- 24 Kasım 2016
- 233
- 262
- 103
- 36
aminnn canımmAmin canım inşallah senin hamileliğin de sorunsuz geçer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Amin canım,çok ağır ve çok uzun yollardan geçtim bu noktaya gelmek hiç kolay olmadı...Daha yolum bitmedi bile,kucağıma alana dekde bitmez...3.denememde pozitif oldu...negatif alanları hiçbir söz teselli etmez,yani ben öleydim...Sabırlar ve yeni tedavileri için güç diliyorum...rabbim en kısa sürede nasip eder inşallahRabbim senin de her aşamanın harika geçmesimi nasip etsin arkadaşım.
bize de çok güzel haberler vermeyi..
negatif alan arkadaşlarıma da tüm bu sıkıntıları unutturacak güzel gelişmeler nasip etsin..
amin
Evet canım bir sonraki adetimle tekrar baslicazŞimdi ne olacak peki adeti bekliyip önümüzdeki ay tekrardan mı deneyeceksin. Allah en hayırlı zamanda sana bebeğini verir umarım canım.
Bende sakinleşince öyle düşündüm yarın zaten test günüm sabah 10:00 gibi gidip kan vereceğim.
Evet canım önümüzdeki ay hem bu arada annemi babamı görmeye gidicem memlekete :) iyi oldu bi taraftandaŞimdi önümüzdeki aya mı ertelendi tedavin?
Evet canım önümüzdeki ay hem bu arada annemi babamı görmeye gidicem memlekete :) iyi oldu bi taraftandaŞimdi önümüzdeki aya mı ertelendi tedavin?
Yaaa inşallah artarCanım seni çok iyi anlıyorum gerçi belki geç tutunma olmuştur diye doktoru aradım ameliyattaymış cevap bekliyorum. Belki iki gün sonra tekrarlatır testi
İnşallah canım benim, Rabbim hepimizi güldürsün inşallahyasminsay ve tüüüm pazartesiyi bekleyen herkez,inşallah güzel sonuçlar alırsınız kese ve kalp atışı bekleyen ,ekimin ilk pozitif alanlarındanım,canı gönülden dua ediyorum size şu mübarek cuma günü...
Ben kadınlar kulübünde okudum birinin 0.44 sonra 0.94 sonra 1.2 çıkmış hep peş peşe günler şimdi bu hamilelikten çocuğu var. Benim doktorum yok olmamış dedi. İlaçları bırak 3-4 güne adet olursun adet bitince kontrole gel konuşalım dedi. Bakalım artık doktorun tavsiyesi üzerine 2. Denemeye geçeriz ama ne zaman bilemiyorum2 gun sonra pazar.pazartesi zaten kan vericez.gec tutunma normal hamileliktedir,bizim durumda gecerli diyil.bu gun benim 10. Gunum.3 tane enbriodan biridemi tutmazmi yau.ben ikiz beklerken kocaman bi hic.cok kotuyum.acaba bizim gibi kotu sonuc alipta sonradan pozitiv olan var mi?
Yaptı maalesef negatif kesinleşti. Allahtan ümit kesilmez belki önümüzdeki aylarda kendiliğinden olur. Ben neler gördüm üniversitede hayvanlarla çalışırken, birgün farelerle deney yapıyoruz. Bir kafese 4 dişi 1 erkek fare koyduyoruz döllenme için bir gece birlikte bırakıp sonra erkek fareleri ayırıyoruz dişileri de her kafeste bir dişi olacak şekilde ayırıyoruz dişi fareler hamile kaldılar sonra 21 gün donra doğum yaptılar bu bizim 9 ayımıza denk geliyor. Sonra bir kafesteki fare tekrardan kilo almaya başladı bizde şaşırdık ne oluyor diye bir baktık 21 gün sonra tekrar doğurdu. Şoka girdik kafese erkek fare gelmeden nasıl olur diye. Sonra anladık ki farenin vücudu döllenmiş embriyoları bilinmeyen bir mekanizma ile tutuklu tutmuş anne diğerlerini doğurunca öteki bekleyenler gelişimlerine devam etmişler... hala bunun cevabını bilimsel olarak açıklayamıyoruz. Burada Allah işin içine giriyor o ol derse olur diyorum. Hemde bir bilim adamı olarak... gerçekten ne hayırlıysa o olur Allah ol der olur. Bugün negatif görürsün, ilaçları kesersin sonra regl beklerken olmazsın olmazsın bi bakmışsın olmuş.... o yüzden sizlerinde destekleriyle bekliyorum. Benim için hatta buradaki herkes için biz elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakıyoruz....Evet canım önümüzdeki ay hem bu arada annemi babamı görmeye gidicem memlekete :) iyi oldu bi taraftanda
Yaaa inşallah artarben senden pozitif bekliyorum hep nedense doktor dönüş yaptı mi
Ağlamaktan icim cikdi.hic birseyle teselli edemiyorum kendimi.bide men guya kanimda hormon fazla geldi diye alerji verdim,doktor iyneleri kesti.it gibide her şeye havliyo diye korkumdan arayamadim doktoru ,bide ondan azar yemiyeyim.gununden once yapmayin dedi gecen cunku.Ben kadınlar kulübünde okudum birinin 0.44 sonra 0.94 sonra 1.2 çıkmış hep peş peşe günler şimdi bu hamilelikten çocuğu var. Benim doktorum yok olmamış dedi. İlaçları bırak 3-4 güne adet olursun adet bitince kontrole gel konuşalım dedi. Bakalım artık doktorun tavsiyesi üzerine 2. Denemeye geçeriz ama ne zaman bilemiyorum
