• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

Insallah canim hayirlisiyla gelsin 2. Bebisler brnimde bat 28 29 arasi bakalim biraz bekliyecex sende bi belirti varmi canim kac senedir istiyosun 2. Yi
2 senedir istiyorum canım ama bu 2 senede bir kurtaj birde kimyasal gebelik yaşadım şimdi 2. Ayımız tekrar deniyoruz belirti olarakta sadece gogus agrısı ama o adet donemimdede olduğu için ayırt edemiyorum :( sende varmı peki belirti

• Beğen
Reactions: sub
2 senedir istiyorum canım ama bu 2 senede bir kurtaj birde kimyasal gebelik yaşadım şimdi 2. Ayımız tekrar deniyoruz belirti olarakta sadece gogus agrısı ama o adet donemimdede olduğu için ayırt edemiyorum :KK43: sende varmı peki belirti
Benim gaz disinda hic belirtim yok canim bekliyoruz bakalim kaderde ne yaziyosa o olcak zaten bebeklerin icin cok uzuldum insallah bu ay gelir bizi daha fazla bekletmez sagliklada dogarlar dualarim hep bu sekilde hayirlisi artik pazartesi test yapmayi dusunuyirum bakalim silik biseyler gorcezmi

Benim gaz disinda hic belirtim yok canim bekliyoruz bakalim kaderde ne yaziyosa o olcak zaten bebeklerin icin cok uzuldum insallah bu ay gelir bizi daha fazla bekletmez sagliklada dogarlar dualarim hep bu sekilde hayirlisi artik pazartesi test yapmayi dusunuyirum bakalim silik biseyler gorcezmi
Bende bu akşam yapsam mı duşuncelerindeyim ama korkuyorum da bir yandan 4 gün oncedende çıkmz herhalde

• Beğen
Bende bu akşam yapsam mı duşuncelerindeyim ama korkuyorum da bir yandan 4 gün oncedende çıkmz herhalde
Erken dollemeyse cikabilir canim yap istersen yoksada uzulmessin daha zaman var erken yaptim diye ama ya cikarsa o zaman senden mutlusu olmaz degilmi

Erken dollemeyse cikabilir canim yap istersen yoksada uzulmessin daha zaman var erken yaptim diye ama ya cikarsa o zaman senden mutlusu olmaz degilmi
Kesinlikle canım kızım bile ne zaman kardeşim olucak diye her gün soruyor nerdeyse :)

İyi Akşamlar benim bat ım 27 ekim dayanamadım bu sabah yani 24 ekim sabahı ilk idrar ile test yaptım. Sadece tek çizgi çıktı baktım baktım ikinci çizgiyi göremedim :). Forumda 3-4 gün önceden test yapıp sonuç alanları okuyunca denemek istedim. Erken biliyorum ama yine de moralim bozuldu biraz. 26 günde bir adet görüyorum. Adet uzunluğu ile idrar testinin sonuç vereceği zamanım bir ilişkisi olabilir mi acaba. Günümde bir daha demeyeceğim :). Adet olcakmışım gibi de ağrılarım var.

Belki kan testinde gorursun pozitifi cnm.. paArtesi bi kan ver istersen..
Daha önce yine aynı şeyi yaşadım. 1 hafta geciktim testler negatif olmasına rağmen inanmadım ta ki doktor ultrasonda bakıp gebelik yok diyene kadar. Kan tezti de yapıldı yoktu. Daha eve dönerken oldum. Aslında busefer biliyorum test ne derse doğru. Kendimi hazırladım ama olamadım bitürlü

Daha önce yine aynı şeyi yaşadım. 1 hafta geciktim testler negatif olmasına rağmen inanmadım ta ki doktor ultrasonda bakıp gebelik yok diyene kadar. Kan tezti de yapıldı yoktu. Daha eve dönerken oldum. Aslında busefer biliyorum test ne derse doğru. Kendimi hazırladım ama olamadım bitürlü
Stres etkiliyo demek ki.. kendini rahat birak cnm yuruyus yap bol bol :)

Ben elendim kızlar :) ümidi devam edenlere bol şanş diliyorum. Benim ümidim hiç tükenmez zira her regl yeni ümitlerin kapısıdır ya regl olamasaydım ne olurdu?! Allah korusun! Sonunda rahatladım. Bundan sonra kafamdan düşünceyi atmak adına foruma takılmamayı planlıyorum. Bu güne kadarki desteğiniz için çok teşekkür ederim. Hepinize minnettarım. İsteyen herkese bebek nasip etsin yüce Rabbim.

Ben elendim kızlar :) ümidi devam edenlere bol şanş diliyorum. Benim ümidim hiç tükenmez zira her regl yeni ümitlerin kapısıdır ya regl olamasaydım ne olurdu?! Allah korusun! Sonunda rahatladım. Bundan sonra kafamdan düşünceyi atmak adına foruma takılmamayı planlıyorum. Bu güne kadarki desteğiniz için çok teşekkür ederim. Hepinize minnettarım. İsteyen herkese bebek nasip etsin yüce Rabbim.
Amin canim. Isteyen herkese nasip olsun insallah..

