• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

Canım hadi inşallah,güzel haberlerini bekliyorum .Ben çok stres yapıyorum varmı yokmu diye düşünürken varsada panikten gidecek yani o yüzden test yapıyorum olmadığını görüncede önümüzdeki aya inşallah deyip sakinleşiyorum :confused:.Çok heyecanlanıyorum ben çok..

Kızlar test yaptım ve koskoca negatif ile karşılaştım. Millet 5 gün önce öğrenir ben maşallah 1 buçuk senedir öğrenemedim. Rüyalarım da hep pozitif idrar testi örnekleriyle doldu. Dun gece sabaha kadar pozitif idrar testi gördüm ya deli oldum. Bu sabah negatifi gördüm tabii.
Ben de 1,5 Yıldır silik çizgi bile görmedim gebelik testlerinde bu sabah çok silik bi çizgi gördüm lh testinde ama belli belirsiz , inşallah bu ay 1 buçuk yıllıkların ayıdır

Ben de 1,5 Yıldır silik çizgi bile görmedim gebelik testlerinde bu sabah çok silik bi çizgi gördüm lh testinde ama belli belirsiz , inşallah bu ay 1 buçuk yıllıkların ayıdır

İnşallah canım inşallah. Bende 1 buçuk senedir görmemiştim de geç döllenme olmuş bu ay sonradan öğrendim bende. Allah tüm isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)

ya ruyamda herkez bana hamile oldugumu soluyodu git test yap falan diyodu girdim test yaptm pozitifi gordm snra uyandm orda bile kisa surdu sevincim ya :-)
oy kıyamam beb rüyamda test yapıodum sonucunu göremeden uyandım sonra gittim test yaptım sonuçta gölge gibi bir çizgi göemüştüm .adetimden 4gün önce

bilmiyorm ara ara agrm var bilmem nolcak bakalm :-) hayirli olsn seninde saglikla insallah canm

• Beğen
Reactions: sub
Bebişleriniz hayırlı olsun arkadaşlar ben de bir yıl sonunda klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.ama bebişimi daha göremedik salı günü tekrar kontrole gideceğim .

Bebişleriniz hayırlı olsun arkadaşlar ben de bir yıl sonunda klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.ama bebişimi daha göremedik salı günü tekrar kontrole gideceğim .
Hayirli olsun insallah bebisini gorursun minik kalp atislarini duyarsin canim

Meraba bu yumurtlama testleri hic kullanmadim yumurtlama olmadigi zamanda silik mi gosteriyo yoksa hic cizgi olmuyomu eger olmuyorsa sizin silik cikmis insallah bebişin seninledir

Meraba bu yumurtlama testleri hic kullanmadim yumurtlama olmadigi zamanda silik mi gosteriyo yoksa hic cizgi olmuyomu eger olmuyorsa sizin silik cikmis insallah bebişin seninledir
Merhaba benim adet günüm yarın, normalde ovaluasyon testleri yumurtlama anını tesbit için KULLANILIYOR , en koyu anı yakaladıktan sonra 24 saat içinde ilişki tavsiye ediliyor ,hamilelik içinkullanıldığını bu sitede öğrendim ben , ne kadar doğru bilmiyorum ama Israrla savunanlar var doğruluğunu

• Beğen
Ben de sizlere bişey sorayım bu preseed nedir arkadaşlar, okudum biraz ama ne kadar Güvenilir ,neticede bir kimyasal

Selam kizlar bi sorum Olucakti benim sat 18 eylul ve ben duphaston kulaniyodum geçen ay sondu artik biraktim bu arada adet duzensizliyinden kulaniyodum ve bu ay ne zaman olucami bilmiyorum ama internette baktim 15,16,17 arasi felan olmam gerek yaziyo ama daha olmadim 3 gune yakin akintim baya var ve her seferinde adet oldum saniyorum ve halada sanki oyle sizce hamilelik varmidir yarin test alicam ama yine size sormak istedim ve belirti olarak sik idar goguslerim sisti ve agridi bunlar adet gunu oldu goslerimde damarlar cikmiş

• Beğen
Back