• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

vala adına hiç bakmadım ki hatrlamıyorum eczaneden 5 liraya almştm

• Beğen
Reactions: sub
Selam kızlar dün sabah aşırı bir ağrısı eşliğinde adet oldum.saatlerce hüngür hüngür ağladım :KK61: Çok açık renk bu adet. Ve bugün neredeyse damla şeklinde. Neden böyle oluyor...

• Beğen
Selam canim evet 29 ekim bat gunu ama ben dayanamiyacanm bir kac gune yapcam test insallah vardir bebisim bu ay erken yumurtladigimi hissettim de bi umut iste

bende giderken basit testten alıp sabah yapıcam,çalışıyormusun?, ilk bebeğinmi?

• Beğen
cnm selam seninle aynı gün olucaz galiba
Kizlarr benim de sizinle ayni galiba bat 27 .. birlikte bekleyelim..

Belirtilermiiz neler mesela. Bana arada bir sancilar giriyor igne batmasi gibi ama psikoljik de olabilir tabi.. bi de cok gaz oldum 3 gundur falan yediklerimle de alakasi yok..

Sizler nasil

Kizlarr benim de sizinle ayni galiba bat 27 .. birlikte bekleyelim..

Belirtilermiiz neler mesela. Bana arada bir sancilar giriyor igne batmasi gibi ama psikoljik de olabilir tabi.. bi de cok gaz oldum 3 gundur falan yediklerimle de alakasi yok..

Sizler nasil
Meraba csnim benimde bat 29 ekim benim belirtim sadece gaz cok var bugun orucluydum bisey yemedigim halde surekli bi gaz durumu oldu baskada bi belirti yok pazartesi bi test yapcam bakalim eeken yumurtladigim icin varsa silik felan cikar insallah hayirlisiyla gelir bebegimiz senin ilkmi peki

Meraba csnim benimde bat 29 ekim benim belirtim sadece gaz cok var bugun orucluydum bisey yemedigim halde surekli bi gaz durumu oldu baskada bi belirti yok pazartesi bi test yapcam bakalim eeken yumurtladigim icin varsa silik felan cikar insallah hayirlisiyla gelir bebegimiz senin ilkmi peki

Evet canim ilk.. 2 yillik evliyim. Ay insallah bu gazlar bi belirti falandir.. baska bisey var mi sende?? Bend gohuslerde hassasiyet de var ama o zaten her ay oluyodu:( surekli vucudu dinlenmek de iyi degil aslnda, bide benim tanidigm bazi kisiler hiiic bir belirti hissetmediler regl 1 hafta gecikincw suphelenerek ogrendiler:) belki belirti olmasa da olucak.. insallah:)

Meraba canim yok ben calismiyorum benim 2. Cocugum olcak insallah ama uzun suredir 2. Gelmiyo maalesef bu ay cok umutluyum hayirlisi insallah

inşallah benimde olursa 2. olacak olup olmamasında hala tereddütlerim var ,bazen olsun istiyorum bir an geliyor bu evde bir tane ufaklık daha düşünemiyorum diyorum çalışıyorum ve yetişemiyorum hiçbişeye bazen sağlıklıda düşünemiyorum şuan napcam bilmiyorum,bu ay regl olursam hap kullanıcam ve 2. çocuk yapmıycam galiba,hamileysemde Allah güç versin bana bi şekilde büyütcez artık,bu arada akşam giderken aldığım test bozuk çıktı yani ekran yeri dalgalı çıktı idrar damlatma yeri şeffaf yer kaymış üstü kapalı,ne şansızzım ya:KK17:

Son düzenleme:
  • Beğen
Yapmıştım negatifti... Üstüne görme de nasıl olur tam bilmiyorum ki. Bi araştırayım nette....
Canım belki yerleşme kanaması olabilir evet ben de çok duymuştum çoğu kadında olabiliyormuş, normal adetten farklı oluyormuş biraz seninki normal mi? Normal adet gibi değilse kan tahlili yaptır istersen.

Evet canim ilk.. 2 yillik evliyim. Ay insallah bu gazlar bi belirti falandir.. baska bisey var mi sende?? Bend gohuslerde hassasiyet de var ama o zaten her ay oluyodu:KK43: surekli vucudu dinlenmek de iyi degil aslnda, bide benim tanidigm bazi kisiler hiiic bir belirti hissetmediler regl 1 hafta gecikincw suphelenerek ogrendiler:) belki belirti olmasa da olucak.. insallah:)
Evet canim bekledigimiz icin bircok belirti yasiyoruz ben ilk cocugumda hic belirti yasamadim adetim bir hafta gecti ancak oyle basladi onlarda baya belirgin belirtiydi baş donmesi tansiyon dusmesi gibi simdide cokgaz var nedeninide anlamadim usutmuyorumda gebelik belirtisinde gaz olurmu acaba hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim benim gogustede hic hassaslik yok adet yaklasinca bazen oluyo bazi ay olmuyo oglumdada olmamisti bekliyecez ve gorucez az kaldi biraz sabir

Günaydın :) bizde ikinci bebeğimizi istiyoruz sat 28 ekim hepimizn hakkında hayırlısı olsun
Insallah canim hayirlisiyla gelsin 2. Bebisler brnimde bat 28 29 arasi bakalim biraz bekliyecex sende bi belirti varmi canim kac senedir istiyosun 2. Yi

inşallah benimde olursa 2. olacak olup olmamasında hala tereddütlerim var ,bazen olsun istiyorum bir an geliyor bu evde bir tane ufaklık daha düşünemiyorum diyorum çalışıyorum ve yetişemiyorum hiçbişeye bazen sağlıklıda düşünemiyorum şuan napcam bilmiyorum,bu ay regl olursam hap kullanıcam ve 2. çocuk yapmıycam galiba,hamileysemde Allah güç versin bana bi şekilde büyütcez artık,bu arada akşam giderken aldığım test bozuk çıktı yani ekran yeri dalgalı çıktı idrar damlatma yeri şeffaf yer kaymış üstü kapalı,ne şansızzım ya:KK17:
Canim meraba senin cocugun kucuk galiba eger yaşinda gencse biraz daha bekle istersen stres cok etkiliyo her ay beklemek yipratiyo insani cogu kisiden duyuyorum kafamdan dusunceyi attigim ay geldi diyenler cok keske kafamizdan atabilsek olcakmi olmuyackmi dusuncesini insallah seninde bebisin gelir bu ay ikisi bir arada buyur gider sonra rahat edersin cunku heralde sen vazgecicek gibisin allah hayirli zamanda nasip etsin insallah

Back