B

Evet canim dusuncelerine katiliyorum her ay bi umut bu ay benimde bebisim gelmesse bi sure bende kafamdan atmayi deneyecegim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah

Ekim ayından hala umudumu kaybetmiş değilim,ay sonuna bi umudum daha var olmassa kasımda aşılamaya geçicez rahim filmi çekildi çok şükür temiz çıktı herşey belki film gebe kalmayı kolaylaştırır bu konuda doktorlarda şansı arttırdığını söylüyor yine kırmızı görürsem adetin ikinci günü aşılama tedavisine başlamak için ilk adımı Aticaz inşallah resmi tatile denk gelmez kırmızıları görürsem Zaman kaybetmek istemiyorum artık Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar :KK19: bu ay güzel haberi alan arkadaşlar bizede dua edin :21:

• Beğen
Ekim ayından hala umudumu kaybetmiş değilim,ay sonuna bi umudum daha var olmassa kasımda aşılamaya geçicez rahim filmi çekildi çok şükür temiz çıktı herşey belki film gebe kalmayı kolaylaştırır bu konuda doktorlarda şansı arttırdığını söylüyor yine kırmızı görürsem adetin ikinci günü aşılama tedavisine başlamak için ilk adımı Aticaz inşallah resmi tatile denk gelmez kırmızıları görürsem Zaman kaybetmek istemiyorum artık Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar :KK19: bu ay güzel haberi alan arkadaşlar bizede dua edin :21:
Evet canim rahim filmi gebeligi kolaylastiriyormus bende duydum insallah asilamaya gerek kalmadan bebisin gelir canim bu ay guzel haberi aliriz hep beraber gelismeleri yazmayi unutma hayirli haberlerle gel insallah

Canimm insallah gonlune gore olur dua edicem...
Peki bir sey sorabilirmiyim , bundan once ne kadar denedin de doktor rahim filmine yoneldi ? Mesela asilama icin bi surec mi gerekir...
Ben 2 senelik evliyim 2 aydir denedik ama olumlu olmadi. Merak ediyorum ne zaman doktora gitmeliyim bana 3 ay olmazsa gel hormon bakariz dedi ama siz tecrubelisiniz ne onerirsiniz ?

Evet canim rahim filmi gebeligi kolaylastiriyormus bende duydum insallah asilamaya gerek kalmadan bebisin gelir canim bu ay guzel haberi aliriz hep beraber gelismeleri yazmayi unutma hayirli haberlerle gel insallah
İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize senin topiğin bi çok kişiye uğurlu geldi ben inanıyorum sanada uğurlu gelicek canım :KK19:

Canimm insallah gonlune gore olur dua edicem...
Peki bir sey sorabilirmiyim , bundan once ne kadar denedin de doktor rahim filmine yoneldi ? Mesela asilama icin bi surec mi gerekir...
Ben 2 senelik evliyim 2 aydir denedik ama olumlu olmadi. Merak ediyorum ne zaman doktora gitmeliyim bana 3 ay olmazsa gel hormon bakariz dedi ama siz tecrubelisiniz ne onerirsiniz ?
Teşekkür ederim Canım bende isteyen herkese kendimle beraber dua ediyorum, biz bir yıldır deniyoruz fakat mart ayında bir dış gebelik yaşadım ondan sonrada klomen ve çatlatma iğnesi ile iki kez diğer aylar kendimiz denedik bi sonuç alamadık bence adetinin ikinci günü doktora gidip hormon tahlillerini yaptır derim ben , ondan sonrada yumurta takibi süreci başlar klomenle yumurtaların istenen boyuta geldiğinde çatlatma iğnesiyle yumurtaların çatladığında ilişki takvimi önerilir klomen tedavisini doktorlar 3-4 kereden fazla önermiyorlar bu süreçte gebelik elde edilemediğinde aşılama tedavisine geçiliyor buarada hormon tahlillerin için mutlaka adetin ikinci günü git ki en sağlıklı sonuç o gün alınıyor ,inşallah Rabbim bu stresli beklemesi zor süreçlere gerek kalmadan doğal yollardan verir bebişini sağlıkla sormak istediğin bişey olursa seve seve paylaşırım bildiklerimi, birde unutmadan eşinde mutlaka bir spermiyogram testi yaptırsın bu süreçte ki daha sonra Zaman kaybı olmasın onun içinde dort günlük cinsel perhiz sonrası dorduncu gün içinde yapılması öneriliyor sağlıklı sonuç almak adına

İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize senin topiğin bi çok kişiye uğurlu geldi ben inanıyorum sanada uğurlu gelicek canım :KK19:
Insallah canim allah dualarimizi kabul etsin sagol canim guzel dusuncen icin hepimize ugur getirsin topigimiz artik ruyalarima girmeye basladi bebek goruyorum kuş goruyorum ablami goruyorum at goruyorum tabirlerinde hep evlat diyor ama henuz gerceklesmedi allahin dedigi olur napalim yapcak bisey yok

Back