Arkadaşıma aynen katılıyorum çok erken daha benim 5.gun emriyosu 10. Günüm bende zor sabrediyorum ama sabrın sonu selamet inşallahKızlar merhaba.bugün transferden sonraki 5. Gunum.3. Gun embriyosu 3 adet yerleştirildi. Sizce kan testi yaptırsam ne olur?
İnşallah canım ..valla günler çok zor geçiyor. Allah sonunu güzel eylesin:)Arkadaşıma aynen katılıyorum çok erken daha benim 5.gun emriyosu 10. Günüm bende zor sabrediyorum ama sabrın sonu selamet inşallah
Çooooookk erken canım, boşu boşuna üzersin kendini. Doktorunun dediği günü beklemelisin.Kızlar merhaba.bugün transferden sonraki 5. Gunum.3. Gun embriyosu 3 adet yerleştirildi. Sizce kan testi yaptırsam ne olur?
Az kaldı canım, sabrPazartesi olsun başka birşey istemiyorum
Mrb cnm benim de transferden sonra 5. Günüm..5.gün embriyosu bu güne kadar çok rahat geldim ama sanırım test günü yaklaştıkça heyecanim artiyo..hakkimizda hayirlisi olsun insKızlar merhaba.bugün transferden sonraki 5. Gunum.3. Gun embriyosu 3 adet yerleştirildi. Sizce kan testi yaptırsam ne olur?
Bence beklemelisin canım test gününden önce kesin çıkmaz zatenKızlar merhaba.bugün transferden sonraki 5. Gunum.3. Gun embriyosu 3 adet yerleştirildi. Sizce kan testi yaptırsam ne olur?
Pozitif demek hayırlı olsun test günün ne zamandı...kızlaaaar,
ben eşimin de isteğini kıramadım, ve kan testi yaptım.
bugün 9. gün ve sonuç 10,64.
sevinmeli miyim sizce yoksa henüz erken mi?
canim cok saol cevabin icin. test günüm pazartesiPozitif demek hayırlı olsun test günün ne zamandı...
Pazartesi tekrarla tam 48 saat olduğu için 2 kat artması beklenir Allahın izniyle güzel haberlere devam edeceksin canımcanim cok saol cevabin icin. test günüm pazartesi
insallah canim, Allah razi olsun.Pazartesi tekrarla tam 48 saat olduğu için 2 kat artması beklenir Allahın izniyle güzel haberlere devam edeceksin canım
Normalde gebelik var görünüyor, Pazartesi tekrarlayıp katlanışı izlemek lazım. Hayırlı olsun canım.kızlaaaar,
ayın kaçı tansver oldunuzki?benimde kontrol pazartesi ama bu gun 11 .gun. 9 gün için fena diyil.kızlaaaar,
26sında transfer oldum canım,ayın kaçı tansver oldunuzki?benimde kontrol pazartesi ama bu gun 11 .gun. 9 gün için fena diyil.
inşallah canım,Normalde gebelik var görünüyor, Pazartesi tekrarlayıp katlanışı izlemek lazım. Hayırlı olsun canım.
hayırlı olsun canım.yok benimki 24 u 3. gun emriosuydu.dun test verdiydim çıkmadı.3üz olur diye beklerken olmadı.ama yinede Allahdan umudu kesmiyorum.26sında transfer oldum canım,
5. gün embriyosu muydu senin de?
inşallah süper bir süpriz ile karşılaşırsın sen de arkadaşım. 3. gün embriyoları daha geç tutunuyormuş çünkü.hayırlı olsun canım.yok benimki 24 u 3. gun emriosuydu.dun test verdiydim çıkmadı.3üz olur diye beklerken olmadı.ama yinede Allahdan umudu kesmiyorum.
Bir ben mi kaldım yani tahlili yaptırmayan. Kendimide sabırsız bilirdim oysaki.hayırlı olsun canım.yok benimki 24 u 3. gun emriosuydu.dun test verdiydim çıkmadı.3üz olur diye beklerken olmadı.ama yinede Allahdan umudu kesmiyorum.
Canım bende varım beraberiz sabrediyorum birşey kalmadı net olsun diye bekliyorum sonra az çıktı diye kendimi yerimBir ben mi kaldım yani tahlili yaptırmayan. Kendimide sabırsız bilirdim oysaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?