- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #2.101
Var dimi ya elimde daha net 2 dk içinde çıktı inanmıyorum hala ama kan vermeye gidiyorum dua edin nolurBen gördüm .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var dimi ya elimde daha net 2 dk içinde çıktı inanmıyorum hala ama kan vermeye gidiyorum dua edin nolurBen gördüm .
Allah razı olsun canım darısı başınıza inşallah hala inanamıyorum yanlış olmaz dimi yaCanımmmm çok mutlu oldum evet gebesin maşallah gözün aydın darısı bize
Yok canım gebesin, Allahın izniyle birşey olmaz güzel düşün. Kan sonucunu da bize yazarsın.. Maşallah :)Allah razı olsun canım darısı başınıza inşallah hala inanamıyorum yanlış olmaz dimi ya
Bende bugun kan verdım.Benımkı yarın çıkcakVar dimi ya elimde daha net 2 dk içinde çıktı inanmıyorum hala ama kan vermeye gidiyorum dua edin nolur
Allah bin kere razı olsun gönlünden ne geçiyorsa rabbim kabul etsin inşallah canım çok sağol yazarım tabikiYok canım gebesin, Allahın izniyle birşey olmaz güzel düşün. Kan sonucunu da bize yazarsın.. Maşallah :)
Ben bugün sonuç almak için oturduğum yerden başka biryere gidiyorum :)Bende bugun kan verdım.Benımkı yarın çıkcak
Ben hamıel olduguma emınım ama canım . İnşallah sağlıklıdır ikimizinkide . enın bat geçitimi?Ben bugün sonuç almak için oturduğum yerden başka biryere gidiyorum :)
En iyisi canım :) 1 saate sonuç veren tıp merkezleri var . Insan heyecandan bekleyemez Yarını zaten. Bu arada adete kaç gün vardı senin. Belirtiler nelerdi bizlerle paylaşırsan sevinirimBen bugün sonuç almak için oturduğum yerden başka biryere gidiyorum :)
Yok canım 3 gün var daha inşallah sağlıklıdır kuzumBen hamıel olduguma emınım ama canım . İnşallah sağlıklıdır ikimizinkide . enın bat geçitimi?
KUzum sonucum çıksın yazıcam belirtileriEn iyisi canım :) 1 saate sonuç veren tıp merkezleri var . Insan heyecandan bekleyemez Yarını zaten. Bu arada adete kaç gün vardı senin. Belirtiler nelerdi bizlerle paylaşırsan sevinirim
Canim hamis misin bu ne bariz cizgi boyle masaallah
Benim de 3 gun var hatta iki gun sayilir carsamba bat.ama cizgi mizgi yokYok canım 3 gün var daha inşallah sağlıklıdır kuzum
Uzatmak istemedim çünkümerhaba yanlış anlasilmalar olabilir. içten bir özür dilemiş. sadece ok yazmana ben bile üzüldüm. burda herkes bir çeşit destek arıyor bilgi ediniyor. lütfen anlayışlı olalım. bu ara ben test yapmayı yumurta takibini falan hiç anlamıyorum atılan resimlere de hep fransızım. ) hayırlı haberlerde görüşmek üzere.
hayırlı olsun, ne güzel haber
Yaa demiştin evet kan verdim sonucunu bekliyorum kuzum beklerkende bi test daha yaptım çok şükür rabbime inşallah sağlıklıdırGenc_evli ne dedim ben sanaaaa
Canım kan verdim bekliyorum sonucunu yitirme ümidini bazen idrara geç düşebiliyor rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah ben 1 sene 2 ay sonra gördüm bu çizgiyiCanim hamis misin bu ne bariz cizgi boyle masaallah
Amiinnnn kuzum inşallah Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallahhayırlı olsun, ne güzel haber
Allah devamını da getirsin inşallah
Bana alla alla diyebilirsin :) seni mutlu edecekse. ayrıca amacım modunu düşürmek değil bilakis yalnız olmadığını hissettirmek. Ayrica ne sucu ne suçlusu. :) "ne kadar konuşursan konuş karşındakinin anladığı kadarsin" ya da ne kadar yazarsan yaz karşındakinin okuduğu kadarsın. Hayırlı haberlerle... :*Uzatmak istemedim çünkü
Şimdi numara yapamam ki umrumda diilmiş gibi
Bu davranış biçimi öznel diil.
Yani kişiden kişiye değişmiyor
Dünyanın neresinde olursan ol
Cevaben teşekkür edilir
“Alla alla” değişik geldi
Tamam teşekkür olmasın ama “alla alla” da olmasın bari
Önemli değil o kadar da...
“Lütfen anlayışlı olalım” evet
Benim bir suçumun olduğunu düşünmüyorum
Sadece benim üzerimden gitmenizi de hoş bulmadım
O zaman ben de sizin yumurta takibinizle ilgili mesajınıza “alla alla” diyeyim ama demem tabiki
Yumurta takibini mutlaka deneyin
İşe yarıcak inşallah
İkinizi de görmezden geleceğim
Modumu düşürmek istemiyorum
İyi günler
gözün aydın darısı başımıza. :)Yaa demiştin evet kan verdim sonucunu bekliyorum kuzum beklerkende bi test daha yaptım Eki Görüntüle 2198122 çok şükür rabbime inşallah sağlıklıdır