Merhaba canım benim 3.denemem olacak .İlk denememde gebelik oldu fakat düşük yaptım malesef ikinci denememde dondurulmuş embriyo ile direkt negatif oldu şimdi eylül sonunda başlıyacak reglimle ilaçlara başlıycam yani sıfırdan başlıyorum.Eşimde morfoloji %1,ileri hareket %5.Bu 3.deneme o yüzden büyüüük büyüüüük korkularım var...seninde tedavin hayırlı olsun...Merhaba Arkadaşlar,
Önce size kendi sürecimden bahsedip bu süreci benimle birlikte yaşayacak olanlara destek, motive olmak amacım. Zor bir süreç ve insan kendisine dert ortağı arıyor gerçekten..
1,5 yıllık evliyim. Eşimde sperm sayısı az morfoloji%2 ve imminolıjik infertilite tanısı konuldu. Yaklaşık 5 ay bitkisel kürler ve takriben doktor kontrollü ilaçlar denedik ama öok büyük bi fark gözlemleyemedik. Şimdi ise Anadolu sağlık merkezinde Aydın Arıcı ile tüp bebek ön görüşmesi yaptık. Rabbimin izniyle ekim ayında transfer olacağım ve meleğime kavuşacağım inşaAllah.
Aynı süreçte olanlar siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Size tavsiyem hiç bir zaman umutsuz olmayın. Her zaman o heyecanı umudu içinizde yaşatın. Yaşatın ki müslümanın umutsuzluğu olmaz Allah isteyen herkese nasip etsin. Sevgilerle...
Ben doktorumu değiştirmedim canım,baştan beri aynı hoca ile yola devamediyorum.Güvendiğim ve çok sevdiğim bir hoca...medicana ankrada Osman Denizhan Özgünamiin canım cümlemize . Bende reglimi bekliyorum tedavi için. Bizde durum çok farklı değil. Morfoloji %2 ileri hızlı hareket 0 ileri yavaş hareket %5. Sen nerede yaptırdın öncekileri? Şimdi ki nerede olacak?
Hayırlı olsun canım. Güzel haberlerle sonlanır inşaAllah. Bu topik kalsın birbirimizden irtibatı kesmeyelim olur mu? Birebir aynı neredeyse durumumuz :)Ben doktorumu değiştirmedim canım,baştan beri aynı hoca ile yola devamediyorum.Güvendiğim ve çok sevdiğim bir hoca...medicana ankrada Osman Denizhan Özgün
Tamam canım,inşallah güzel sonuçlar olacakHayırlı olsun canım. Güzel haberlerle sonlanır inşaAllah. Bu topik kalsın birbirimizden irtibatı kesmeyelim olur mu? Birebir aynı neredeyse durumumuz :)
İnşallah hayırlısı canım ayin kacinda baslicanizİyi geceler arkadaşlar.. ben de 2 senelik evliyim.. normal yoldan olmadı bebeğimiz.. bana ofis ve hsg yapıldı.. İnşaAllah bizde ekimde başlayacağız.. .. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin İnşaAllah..buradan destek olalım birbirimize
Canım yumurta toplama falan bunlar zor mu oluyo bilgi versen korkuyorum da benMerhaba canım benim 3.denemem olacak .İlk denememde gebelik oldu fakat düşük yaptım malesef ikinci denememde dondurulmuş embriyo ile direkt negatif oldu şimdi eylül sonunda başlıyacak reglimle ilaçlara başlıycam yani sıfırdan başlıyorum.Eşimde morfoloji %1,ileri hareket %5.Bu 3.deneme o yüzden büyüüük büyüüüük korkularım var...seninde tedavin hayırlı olsun...
Canım ekimin sonunda başlayacağız.. ilk denemem olacak.. hem tedirgin gem heyecanlıyızİnşallah hayırlısı canım ayin kacinda baslicaniz
Bende çok heyecan yapıyorum olmicak diye de korkuyorum canım. Bizim de ilk. Sizde sorun neydiCanım ekimin sonunda başlayacağız.. ilk denemem olacak.. hem tedirgin gem heyecanlıyız
Benim eşimin kilo problemi vardı bundan bir sene önce tam de bugün ameliyat tüp mide ameliyatı oldu.. şimdi tedaviye başlayacağız.. azo spermdi o zamanlar..şimdi hem canlı hem de hareketli sperm mevcut..Bende çok heyecan yapıyorum olmicak diye de korkuyorum canım. Bizim de ilk. Sizde sorun neydi
Hayır hiç zor değil sakın stres yapma,uyuyosun zaten sonrasında adetin ilk günüymüş gibi kramp oluyo 1-2 gün parol bile geçiriyo o kadar hafif yani.Estrofem genelde tüm tedavide var canım evet verilmişti.Rahim kalınlaşması o döngü için sağlanıyo yani kalıcı değil meraketmeCanım yumurta toplama falan bunlar zor mu oluyo bilgi versen korkuyorum da benbirde doktor bana estrofem falan verdi bu rahim kalinlasmasini sagliyormus size de vermiş miydi bu ilactan. Birde rahim kalinlasmasi daha sonra problem çıkarır mi ki
Hayırlı olsun tedaviMerhaba. Esimde varikosel var sperm sorunları, bende yumurta tembelliği zayıflığı var bu ay gittik üniversite tüp bebekte doktora adet olunca gelin dedi ömrümde ilk kez 6 gün adetim gecikti stres midir fitil kullandım ondan midir bilmiyorum 2bucuk yıllık evliyim inşallah bu konuda bebeklerimizin müjdesini veririz...
İyi geceler arkadaşlar.. ben de 2 senelik evliyim.. normal yoldan olmadı bebeğimiz.. bana ofis ve hsg yapıldı.. İnşaAllah bizde ekimde başlayacağız.. .. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin İnşaAllah..buradan destek olalım birbirimize
Selam kızlar bende ekimde baslicam tedaviye bizde de morfoloji 1 sperm sayısı 2 milyon. İşimiz çok zor ama umutlaniyor insan. İlk denememiz olacak . Benim de rahmim tavşan kulağı gibiymis üstten basık yani bebeğin gelisecegi alan daralıyor böyle olunca da. Bu sebeple iki ay önce histereskopi oldum. Ekim adetimde baslicaz bi aksilik olmazsa. 1 hafta önce muayene oldum en son. Toplam 25 tane yumurta saydı doktorum. Bu iyi birsey dedi bakalim
İnşaAllah canım.. nasıl geçecek süreç çok merak ediyorum..Güzel haberler kızlar inşallah
Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı :)Hayır hiç zor değil sakın stres yapma,uyuyosun zaten sonrasında adetin ilk günüymüş gibi kramp oluyo 1-2 gün parol bile geçiriyo o kadar hafif yani.Estrofem genelde tüm tedavide var canım evet verilmişti.Rahim kalınlaşması o döngü için sağlanıyo yani kalıcı değil meraketmeHayırlı olsun tedavin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?