne kadar artmış anlaşılır inşallah 9 ay güzelce artar sonunda kucağımıza hoop diye doktorlar atarlarAmaannn herkes farklı bişi söylüyor:) 34 çıktıktan sonra bidaha baktırmadın mı canım ? Doktor bana Çarşamba günü bidaha kan testi yaptır dedi. Ayy en güzeli aslında kuzum inşallaahhh görürsün canım:)
İnsallah canimOnlar bende de var kuzum belim sırtım kopuyor resmen bide sürekli akıntım var inşallaahhhh kuzum iyi haberlerini bekliyoruz
Rabbim sifa versin cnm duzelir bi an once insBilmiyorum ki hic bisey demiyorlar sadece bhcg takibi yaptiracaksin diyolar. Agrim ara ara oluyor agri oldugunda bayikacak gibi oluyorum
Evet kuzum güzel güzel artmıştır inşallahhh :) ayy amiinnn amiinnn kuzum:)yarın sabah sağlık ocağına gidicem mecburi kayıt başlanması lazım bir daha gebe kalırsan mutlaka haberimiz olsun dosya açıyoruz demişti heralde gerekli testler yapılıyomuş yarın kan testinden sonra ne kadar artmış anlaşılır inşallah 9 ay güzelce artar sonunda kucağımıza hoop diye doktorlar atarlar
Valla ben de gördüm canımmm inşallahhh :))))
Ayyy ben mesajları yeni okudum ya geriden geliyorum :))) Canımmm çok sevindimmm gözün aydınnn bize de dua et :)))Kızlaarrrrr sonucum 28.08 çıktı yani hamileyim Allah’ıma şükürler olsun inşallah sağlıklı bi şekilde ilerlerwiha02 E Enesbirgul Kurumus-Maskara Fit mutlu anne
Canım merhaba, bildiğim kadarıyla lh nin fsh den yüksek olması pko olduğuna işaret oluyor. İnşallah hafif düzeydir.Kızlar bi bakarmsnzKızlar ya doktorum birşey söylemedi ama ben çok merak etmiştim geçen aydan hormon tahlil sonuçlarım bide siz göz atın isterimm
fsh7,68
Lh 19,2
Prolaktin 5,12
Serbest t4 1,1
Tsh 2,77
Estradiol 30.7
Canım merhaba :)Eki Görüntüle 2198186 Kızlar bugün öğlen yaptım OVULASYON TESTİ ama silik çıktı ve 10 dakikayı geçti biraz
Koyu olması gerekiyor diyo nette ama
Gebelik testi gibi hafif çıkması yeterli değilmiş doğru mu
Sağol kuzum darısı senin başına inşallaahhhhh :)Ayyy ben mesajları yeni okudum ya geriden geliyorum :))) Canımmm çok sevindimmm gözün aydınnn bize de dua et :)))
inşallah kuzumEvet kuzum güzel güzel artmıştır inşallahhh :) ayy amiinnn amiinnn kuzum:)
Işte burdan öğrendim pko olduğumu kuzum ya doktor hiçbirşey soylemediCanım merhaba, bildiğim kadarıyla lh nin fsh den yüksek olması pko olduğuna işaret oluyor. İnşallah hafif düzeydir.
Aminnn canımm inşallahhhh :)))Sağol kuzum darısı senin başına inşallaahhhhh :)
Canım sıkma canını, doktor söylemediyse demek ki çok önemli bir durum yok demektir. Sen moralini bozmadan çalışmalara devam etIşte burdan öğrendim pko olduğumu kuzum ya doktor hiçbirşey soylemedi
Ama fsh ile lh arasindavaya fark varmış deseydi keskeCanım sıkma canını, doktor söylemediyse demek ki çok önemli bir durum yok demektir. Sen moralini bozmadan çalışmalara devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?