- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
folik asit folik asittir hepsi aynı sadece dozları farklı. bir de folic+ var onda da D vitamini var extra olarak. ayrıca GNC deki bazı multi vitaminlerde de 400 mikro gram folik asit bulunuyor. istersen onları da kullanabilirsin. vitamin olduğu için söyledim ama yine de doktora danışmak gerekir.genelde folik 1'i öneriyor doktorlar heralde bana isim yazmadı ama bende ondan alıp kullanayım bari... Bundan sonra da hamile kalırsam giderim doktora. Çünkü hastaneden içeriye adım attın mı 1 ay çıkamıyosun. yok şu test yok bunun sonucu falan :)
ANAAA BENDE DE VAR O! olabilir vallaa ( kendimi dinlemekten etrafı duyamıyorum artık..:))sabahtan beri ara ara gelip geçen bi kulak ağrım var bi kaç yerde hamilelik belirtisi diye okudum şimdi olabilirmi gerçekten bana biraz saçma geldide :)
yok yok bence biz şimdiden gelinlik damatlık çeyiz falan ayarlayalım :)ANAAA BENDE DE VAR O! olabilir vallaa ( kendimi dinlemekten etrafı duyamıyorum artık..:))
yok yok bence biz şimdiden gelinlik damatlık çeyiz falan ayarlayalım :)
Canim meraba benimde beklemedigim adetim 29 ekim 2 bayrami bir arada yasariz insallahKızlar bende çok istiyorum 1buçuk yıl oldu şuan yumurtlama dönemindeyim beklediğim adet tarihim 29ekim Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Canim bazi gebelikte hic belirti olmayabiliyo seninde oyle olabilir insallah mucizen gelmistirgünaydın güzel insanlar. benim de 7 gün var daha. hiç bir belirti yok. adet olacağım zaman bile 10 gün önceden göğüslerim hassaslaşır, o bile yok. bakalım nolcak.
Evet canim umut olmasa zaten coktan cökmüstuk her ay umut ediyoruz gelmistir bebis diye aynen bu aydan da umudumuzu birakmayacagiz allah buyuk vardir bildigi bol bol dualar ediyoruz hayirlisi insallahİyi akşamlar kızlar. İyi dilekler için çok teşekkürler . her zaman umut vardır dua edin bol bol.
İnşllah canm ağzından bal damlıyor inşallah Rabbim hayırlısını versinCanim meraba benimde beklemedigim adetim 29 ekim 2 bayrami bir arada yasariz insallah
MAŞALLAH sana. evet çok yakışacak sana annelik.Günaydın kızlar.... Son3.. Gelmesin kırmızılar... Bebişleri bekleyelimmm...Eki Görüntüle 1659102
Yine yeni, umut dolu bir güne merhaba
evet olabilir çok umut verici bir gelişme :) inşallah. hayırlı haberlerini bekliyoruz ozaman.kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adet günüm dün akşam kahverengi br leke geldi sabah kaktığımda bişey yoktu bu saate kadarda kanamam olmadı yerleşme kanaması olabilirmi lekelenmem? bugünü nasıl geçircem bilemiyorum inşallah bu mubarek günde hayırlı haberleri alırız
Supersin canimGünaydın kızlar.... Son3.. Gelmesin kırmızılar... Bebişleri bekleyelimmm...Eki Görüntüle 1659102