• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

Merhaba ben de bekliyorum bu ay ilk kez denedik. Daha öncesinde de eşim korunuyordu hap kullanmadım yani. 27 si bat tarihim şimdiden heyecanşa bekliyorum.
Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Belki hamileyimdir diye ilaç kullanmıyorum ne olur ne olmaz inşallah çabuk atlatırım.
Canim meraba senim daha cok yeni insallah bebisin seni cok bekletmez hayirlisiyla gelsin insallah

Günaydın kızlar. Günlerdir ara ara gelip giden kasık ağrısı bu sabah çok şiddetliydi.yerimde duramadım.wcye gittim peçeteye 2damla pembe leke geldi. şu an biraz azaldı ağrım..gebelik testi yaptım negatif,ovu testi yaptım silik çizgi. Dün adet olmam lazımdı olmadım.akşama kadar kırmızılar gelmezse biraz daha beklemeli miyim?kan testinde yarın çıkar mı sonuç acaba :KK17::KK33::rolleyes:
Canim biraz daha bekle istersen zaten pembe leken devam etmesse kan yaptirirsin dilerim yerlesme kanidir

Hu hu kizlar, topik topik dolaşıyorum cevap veren yok. Bi el atın bana...10 gun once yumuetam catladi ve 10 gundurde gogus agrim cok fazlaydi sizlama, bicak saplanir gibi oluyordu arada. Cok buyumuslerdi bu sabaha kadar. Göğüs agrim cok azaldi. Bat 24 ekim. Boyle bir durum yasayan var mi?

• Beğen
Reactions: sub
Kızlar bunlar sabah yaptığım.pembe olan gebelik beyaz olan ovu testi....yorumlayabilicek var mı?

20151020_190540.jpg

Hu hu kizlar, topik topik dolaşıyorum cevap veren yok. Bi el atın bana...10 gun once yumuetam catladi ve 10 gundurde gogus agrim cok fazlaydi sizlama, bicak saplanir gibi oluyordu arada. Cok buyumuslerdi bu sabaha kadar. Göğüs agrim cok azaldi. Bat 24 ekim. Boyle bir durum yasayan var mi?
Canim meraba valla canim benim de oyle oluyo ovulasyondan sonra gogusler sisiyo progestan hormonun etkisiyle adet yaklasincada normale donuyo eger azalmasaydi gebelik olabilir diyebilirdim yinede belli olmaz insallah bebegin senledir

Canim meraba valla canim benim de oyle oluyo ovulasyondan sonra gogusler sisiyo progestan hormonun etkisiyle adet yaklasincada normale donuyo eger azalmasaydi gebelik olabilir diyebilirdim yinede belli olmaz insallah bebegin senledir
İnşallah canim saol. İnşallah sende kisa zamanda hamile kalirsin.

Canim test yapmadim bekledim ve bugun adet oldum... kizlar hic bir belirtiye kanmayin ya benim adetim bile gecti ama yine hamile deilim :mad::mad:
Canım daha zamanı var demekki,belki önümüzdeki ay bellimi olur.Neler hissettiğini anlayabiliyorum geçen ay benzerini yaşadım.Hiç bilmem geciktiğini tam 4gün gecikti ama hamile değilmişim. olabiliyor demekki sağlıklı sıhatli en hayırlı zamanda gelsinler..

adet gunum yarin heycanla bekliyorum bide bu yerlesme kanamasi herkesde oluyomu yani olmak zorundami
Hadi hayırlısı canım.Herkeste olmuyor bende olmamıştı mesela,bir hafta kala test yapıp öyle öğrenmiştim.Bakalım ikinci kısmet olucakmı!Benimde bat yarın ama umutlu deilim tabi  :KK43:

yok onlardan yapmadım zaten dün negatifi görünce kendime söz verdim adetimin gecmesini beklicem
eşimde üzüldü ben üzülnce onunlkada konuştuk böle karar verdik her ne kadar içim içime sığmasada :KK45:
Tatlım adetten önce çıkmaz bence adet gecikince bile silik çıkabiliyor. Hcg nin idrara geçmesi uzun sürüyor galiba. Sakın ümidini yitirme. Ben de dün test yaptım negatif çıktı.

Günaydın kızlar. Günlerdir ara ara gelip giden kasık ağrısı bu sabah çok şiddetliydi.yerimde duramadım.wcye gittim peçeteye 2damla pembe leke geldi. şu an biraz azaldı ağrım..gebelik testi yaptım negatif,ovu testi yaptım silik çizgi. Dün adet olmam lazımdı olmadım.akşama kadar kırmızılar gelmezse biraz daha beklemeli miyim?kan testinde yarın çıkar mı sonuç acaba :KK17::KK33::rolleyes:
İnşallah gelmez kırmızılar. Merak ettim. Kan testinde çıkıyomuş ilk günden itibaren. Öyle diyor google.

Kizlar merhaba biz 2.5 aydir proxed.plus kullniyoruz hareketlilik dusuktu bizde.bu ilac bitmek uzere ve merak ediyorum hamile olmazsam bu ilactan sinra ne tedavisi vercek doktor? Var mi tecrubesi bilgisi olan

Back