- 20 Ocak 2015
- 229
- 82
- 53
- 36
Ben yaptirdim canim beklemedeyim su andaArkadaşlar aşılama yaptiranlar varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptirdim canim beklemedeyim su andaArkadaşlar aşılama yaptiranlar varmi
Var canim ama benim adetimde sorun olmuyo oluyorum 30 günde ama yumurta olusmuyo bazen değişik yanikizlar selamlar.bende pko war.cok sayida kistim war yani inci gbi.birde ilacsiz adet olamiom.benim gbi olanlar warmi??lutfen yazinnnnnmnnn
gunaydın hadi hayırlısı bakalım bende akşam eve giderken bir test aldım 18 tl ilişkiden 2 gün sonra diyor.ama negatif çıktı işte böyle testi yapınca muallakta kalıyosun yapmayınca yapmak için helak oluyosun bu ne sıkıntılı bir zamandır anlamadımgünaydın kızlar bir bat gününe daha uyanmıs bulunmaktayım bakalm neler olcak
gunaydın hadi hayırlısı bakalım bende akşam eve giderken bir test aldım 18 tl ilişkiden 2 gün sonra diyor.ama negatif çıktı işte böyle testi yapınca muallakta kalıyosun yapmayınca yapmak için helak oluyosun bu ne sıkıntılı bir zamandır anlamadım
evet o yüzden hep diyorum kadınların ömrü beklemekle geçiyo hep bi stress :) yapcak bişe yok bekleyip görücez [/QUOTE
aaa sen iyi durmuşsun test yapsaydın bazı arkadaşları 1 hafta önceden çıkmış ,birde mantar oldum ben galiba acayip bir kaşıntı var ,
Hayırlısı canım inşallah bebeğin seninledir.Benimde bat bugün ve kalktığım gibi gördüm kırmızı kartı..evet o yüzden hep diyorum kadınların ömrü beklemekle geçiyo hep bi stress :) yapcak bişe yok bekleyip görücez
Erken hamilelik testi ilişkiden hemen sonra deil ama yumurtlamadan 9 gün sonra kesin gösteriyor bişey varsa beni şimdiye kadar yanıltmadı.Senin için daha çok erken,biraz daha beklemelisin moral bozmak yokgunaydın hadi hayırlısı bakalım bende akşam eve giderken bir test aldım 18 tl ilişkiden 2 gün sonra diyor.ama negatif çıktı işte böyle testi yapınca muallakta kalıyosun yapmayınca yapmak için helak oluyosun bu ne sıkıntılı bir zamandır anlamadım
Erken hamilelik testi ilişkiden hemen sonra deil ama yumurtlamadan 9 gün sonra kesin gösteriyor bişey varsa beni şimdiye kadar yanıltmadı.Senin için daha çok erken,biraz daha beklemelisin moral bozmak yok
Canım bata kaç gün var seninverdiğim paraya acıyorum bunları satanlara daha çok kızıyorum cumartesi yapıcam normal testle
Canım bata kaç gün var senin
Amin insallah canim benimde 4 gun gecmistiCanım daha zamanı var demekki,belki önümüzdeki ay bellimi olur.Neler hissettiğini anlayabiliyorum geçen ay benzerini yaşadım.Hiç bilmem geciktiğini tam 4gün gecikti ama hamile değilmişim. olabiliyor demekki sağlıklı sıhatli en hayırlı zamanda gelsinler..
Insallah benimde 6 gun kaldi hadi hayirlisi gecmis olsun bu aradaGünaydın herkese :). Grip olmuştum ilaç içmeden geçirmeye çalışıyordum. Hayatımda ilk defa ilaçsız bol vitaminle limonlu bitki çaylarıyla, mevyeyle sarmısakla ve bol bol uyku ile iyileştim şaka gibi :). 5 gün kaldı bat ıma meraktan çatlayacağım :).
benm adetimin ikinci günü hala bişey yok dünkü testim negatif off asıl ben çatlıcam vallahi