• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

Selam kizlar bi sorum Olucakti benim sat 18 eylul ve ben duphaston kulaniyodum geçen ay sondu artik biraktim bu arada adet duzensizliyinden kulaniyodum ve bu ay ne zaman olucami bilmiyorum ama internette baktim 15,16,17 arasi felan olmam gerek yaziyo ama daha olmadim 3 gune yakin akintim baya var ve her seferinde adet oldum saniyorum ve halada sanki oyle sizce hamilelik varmidir yarin test alicam ama yine size sormak istedim ve belirti olarak sik idar goguslerim sisti ve agridi bunlar adet gunu oldu goslerimde damarlar cikmiş
Meraba canim en buyuk belirtin damarlar cikti diyorsun digerleri adet belirtisi ama bu adet belirtisi degil insallah bebişin gelmistir yarin bi test yap bakalim sonucu merakla bekliyoruz

Meraba canim en buyuk belirtin damarlar cikti diyorsun digerleri adet belirtisi ama bu adet belirtisi degil insallah bebişin gelmistir yarin bi test yap bakalim sonucu merakla bekliyoruz[/QUOTE insallah canim mutlaka yazicam :110::110::KK1:

Bebişleriniz hayırlı olsun arkadaşlar ben de bir yıl sonunda klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.ama bebişimi daha göremedik salı günü tekrar kontrole gideceğim .
Canim bende klomen ve iğne oldum sonra aşılama yaptirdim ignenin kaçıncı günü öğrendin sen

Cuma günü yaptım çıkmadı. 3gün geçerse yapıcam söz verdim kendime dayanabilirsem tabii:KK17::KK54:

şimdide mide yanması başladı ya hafiften bulantımda devam ediyo acaba psikolojik mi tüm bunlar anlayamadım bi türlü :KK12:

• Beğen
Reactions: sub
Kızlar bugün adet olmam gerek ovulasyon testi yaptım böyle çıktı.adet günü de yumurtlama olur mu ki o_O

Eklentiler

• 20151019_120612.jpg
    20151019_120612.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar bugün adet olmam gerek ovulasyon testi yaptım böyle çıktı.adet günü de yumurtlama olur mu ki o_O
Zaten o test su an pozitif degil ki canim yumurtlama olsa 2 side ayni koyulukta olmasi lazim insallah gebelik cizgisidir bu testler gebeligi gosterebiliyormus canim normal bi test yapsana merakimiz gider

Zaten o test su an pozitif degil ki canim yumurtlama olsa 2 side ayni koyulukta olmasi lazim insallah gebelik cizgisidir bu testler gebeligi gosterebiliyormus canim normal bi test yapsana merakimiz gider

ovu. testleri bu şekildeyse hamile olduğumuzumu anlamalıyız acaba yoksa benmi yanlış anladım :) :)

• Beğen
şimdide mide yanması başladı ya hafiften bulantımda devam ediyo acaba psikolojik mi tüm bunlar anlayamadım bi türlü :KK12:
Valla canim bu belirtileri bende her ay yasiyorum bence pisolojik mide yanmasini bilemem ama bulanti kesinlikle gebelikle ilgili olamaz en erken bulanti 5 .hafta baslar diye biliyorum senin bat ne zamandi ben bu ay erken yumurtladim bunu farkettim valla dayanamayip bende eeken test yapcam cuma dusunuyorum 5 gun once yapmis olcam bence sende yap ne kaybederizki

ovu. testleri bu şekildeyse hamile olduğumuzumu anlamalıyız acaba yoksa benmi yanlış anladım :) :)
Canim bende oyle duydum ama normal bi gundede yapildiginda silik cikiyormu acaba onemli olan o bence yani hamile olmayan biride adet gununde yapsa cizgiler nasil oluyo her zaman mi silik cikiyo iste onu bilmek lazim eger oyleyse gebelik varsada yoksada silik cikicaktir anlatabildim mi canim hayirlisi insallah

dun gece dayanamayip yaptm bise cikmadi ki

• Beğen
Cuma günü gebelik testi yaptığımda da yapmıştım ovu testi.tek çizgi çıkmıştı.ikinci hiç çıkmadı.ondan :eek:

• Beğen
Kızlar bugün adet olmam gerek ovulasyaptım böyle çıktı.adet günü de yumurur mu ki o_O
Canim on
Canm belli oluyor ovulasyon testinde bildigim kadar ama erken gebelik testindede sonuc alabilirsiniz diger testlerde cikmiyor erken oldugu icin

Back