• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ayın sonunda öğreneceğim hamile olup olmadığımı ama pek ümidim yok doktor olumlu bir şey demedi klomen kullandım 21. Günü hormon testine gdcem ultrason filmimde böyle kesin bişey demedide bilmiyorum yumurtanın birinde kist. Var diğerlri iyi dedi
İnşallah tutar 🙏 ilk defa mı kullandın klomeni

Merhaba arkadaşlar bende gelebilrimiyjm aranıza🙃bende bu ay tutmadı şuan adetimin 5.gunu 😕 inşaallah bu ay tutar(klomene basladim)hayırlısı ile rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin
Bende bu ay klomen kullandım yumurtalaarım olmuş ama çatlarmı bilmiyorum 21.günü adetimnın hormon testine gidcem yumurtalaarıma bakacak bilmiyorum inşallh herkese nasip etsin Rabbim

Evt ilk defa kullandım birde estrofem kullandm

Bana da hormon testi yaptırmadan önce klomene başlayacağız demişti doktor ama gidemediğim için başlayamadım, kendi kendime de kullanmak istemedim emin olmadan. Alıp içsem bi sakıncası olur mu acaba, ne zaman kullanılmaya başlanıyor

Bana da hormon testi yaptırmadan önce klomene başlayacağız demişti doktor ama gidemediğim için başlayamadım, kendi kendime de kullanmak istemedim emin olmadan. Alıp içsem bi sakıncası olur mu acaba, ne zaman kullanılmaya başlanıyor
Doktor başlıcaz dedigyse ben adetım 2 günü başladım sabah aksam içtim snra 5 gün de falan bitiyor işte ondan snrada pko oldgum için adetım 14. Günü gttm aslında 11. Günü gdcektm ameliyat günü olduğu için gtmedm hafta sonu girdi o zaman gttm canm dotkora gt yanında bana bir kaç ilaç daha verdi yumurtalamana bakıyor o yüzden gtmeni tavsiye ederim adetın 2, günü gt ama klomen onerdyse

Doktor başlıcaz dedigyse ben adetım 2 günü başladım sabah aksam içtim snra 5 gün de falan bitiyor işte ondan snrada pko oldgum için adetım 14. Günü gttm aslında 11. Günü gdcektm ameliyat günü olduğu için gtmedm hafta sonu girdi o zaman gttm canm dotkora gt yanında bana bir kaç ilaç daha verdi yumurtalamana bakıyor o yüzden gtmeni tavsiye ederim adetın 2, günü gt ama klomen onerdyse

Bende de pko var ama adetlerim düzenli oluyor sadece sivilce ve kilo vermede zorluk yaşıyorum belirti olarak. Başka bir doktora randevu aldım artık bir dahaki adetime kaldı maalesef 😕 öyle böyle derken günler boş geçiyor belki kendi kendine olur diye bir umut bekliyorum

Bende de pko var ama adetlerim düzenli oluyor sadece sivilce ve kilo vermede zorluk yaşıyorum belirti olarak. Başka bir doktora randevu aldım artık bir dahaki adetime kaldı maalesef 😕 öyle böyle derken günler boş geçiyor belki kendi kendine olur diye bir umut bekliyorum
Ben 1,5 yıl bekledım kendlignden olmadı malesef bence sizde bran once gidn bende her ay olurum ama erken geç oluyorum yumurtalamam olmuyordu

Faydasını görürsünüz inşallah 🙏 ama bence değerler fena değil sayı iyi, hız da sorun olacak kadar kötü değil, morfolojiyi bi tık yükseltmek lazım gibi sadece. Senin değerlerin normalse bence hiçbir engel yok bu takviyelerle çabucak sonuç alabilirsiniz Allahın izniyle :anneadayı::super:
ah canm neler yaşadık bilsen eşimin tek testis alındı...amliyattan önce gidip sperm dondurduk bu dondurma işlemi yapılırkenki değerlerdi..haftayada tek yumurtalıkla test vericek inşallah değerler farklı çıkmaz....

ah canm neler yaşadık bilsen eşimin tek testis alındı...amliyattan önce gidip sperm dondurduk bu dondurma işlemi yapılırkenki değerlerdi..haftayada tek yumurtalıkla test vericek inşallah değerler farklı çıkmaz....

Çok geçmiş olsun 🙏 inşallah iyi çıkar değerleriniz

Hoşgeldin canım :halay: inşaallah faydası olur da tutunur bebiş, ilk kez mi kullanıyorsun
Hayır canım 6.denemem ama arada çok ara verdim biraz bunalinca rahim flmi flan çekildim geçen ay temiz çıktı Allah'a şükür herşeyin hayırlisi olsun.

Back