Beni görünce abla prodictor geldi diyorlarYüzüm kalmadı artık eczaneye ahahaha
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
UMUDU KESMELİ Mİ REGLE 1 KALA
- Konu Sahibi deniz0209
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
İlk mi yoksa varmı çocuğunİnşallah gerek kalmaz be canım güzel haberi alır bırakırız
- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
Hahahahahah bende bu bozuk çıktı diyorumBeni görünce abla prodictor geldi diyorlar
İlk bacım ilk kendimi paraladım resmenİlk mi yoksa varmı çocuğun
Bende freely markayı çok şikayetlendim diye getirmiyorlar artık hahahahahahahahahaha en azından birileri yalancı pozitif görmekten kurtuldu bacımHahahahahah bende bu bozuk çıktı diyorum
- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
Kız ben 4 ayda ilkini yaptım 2 ci b i türlü olmuyor 2İlk bacım ilk kendimi paraladım resmen
- 11 Mayıs 2024
- 652
- 270
- 18
- 19
ben hafif gördüm sonradan çıkmadıysa çizgiler ihtimal var1.prodictor
2.vula life
2. Resim normalde çıplak gözle gayet görülebilir bu arada
- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
Benimki oydu işte gerçekten yanlış veriyor demekkiBende freely markayı çok şikayetlendim diye getirmiyorlar artık hahahahahahahahahaha en azından birileri yalancı pozitif görmekten kurtuldu bacım
İlkini nasıl yaptın bacım benim için önemli bir konu nelere dikkat ettin ne gibi belirtilerin vardı noldu hele anlatta nasiplenelimKız ben 4 ayda ilkini yaptım 2 ci b i türlü olmuyor 2
İlk 10 dkda çıktı dakika tuttum özellikle inşallahta vardırben hafif gördüm sonradan çıkmadıysa çizgiler ihtimal var
- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
Kız 4 sene oldu ben bile unuttum nasıl anlatayım hatırlasam ben yaparımİlkini nasıl yaptın bacım benim için önemli bir konu nelere dikkat ettin ne gibi belirtilerin vardı noldu hele anlatta nasiplenelim
Hahahahahahah ben bi yapsam becerebilsem not alcamKız 4 sene oldu ben bile unuttum nasıl anlatayım hatırlasam ben yaparım
- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
Hahahahahahah ben bi yapsam becerebilsem not alc
Benim bi ata kimyasalım da var o aralar dikkat etmiyordum işteHahahahahahah ben bi yapsam becerebilsem not alcam
Sen hamile kalabiliyon işte bir tane de doğurmuşsun Allah bağışlasın ben de tık yok 14 ay olduBenim bi ata kimyasalım da var o aralar dikkat etmiyordum işte
- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
hiç doktora gitmedin mi peki benim adetlerim 33 günde bi mesela asla düzen değilSen hamile kalabiliyon işte bir tane de doğurmuşsun Allah bağışlasın ben de tık yok 14 ay oldu
Gittim hiç bir sorun yok eşimde de bende de benim adetlerim düzenlidir 28-32 günde bi olurum gayet yarın beklenen gün normalde adet olacağımı hissederdim ama bu ay hissetmiyorum ısrarla hamile olduğumu hissediyorum bilmiyorumhiç doktora gitmedin mi peki benim adetlerim 33 günde bi mesela asla düzen değil
- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
İşte sorun zaten vücudumuzu bu kadar fazla dinlemememiz bi bıraksak akışına olucakda bırakamıyoruz ovülsyon testleri hiç denedin miGittim hiç bir sorun yok eşimde de bende de benim adetlerim düzenlidir 28-32 günde bi olurum gayet yarın beklenen gün normalde adet olacağımı hissederdim ama bu ay hissetmiyorum ısrarla hamile olduğumu hissediyorum bilmiyorum
- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
Denedim hatta bu ayda denedim aralık 20 de pikte yakaladım değerlendirdimİşte sorun zaten vücudumuzu bu kadar fazla dinlemememiz bi bıraksak akışına olucakda bırakamıyoruz ovülsyon testleri hiç denedin mi
24kaç yaşındasın?