Canım ne güzel soylemişsin işin Allah'a kalmışsa olmuş bil.. inşallah hiç beklemediğin bir anda rabbim kucağına verir o mucizeyi bu yolda uğraşan herkese rabbim yardım etsin sabır versinYaptı maalesef negatif kesinleşti. Allahtan ümit kesilmez belki önümüzdeki aylarda kendiliğinden olur. Ben neler gördüm üniversitede hayvanlarla çalışırken, birgün farelerle deney yapıyoruz. Bir kafese 4 dişi 1 erkek fare koyduyoruz döllenme için bir gece birlikte bırakıp sonra erkek fareleri ayırıyoruz dişileri de her kafeste bir dişi olacak şekilde ayırıyoruz dişi fareler hamile kaldılar sonra 21 gün donra doğum yaptılar bu bizim 9 ayımıza denk geliyor. Sonra bir kafesteki fare tekrardan kilo almaya başladı bizde şaşırdık ne oluyor diye bir baktık 21 gün sonra tekrar doğurdu. Şoka girdik kafese erkek fare gelmeden nasıl olur diye. Sonra anladık ki farenin vücudu döllenmiş embriyoları bilinmeyen bir mekanizma ile tutuklu tutmuş anne diğerlerini doğurunca öteki bekleyenler gelişimlerine devam etmişler... hala bunun cevabını bilimsel olarak açıklayamıyoruz. Burada Allah işin içine giriyor o ol derse olur diyorum. Hemde bir bilim adamı olarak... gerçekten ne hayırlıysa o olur Allah ol der olur. Bugün negatif görürsün, ilaçları kesersin sonra regl beklerken olmazsın olmazsın bi bakmışsın olmuş.... o yüzden sizlerinde destekleriyle bekliyorum. Benim için hatta buradaki herkes için biz elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakıyoruz....
Amin canımmmmCanım ne güzel soylemişsin işin Allah'a kalmışsa olmuş bil.. inşallah hiç beklemediğin bir anda rabbim kucağına verir o mucizeyi bu yolda uğraşan herkese rabbim yardım etsin sabır versin
Canm hirpalama kendini her sözümüz boş biliorum benim 4. Denemem cok iyi biliyorum o psikolojiyi ama Allah bir gün ol diyecek ve herkes hatta sen bile seyredeceksin. Kismet isi bu is. Dr konusuna gelince dr lar istedigimiz gibi ilgilenmiyor o kadsr para veriyorsun iyil muamele aciklama bekliyorsun sormadan bisey soyleyen yok ama bagirip cagiriyorsa degistir o dr u bu is te dr da önemli.Ağlamaktan icim cikdi.hic birseyle teselli edemiyorum kendimi.bide men guya kanimda hormon fazla geldi diye alerji verdim,doktor iyneleri kesti.it gibide her şeye havliyo diye korkumdan arayamadim doktoru ,bide ondan azar yemiyeyim.gununden once yapmayin dedi gecen cunku.
Canım öncelikle geçmiş olsun.Hayırlısı ne ise onu yaşatsın Allah ve hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ancak tup bebekte moral çok önemli. Doktoruna her hal ve şartta ulaşabilmek ve onun senin ruh halini anlayarak seni incitmeden guleryuzlu davranması çok önemli. Naçizane tavsiyem hemen doktorunu imkan varsa değiştirmen. Ne olur üzülüp daha fazla hırpalanma kendini.bunda da vardır bir hayrAğlamaktan icim cikdi.hic birseyle teselli edemiyorum kendimi.bide men guya kanimda hormon fazla geldi diye alerji verdim,doktor iyneleri kesti.it gibide her şeye havliyo diye korkumdan arayamadim doktoru ,bide ondan azar yemiyeyim.gununden once yapmayin dedi gecen cunku.
uzun araştırmalardan sonra bulmuşuz bu doktoru.buraların en iyisi.başarı oranı burdakı tüm doktorlardan yüksek diye seçtik.malesef buda yoğunlukdan zaman ayıramıyor kimseye.dediyimi yapın başka birşey etmeyin diyo.Canım öncelikle geçmiş olsun.Hayırlısı ne ise onu yaşatsın Allah ve hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ancak tup bebekte moral çok önemli. Doktoruna her hal ve şartta ulaşabilmek ve onun senin ruh halini anlayarak seni incitmeden guleryuzlu davranması çok önemli. Naçizane tavsiyem hemen doktorunu imkan varsa değiştirmen. Ne olur üzülüp daha fazla hırpalanma kendini.bunda da vardır bir hayr
Allah iyiliyini versin.çok sabırsızsın,dur bi bekle en az 8 gun olsun.n iyi ihtimalle bile 3, gün embriosu 7, cün yerleşiyor.8, gün kana geçiyorKızlar merhaba.bugün transferden sonraki 5. Gunum.3. Gun embriyosu 3 adet yerleştirildi. Sizce kan testi yaptırsam ne olur?
O zaman biraz daha sabredip salı günü yaptırayım.Allah iyiliyini versin.çok sabırsızsın,dur bi bekle en az 8 gun olsun.n iyi ihtimalle bile 3, gün embriosu 7, cün yerleşiyor.8, gün kana geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?