• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

kizlar selamlar.bende pko war.cok sayida kistim war yani inci gbi.birde ilacsiz adet olamiom.benim gbi olanlar warmi??lutfen yazinnnnnmnnn :(

kizlar selamlar.bende pko war.cok sayida kistim war yani inci gbi.birde ilacsiz adet olamiom.benim gbi olanlar warmi??lutfen yazinnnnnmnnn :KK43:
Var canim ama benim adetimde sorun olmuyo oluyorum 30 günde ama yumurta olusmuyo bazen değişik yani

günaydın kızlar bir bat gününe daha uyanmıs bulunmaktayım bakalm neler olcak :KK17:

günaydın kızlar bir bat gününe daha uyanmıs bulunmaktayım bakalm neler olcak :KK17:
gunaydın hadi hayırlısı bakalım bende akşam eve giderken bir test aldım 18 tl ilişkiden 2 gün sonra diyor.ama negatif çıktı işte böyle testi yapınca muallakta kalıyosun yapmayınca yapmak için helak oluyosun bu ne sıkıntılı bir zamandır anlamadım

gunaydın hadi hayırlısı bakalım bende akşam eve giderken bir test aldım 18 tl ilişkiden 2 gün sonra diyor.ama negatif çıktı işte böyle testi yapınca muallakta kalıyosun yapmayınca yapmak için helak oluyosun bu ne sıkıntılı bir zamandır anlamadım

evet o yüzden hep diyorum kadınların ömrü beklemekle geçiyo hep bi stress :) yapcak bişe yok bekleyip görücez :KK66:

evet o yüzden hep diyorum kadınların ömrü beklemekle geçiyo hep bi stress :) yapcak bişe yok bekleyip görücez :KK66:[/QUOTE
aaa sen iyi durmuşsun test yapsaydın bazı arkadaşları 1 hafta önceden çıkmış ,birde mantar oldum ben galiba acayip bir kaşıntı var ,

bugün olması gerekiyo ama henüz bişi yok :) bol bol su iç mantar bendede oluyodu önceden travazol die bi krem var istersen onu al baya işe yarıo

Erken hamilelik testi ilişkiden hemen sonra deil ama yumurtlamadan 9 gün sonra kesin gösteriyor bişey varsa beni şimdiye kadar yanıltmadı.Senin için daha çok erken,biraz daha beklemelisin moral bozmak yok :KK66:

Erken hamilelik testi ilişkiden hemen sonra deil ama yumurtlamadan 9 gün sonra kesin gösteriyor bişey varsa beni şimdiye kadar yanıltmadı.Senin için daha çok erken,biraz daha beklemelisin moral bozmak yok :KK66:

verdiğim paraya acıyorum bunları satanlara daha çok kızıyorum cumartesi yapıcam normal testle

Canım daha zamanı var demekki,belki önümüzdeki ay bellimi olur.Neler hissettiğini anlayabiliyorum geçen ay benzerini yaşadım.Hiç bilmem geciktiğini tam 4gün gecikti ama hamile değilmişim. olabiliyor demekki sağlıklı sıhatli en hayırlı zamanda gelsinler..
Amin insallah canim benimde 4 gun gecmisti

Günaydın herkese :). Grip olmuştum ilaç içmeden geçirmeye çalışıyordum. Hayatımda ilk defa ilaçsız bol vitaminle limonlu bitki çaylarıyla, mevyeyle sarmısakla ve bol bol uyku ile iyileştim şaka gibi :). 5 gün kaldı bat ıma meraktan çatlayacağım :).

Günaydın herkese :). Grip olmuştum ilaç içmeden geçirmeye çalışıyordum. Hayatımda ilk defa ilaçsız bol vitaminle limonlu bitki çaylarıyla, mevyeyle sarmısakla ve bol bol uyku ile iyileştim şaka gibi :). 5 gün kaldı bat ıma meraktan çatlayacağım :).
Insallah benimde 6 gun kaldi hadi hayirlisi gecmis olsun bu arada

benm adetimin ikinci günü hala bişey yok dünkü testim negatif off asıl ben çatlıcam vallahi

Back