• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba canım testini gördüm garanti olması için bencede kan ver derim. Ama ben çok test yaptım hiç birinde 5 saat sonra bile hiç silik çizgi bile görmedim o kadar netti tek başına bi çizgiydi. sen kan testi yaptır aklın takılmaz böylece.
Sende cıft cızgı görürsün ınsallh canım benım en içten dua ettım. Benımkı de ınsallah olumludur hayırlısı artık Allahım ısteyenlere yanı bızlere hatta ıkız nasip etsın 🤲🏻🤰🏼

Sende cıft cızgı görürsün ınsallh canım benım en içten dua ettım. Benımkı de ınsallah olumludur hayırlısı artık Allahım ısteyenlere yanı bızlere hatta ıkız nasip etsın 🤲🏻🤰🏼
Amin inşallah canım isteyen herkese versin Allahım 🤲

Bende aranıza katıldım kızlar. Yumurtlamamı değerlendirdik bir haftayı geçti aşırı derecede batmam var göğüslerimde şişme renk değişikliği felan oldu hiç böyle olmazdım ama başım ağrıyor sürekli yatıyorum birde başım dönemeye başladı valla günüm yatarak geçiyor birde lavabodan çıkamıyorum adetime 1 hafta var beklemedeyim

Bende aranıza katıldım kızlar. Yumurtlamamı değerlendirdik bir haftayı geçti aşırı derecede batmam var göğüslerimde şişme renk değişikliği felan oldu hiç böyle olmazdım ama başım ağrıyor sürekli yatıyorum birde başım dönemeye başladı valla günüm yatarak geçiyor birde lavabodan çıkamıyorum adetime 1 hafta var beklemedeyim
Hadi inşallah 🤗

Bata çok yakın günlerdeyim, bu topikte de bulunayım belki uğur olur gelmez adet, inş rabbim🙏🏻

Selam kızlar adetime 5 gün kala predictor erken gebelik tesi yaptırmıstım negatifti dün aksamda normal test yaptım yine negatif cıktı bugün adet günüm beyaz ve sarı akıntım var adet olucak gibi değilim sanki hep saatinde olurdum mide bulantım var kafam cok karıstı:işsiz:

Selam kızlar adetime 5 gün kala predictor erken gebelik tesi yaptırmıstım negatifti dün aksamda normal test yaptım yine negatif cıktı bugün adet günüm beyaz ve sarı akıntım var adet olucak gibi değilim sanki hep saatinde olurdum mide bulantım var kafam cok karıstı:işsiz:
Merhaba Gebelik testlerini sabahki ilkidrarda yapmak daha sağlıklı sonuç veriyor diye biliyorum. Adetin geckirse tekrar dene ama sabah ilk idrarda dene doktorlarda öyle diyor çünkü

Back