İnşallah tutar ilk defa mı kullandın klomeniBen bu ayın sonunda öğreneceğim hamile olup olmadığımı ama pek ümidim yok doktor olumlu bir şey demedi klomen kullandım 21. Günü hormon testine gdcem ultrason filmimde böyle kesin bişey demedide bilmiyorum yumurtanın birinde kist. Var diğerlri iyi dedi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️
- Konu Sahibi Hufezaa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ekim gebeliğe hazırlık gebelik hamilelik
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende bu ay klomen kullandım yumurtalaarım olmuş ama çatlarmı bilmiyorum 21.günü adetimnın hormon testine gidcem yumurtalaarıma bakacak bilmiyorum inşallh herkese nasip etsin RabbimMerhaba arkadaşlar bende gelebilrimiyjm aranızabende bu ay tutmadı şuan adetimin 5.gunu inşaallah bu ay tutar(klomene basladim)hayırlısı ile rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin
İnşallah tutar ilk defa mı kullandın klomeni
Evt ilk defa kullandım birde estrofem kullandm
Evt ilk defa kullandım birde estrofem kullandm
Bana da hormon testi yaptırmadan önce klomene başlayacağız demişti doktor ama gidemediğim için başlayamadım, kendi kendime de kullanmak istemedim emin olmadan. Alıp içsem bi sakıncası olur mu acaba, ne zaman kullanılmaya başlanıyor
Doktor başlıcaz dedigyse ben adetım 2 günü başladım sabah aksam içtim snra 5 gün de falan bitiyor işte ondan snrada pko oldgum için adetım 14. Günü gttm aslında 11. Günü gdcektm ameliyat günü olduğu için gtmedm hafta sonu girdi o zaman gttm canm dotkora gt yanında bana bir kaç ilaç daha verdi yumurtalamana bakıyor o yüzden gtmeni tavsiye ederim adetın 2, günü gt ama klomen onerdyseBana da hormon testi yaptırmadan önce klomene başlayacağız demişti doktor ama gidemediğim için başlayamadım, kendi kendime de kullanmak istemedim emin olmadan. Alıp içsem bi sakıncası olur mu acaba, ne zaman kullanılmaya başlanıyor
Doktor başlıcaz dedigyse ben adetım 2 günü başladım sabah aksam içtim snra 5 gün de falan bitiyor işte ondan snrada pko oldgum için adetım 14. Günü gttm aslında 11. Günü gdcektm ameliyat günü olduğu için gtmedm hafta sonu girdi o zaman gttm canm dotkora gt yanında bana bir kaç ilaç daha verdi yumurtalamana bakıyor o yüzden gtmeni tavsiye ederim adetın 2, günü gt ama klomen onerdyse
Bende de pko var ama adetlerim düzenli oluyor sadece sivilce ve kilo vermede zorluk yaşıyorum belirti olarak. Başka bir doktora randevu aldım artık bir dahaki adetime kaldı maalesef öyle böyle derken günler boş geçiyor belki kendi kendine olur diye bir umut bekliyorum
Ben 1,5 yıl bekledım kendlignden olmadı malesef bence sizde bran once gidn bende her ay olurum ama erken geç oluyorum yumurtalamam olmuyorduBende de pko var ama adetlerim düzenli oluyor sadece sivilce ve kilo vermede zorluk yaşıyorum belirti olarak. Başka bir doktora randevu aldım artık bir dahaki adetime kaldı maalesef öyle böyle derken günler boş geçiyor belki kendi kendine olur diye bir umut bekliyorum
- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 33
ah canm neler yaşadık bilsen eşimin tek testis alındı...amliyattan önce gidip sperm dondurduk bu dondurma işlemi yapılırkenki değerlerdi..haftayada tek yumurtalıkla test vericek inşallah değerler farklı çıkmaz....Faydasını görürsünüz inşallah ama bence değerler fena değil sayı iyi, hız da sorun olacak kadar kötü değil, morfolojiyi bi tık yükseltmek lazım gibi sadece. Senin değerlerin normalse bence hiçbir engel yok bu takviyelerle çabucak sonuç alabilirsiniz Allahın izniyle
- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 33
ay hadi inşallah canmmBende ovulasyona basladim bugun 4. Gun olucak hadi bakalim bismillah Suraya ilistim bende
- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
- 63
ah canm neler yaşadık bilsen eşimin tek testis alındı...amliyattan önce gidip sperm dondurduk bu dondurma işlemi yapılırkenki değerlerdi..haftayada tek yumurtalıkla test vericek inşallah değerler farklı çıkmaz....
Çok geçmiş olsun inşallah iyi çıkar değerleriniz
Ben de şu köşede umutla bekleyeyim Ekim'in başında bat
3-4 kişi yakın günlerde batlarımız, inşallah hep beraber öğreniriz bebişleri
- 3 Şubat 2018
- 402
- 691
- 33
Amin canım inşallahBende bu ay klomen kullandım yumurtalaarım olmuş ama çatlarmı bilmiyorum 21.günü adetimnın hormon testine gidcem yumurtalaarıma bakacak bilmiyorum inşallh herkese nasip etsin Rabbim
- 3 Şubat 2018
- 402
- 691
- 33
İnşallah canım3-4 kişi yakın günlerde batlarımız, inşallah hep beraber öğreniriz bebişleri
- 3 Şubat 2018
- 402
- 691
- 33
Hayır canım 6.denemem ama arada çok ara verdim biraz bunalinca rahim flmi flan çekildim geçen ay temiz çıktı Allah'a şükür herşeyin hayırlisi olsun.Hoşgeldin canım inşaallah faydası olur da tutunur bebiş, ilk kez mi kullanıyorsun
- 3 Şubat 2018
- 402
- 691
- 33
İnşaallah cankmOvulasyon testide yap canm inşallah tutarrr ❤❤
Hayır canım 6.denemem ama arada çok ara verdim biraz bunalinca rahim flmi flan çekildim geçen ay temiz çıktı Allah'a şükür herşeyin hayırlisi olsun.
Bu sefer vesile olur tutar inşallah
- 3 Şubat 2018
- 402
- 691
- 33
Amin cnmBu sefer vesile olur tutar inşallah
- 24 Ağustos 2019
- 134
- 196
- 18
İnşallah alırsın güzel haberi ne zamandır istiyorsunBende Ekimi bekleyenlerdenim ve çok istiyorum