- 28 Haziran 2018
- 139
- 148
- 103
- 32
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #2.061
Tamam canım en iyisi sabırlı olup yarın sağlık ocağına gideyim. Dua edin inşallah kimyasal falan değildirYaparlar herhalde ama özelde devlet hastanesini bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım en iyisi sabırlı olup yarın sağlık ocağına gideyim. Dua edin inşallah kimyasal falan değildirYaparlar herhalde ama özelde devlet hastanesini bilmiyorum
Yaparlar cnmİnşallah kızlar. Şimdi kan testi yapmak istiyorum acildr yaparlar mı
Devlette de yaparlar canimTamam canım en iyisi sabırlı olup yarın sağlık ocağına gideyim. Dua edin inşallah kimyasal falan değildir
Ayy var valla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :))Tamam canım en iyisi sabırlı olup yarın sağlık ocağına gideyim. Dua edin inşallah kimyasal falan değildir
Allah razı olsun inşallah canım,darısı tüm isteyenlereAyy var valla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :))
Ftgrafini atar msn bi nasilmisSelam kızlar
Netten uygun fiyata gebelik testi aldım
Meğer çubuk çubukmuş
Spiral mı bişey deniyo işte
İlk görüyorum
Hiç kullanışlı diil
Almasaymışım keşke
Bi daha da almam
Eşim uyuyor odadan alamadım ama bunlardan işteFtgrafini atar msn bi nasilmis
Ins cnm ya vala yoksa cok ayri uzulcem bu sefer snrm cok icten sevinisi vardi insaAllah buyucek anne diyip durduson 7 cnm
Kizlar simdi yaptım bu testi ne diyorsunuz var mı cizgi
Alla allaEki Görüntüle 2197794
Eşim uyuyor odadan alamadım ama bunlardan işte
Ina hayrlisi bklmÜzülmek yok çalışmak var :) Haber ver bize de canm dualarım seninle
Alla alla ne demek?Alla alla
Tuhaf yani kaset test yazmiyor muyduAlla alla ne demek?
Gülmenize gerek yokTuhaf yanikaset test yazmiyor muydu
Yanlış anladınız kötü birsey demedim eksik yazdim sadece oyle test ilk defa gördüm şaşırdım anlaminda yazdım..iyi gunlerGülmenize gerek yok
Bilgi istediniz
Bilgi verdim
Teşekkür de etmeyin önemli değil ama “alla alla” DİE cevap verilmez, bilgi alındığı zaman.
İyi günler
OkCascade_ ben burda kimsenin kalbini istemeden kırmayı sevmiyorum kusura bakma yanlış ifade ettgim icin amacim kotu dgldi
Gitti gidiyorda laboquik marka kaset te s ler var canim onlardan al hem uygun hem kullanisli.30 ovulasyon 5 gebelik.testi toplam 37.90Selam kızlar
Netten uygun fiyata gebelik testi aldım
Meğer çubuk çubukmuş
Spiral mı bişey deniyo işte
İlk görüyorum
Hiç kullanışlı diil
Almasaymışım keşke
Bi daha da almam