• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

Merhaba arkadaslar adetimin gecikmesinden 4. Gun dr gittim kan testi yaptirdim.1 cikti sonuc dr tarsual verdi. Sabah ve aksam 2 er olmak uzere gunde 4 tane ictim 3 gunde bitti .bekliyoruz bakalim

yok onlardan yapmadım zaten dün negatifi görünce kendime söz verdim adetimin gecmesini beklicem
eşimde üzüldü ben üzülnce onunlkada konuştuk böle karar verdik her ne kadar içim içime sığmasada :KK45:

ama adet agrısı gbi agrım var dünden beri

• Beğen
Reactions: sub
Günaydın kızlar. Günlerdir ara ara gelip giden kasık ağrısı bu sabah çok şiddetliydi.yerimde duramadım.wcye gittim peçeteye 2damla pembe leke geldi. şu an biraz azaldı ağrım..gebelik testi yaptım negatif,ovu testi yaptım silik çizgi. Dün adet olmam lazımdı olmadım.akşama kadar kırmızılar gelmezse biraz daha beklemeli miyim?kan testinde yarın çıkar mı sonuç acaba :KK17::KK33::rolleyes:

benimde 8 gün var adet olmama ama kasıklarımda ağrı var ve 2 gündür midemde gaz var ,acaba test alsam çıkarmı??*

Merhaba ben de bekliyorum bu ay ilk kez denedik. Daha öncesinde de eşim korunuyordu hap kullanmadım yani. 27 si bat tarihim şimdiden heyecanşa bekliyorum.
Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Belki hamileyimdir diye ilaç kullanmıyorum ne olur ne olmaz inşallah çabuk atlatırım.

Meraba canim en buyuk belirtin damarlar cikti diyorsun digerleri adet belirtisi ama bu adet belirtisi degil insallah bebişin gelmistir yarin bi test yap bakalim sonucu merakla bekliyoruz
Canim test yapmadim bekledim ve bugun adet oldum... kizlar hic bir belirtiye kanmayin ya benim adetim bile gecti ama yine hamile deilim :mad::mad:

• Beğen
Merhaba ben de bekliyorum bu ay ilk kez denedik. Daha öncesinde de eşim korunuyordu hap kullanmadım yani. 27 si bat tarihim şimdiden heyecanşa bekliyorum.
Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Belki hamileyimdir diye ilaç kullanmıyorum ne olur ne olmaz inşallah çabuk atlatırım.

29 da benim bakalım ,ben cumaartesi test yapıcam bakalım bana kalsa şimdi yapıcamda ne biliyim kafam karışık ya

• Beğen
29 da benim bakalım ,ben cumaartesi test yapıcam bakalım bana kalsa şimdi yapıcamda ne biliyim kafam karışık ya
Aynen bana kalsa da şimdi test yapcam hatta kanda çıkar diye gidip kan tahlili yaptırcam :KK16: ama çok acele etmemek kafaya çok takmamak lazım belki de.

• Beğen
Aynen bana kalsa da şimdi test yapcam hatta kanda çıkar diye gidip kan tahlili yaptırcam :KK16: ama çok acele etmemek kafaya çok takmamak lazım belki de.

şuan inanki soda içiyorum çok gaz var midemde ekşime cabası benim 2. çocuğum olursa eğer, oğlumda ne yaşadığımı hatırlamıyorum ya hatırlasam gerçi her gebelik bir olmuyor ,sadece hatırladığım ço iştahım açılmıştı şuanda olduğu gibi adet tarıhim geçip hamile kaldığım anlaşılıncada iştahtan kesilip serumla beslendim,iinşallah öle olmaz

• Beğen
Back