benımde ara ara kasık agrısı vurmaya başladı. gidip geliyo. az kaldı geliyorum diyorbat 22 eylül ama bütün ümitlerim kırıldı sanki bende ekime kalacağım gibi
Nasip napalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımde ara ara kasık agrısı vurmaya başladı. gidip geliyo. az kaldı geliyorum diyorbat 22 eylül ama bütün ümitlerim kırıldı sanki bende ekime kalacağım gibi
zaten depresyonada girdim sanırım yada adet belirtisi bilmiyorum umutlarım tükendi iyice kısmet canımbenımde ara ara kasık agrısı vurmaya başladı. gidip geliyo. az kaldı geliyorum diyor
Nasip napalım
kaç yasındasın? ne kadarlık evlisinzaten depresyonada girdim sanırım yada adet belirtisi bilmiyorum umutlarım tükendi iyice kısmet canım
günaydın canım.. umarım gönlündeki olur canımmerhabalar kızlar bende geldim bat 3 ekim bakalım erken olmazsam 2 aydır 2 gün erken oluyorum hep
2 aylık evliyim yaşım 40 canımkaç yasındasın? ne kadarlık evlisin
benımde 4 senem.2 aylık evliyim yaşım 40 canım
Tedavi gördün mü hiç canımbenımde 4 senem.
sen yaştan tedirginsin bende senelerden.
herkes cok fazla korundun yumurtalıklar tembelleşti diyor. sinir oluyorum.
evlendiğim gece hamile kaldım diyenlere hayranım ya büyük basarı
sadece troid yüksekti 4,79du indirdim şuan normal seviyede. değer fsh lh vs. normal.Tedavi gördün mü hiç canım
evet canım yaştan dolayı çok tedirginim. aslında daha ikinci denememiz ama bilemiyorumbenımde 4 senem.
sen yaştan tedirginsin bende senelerden.
herkes cok fazla korundun yumurtalıklar tembelleşti diyor. sinir oluyorum.
evlendiğim gece hamile kaldım diyenlere hayranım ya büyük basarı
sadece troid yüksekti 4,79du indirdim şuan normal seviyede. değer fsh lh vs. normal.
başka bişey yaptırmadım henüz.
hayıt tohumu içiyorum ve gece pal polen arı sütü kullanıyorum
Selam kızlar benimde 1 Ekim, hadi halay başı biz olalım inşallah...Benim de 1 ekim yakınmışız inşallah aynı anda alırız güzel haberi
Bende troid hastasıyım. Endokrin mutlaka canım ama değerin yüksek değil çok güzel, benimki 8'lerdeydi ilaçla düştü hamd olsun. Ama o kadar düzensiz içiyorum ki ilacımı bi alışkanlık haline getiremedim.Benim de tsh 4.50 çıktı henüz randevu alıp doktora güdenedim. Kadın doğumcu mu veriyor tiroid ilacını yoksa endokrinolojiye mi gitmek lazım
yok benım neredeyse 15 senedir var troidim. çocuk için öğrendiğim bişey değildi. 6 ayda 1 kan veriyordum.dahiliye gittim canım.Benim de tsh 4.50 çıktı henüz randevu alıp doktora güdenedim. Kadın doğumcu mu veriyor tiroid ilacını yoksa endokrinolojiye mi gitmek lazım
eşinle ikinizde doktor kontrolundende geçin ve bitkisel beslen.evet canım yaştan dolayı çok tedirginim. aslında daha ikinci denememiz ama bilemiyorum
bat ne kadar kaldı canım seninyok benım neredeyse 15 senedir var troidim. çocuk için öğrendiğim bişey değildi. 6 ayda 1 kan veriyordum.dahiliye gittim canım.
hiç akşatma hemen git.benımde amh bakılmadı. herkeste ona baktır dıyor.bi ona bakmamıs doktor. e2 dende anlasılıyormus zaten yumurtalıkla ilgili sorun olsa. hiç anlamam
Bende troid hastasıyım. Endokrin mutlaka canım ama değerin yüksek değil çok güzel, benimki 8'lerdeydi ilaçla düştü hamd olsun. Ama o kadar düzensiz içiyorum ki ilacımı bi alışkanlık haline getiremedim.
Geçmiş olsun, ne güzel tespit edilmiş inşallah bundan sonra hamile kalırsın cnmMerhaba kizlar benim bat da 1 Ekim ama gecikme olabilir çünkü dün histeroskopi oldum rahim agzim kapalı denecek kadar darmis bu yüzden gebelik hiç olmamis