- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
yaptm negatif2 gun kalmis eger normal testin varsa hic dusunmeden yap derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptm negatif2 gun kalmis eger normal testin varsa hic dusunmeden yap derim
Cuma günü gebelik testi yaptığımda da yapmıştım ovu testi.tek çizgi çıkmıştı.ikinci hiç çıkmadı.ondan [/QUhamilesindir.ne
İnşallah hamilesindir canım,test sonucunu merakla bekliyoruz..Cuma günü gebelik testi yaptığımda da yapmıştım ovu testi.tek çizgi çıkmıştı.ikinci hiç çıkmadı.ondan
Erken hamilelik testlerinden mi yaptın,normal testler henüz göstermeyebilir..
yaptm negatif
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın umarım ve darısı bana olur tabi tüm isteyenlere (Amin)Kızlar kesemizi gördük şükür darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah :)
Canim test yapmadim bekledim ve bugun adet oldum... kizlar hic bir belirtiye kanmayin ya benim adetim bile gecti ama yine hamile deilimMeraba canim en buyuk belirtin damarlar cikti diyorsun digerleri adet belirtisi ama bu adet belirtisi degil insallah bebişin gelmistir yarin bi test yap bakalim sonucu merakla bekliyoruz
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın umarım ve darısı bana olur tabi tüm isteyenlere (Amin)
Merhaba ben de bekliyorum bu ay ilk kez denedik. Daha öncesinde de eşim korunuyordu hap kullanmadım yani. 27 si bat tarihim şimdiden heyecanşa bekliyorum.
Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Belki hamileyimdir diye ilaç kullanmıyorum ne olur ne olmaz inşallah çabuk atlatırım.
Aynen bana kalsa da şimdi test yapcam hatta kanda çıkar diye gidip kan tahlili yaptırcam ama çok acele etmemek kafaya çok takmamak lazım belki de.29 da benim bakalım ,ben cumaartesi test yapıcam bakalım bana kalsa şimdi yapıcamda ne biliyim kafam karışık ya
Aynen bana kalsa da şimdi test yapcam hatta kanda çıkar diye gidip kan tahlili yaptırcam ama çok acele etmemek kafaya çok takmamak lazım belki de.
Olsun canim hayirli zamanda gelir insallahCanim test yapmadim bekledim ve bugun adet oldum... kizlar hic bir belirtiye kanmayin ya benim adetim bile gecti ama yine hamile deilim
Canim cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin insallahKızlar kesemizi gördük şükür darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah :)