How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ekim ayindan umudu olanlar

sabahtan beri ara ara gelip geçen bi kulak ağrım var bi kaç yerde hamilelik belirtisi diye okudum şimdi olabilirmi gerçekten bana biraz saçma geldide :)

• Beğen
Reactions: sub
genelde folik 1'i öneriyor doktorlar heralde bana isim yazmadı ama bende ondan alıp kullanayım bari... Bundan sonra da hamile kalırsam giderim doktora. Çünkü hastaneden içeriye adım attın mı 1 ay çıkamıyosun. yok şu test yok bunun sonucu falan :)
folik asit folik asittir hepsi aynı sadece dozları farklı. bir de folic+ var onda da D vitamini var extra olarak. ayrıca GNC deki bazı multi vitaminlerde de 400 mikro gram folik asit bulunuyor. istersen onları da kullanabilirsin. vitamin olduğu için söyledim ama yine de doktora danışmak gerekir.
Hastaneye gitmeyi sevmiyorum. ancak ciddi hastalanırsam, ölmek üzere isem gidiyorum :)

• Beğen
Reactions: sub
günaydın güzel insanlar. :KK52: benim de 7 gün var daha. hiç bir belirti yok. adet olacağım zaman bile 10 gün önceden göğüslerim hassaslaşır, o bile yok.:KK43: bakalım nolcak.
Canim bazi gebelikte hic belirti olmayabiliyo seninde oyle olabilir insallah mucizen gelmistir

İyi akşamlar kızlar. İyi dilekler için çok teşekkürler . :KK54:her zaman umut vardır :KK68::KK15:dua edin bol bol.
Evet canim umut olmasa zaten coktan cökmüstuk her ay umut ediyoruz gelmistir bebis diye aynen bu aydan da umudumuzu birakmayacagiz allah buyuk vardir bildigi bol bol dualar ediyoruz hayirlisi insallah

Günaydın kızlar.... Son3.. Gelmesin kırmızılar... :anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:Bebişleri bekleyelimmm...
IMG_20150924_171530.jpg

Sağlık ocağına takip için gittim kayıt oldumm ama Kan uyuşmazlığı var bizde :KK43:

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adet günüm dün akşam kahverengi br leke geldi sabah kaktığımda bişey yoktu bu saate kadarda kanamam olmadı yerleşme kanaması olabilirmi lekelenmem? bugünü nasıl geçircem bilemiyorum inşallah bu mubarek günde hayırlı haberleri alırız

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adet günüm dün akşam kahverengi br leke geldi sabah kaktığımda bişey yoktu bu saate kadarda kanamam olmadı yerleşme kanaması olabilirmi lekelenmem? bugünü nasıl geçircem bilemiyorum inşallah bu mubarek günde hayırlı haberleri alırız
evet olabilir çok umut verici bir gelişme :) inşallah. hayırlı haberlerini bekliyoruz ozaman.

Arkadaşlar ben istisnasız olarak reglden en az 1 hafta önce manyaklaşırdım. psikolojim bozulur, her şeye takarım, olayları büyütürüm ben olmaktan çıkarım. ozamanlar kendi halime bırakır beni eşim. :) hiç bulaşmaz bana. Esas konu şu ki bu ay çok pozitifim, mutluyum, gülücükler saçıyorum. acaba mı? dedirtiyor bu durum bana. :KK8: acaba bu da belirti olabilir mi?

Back