How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ekim ayindan umudu olanlar

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adet günüm dün akşam kahverengi br leke geldi sabah kaktığımda bişey yoktu bu saate kadarda kanamam olmadı yerleşme kanaması olabilirmi lekelenmem? bugünü nasıl geçircem bilemiyorum inşallah bu mubarek günde hayırlı haberleri alırız
Adetin hemen basliormu yoksa boyle leke gelip devam ediyor insallah yerlesmedir

Arkadaşlar ben istisnasız olarak reglden en az 1 hafta önce manyaklaşırdım. psikolojim bozulur, her şeye takarım, olayları büyütürüm ben olmaktan çıkarım. ozamanlar kendi halime bırakır beni eşim. :) hiç bulaşmaz bana. Esas konu şu ki bu ay çok pozitifim, mutluyum, gülücükler saçıyorum. acaba mı? dedirtiyor bu durum bana. :KK8: acaba bu da belirti olabilir mi?

aslına bakarsan bnde aynı olurum eşimde anlaşıldı deyip bi kenara çekiliverir :) ama bndede böle bişi yok aksine geçendede dedim çok mutluyum ..inşallah bu durum beklentimizin bi sonucudur :) mutluluğumuzda daimi olur :)

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adet günüm dün akşam kahverengi br leke geldi sabah kaktığımda bişey yoktu bu saate kadarda kanamam olmadı yerleşme kanaması olabilirmi lekelenmem? bugünü nasıl geçircem bilemiyorum inşallah bu mubarek günde hayırlı haberleri alırız
olabilir tabi insallah hayırlı haberlerini alırız canm

Canim adet gunun bugunmus eger hamileysen teste cikar zaten yap istersen en azindan icin rahatlar

Adetin hemen basliormu yoksa boyle leke gelip devam ediyor insallah yerlesmedir
son 4 ayımda takvim tutmuştum tabi bebek istediğimizden herşeyi not etmiştim normalde hep sabah kalktığımda adet oluyordum leke sadece dun akşam geldi ve bitti sonrada normal renksiz akıntım devam etti zaten son 10 gündür normalden biraz fazla akıntım vardı.

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım,hayırlı haberlerini bekliyoruz :KK9:

son 4 ayımda takvim tutmuştum tabi bebek istediğimizden herşeyi not etmiştim normalde hep sabah kalktığımda adet oluyordum leke sadece dun akşam geldi ve bitti sonrada normal renksiz akıntım devam etti zaten son 10 gündür normalden biraz fazla akıntım vardı.
Insallah bebisin gelmistir canim

kızlar !!!! adet olcakmışım gbı karnım agrıyo ara ara ama dha erken ya bat 22 :(

Hanimlar benimde bat 22 ekim ama hic bir gebelik belirtisi yok.Gecen ay milyon tane vardi fos cikti.Bu ay hic bisey yok ikinci ayim bu ay deneme ins tutmustur.Sunu sormak istiyorum.Gebelik oncesi akinti olurmus bende yok kupkuruyum simdi adet mi olucam ben ne dersiniz kesin bi belirtimi bu ve cok mu erken bu belirti icin

yine bulantiyla cikardm yediklerimi biraz atesim var gbi yanaklarm al al hala ara ara kasiklarim agriyo ama test yapmiyorum bakalm bat gunune kadar beklicem cok umitlenmek istemiyorum allah hayrlisini versin hepimize ☺️

yine bulantiyla cikardm yediklerimi biraz atesim var gbi yanaklarm al al hala ara ara kasiklarim agriyo ama test yapmiyorum bakalm bat gunune kadar beklicem cok umitlenmek istemiyorum allah hayrlisini versin hepimize ☺️
Canım hadi inşallah,güzel haberlerini bekliyorum .Ben çok stres yapıyorum varmı yokmu diye düşünürken varsada panikten gidecek yani o yüzden test yapıyorum olmadığını görüncede önümüzdeki aya inşallah deyip sakinleşiyorum :confused:.Çok heyecanlanıyorum ben çok..

Back