Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

selam kızlar
bugün transferin 7. günü bitti
pazartesi test günüm
öncesinde kan yada idrar yapsam mı?
ne tavsiye edersiniz?
gün yaklaştıkça bir duygusallık ki sormayın :)
Valla ben pazartesi transfer oldum, carsamba idrar testi yaptım (sabah ilk idrarimla).
Pozitif cikti ama olumlu anlama gelmez.
Yarin kan vereceksin inş olumlu cikar.

Vallahi çok şaşırdım. 2. Gun çok erken değil mi? Bak bi de bana kızdınız 5
Gün kan tahlili yaptırayım mi diye sorunca:)şaka bir yana maşallah vallahi
Canım valla eğer bukadar çabuk çıktıysa ikiz yada 3üz olabilir arkadaşın sabah tahlili bir vereyim bende rahatliycam

Vallahi çok şaşırdım. 2. Gun çok erken değil mi? Bak bi de bana kızdınız 5
Gün kan tahlili yaptırayım mi diye sorunca:)şaka bir yana maşallah vallahi
Kızmak değil canım, erken test negatif çıkarsa yıkım yaşatıp olacaksa da olmaz diye dedik.
İnşallah bu arkadaşımızda sonrasında yıkım yaşamaz, ilaçların etkisi bu denli yoğunken ilk günlerde, bilemiyorum.

Hayırlı olsun canım 2 günde pozitif mi çıktı ?
Cnm 31 Ekim pazartesi transfer oldu.
Çarşamba merakimdan sabah ilk idrarimla gebelik testi yaptım pozitif çıktı.
Fakat hic bi anlama gelmez. 9 Kasım perşembe günü kan testine gel dediler.
Orda kopacak dananın kuyruğu.
Ayrıca gün icinde idrar testi yapip negatif gören arkadaşlar bence o teste inanmasınlar. Gün içindeki idrar dogru sonuc vermiyor.
Yani zor bi sürec ağır sağlam bi psikoloji istiyor. O psikoloji de maalesef bu süreci baslayan kimsede bulunmuyor / bulunamaz.
Gecen gün igne olurken bir ağladım. Hemşireye dedimki, Allah düşmanıma bile bizim gibi uğrasarak evlat yoluna düşürmesin. İsteyen herkese nasip etsin.
Ki ben hani öyle cok kendini yemiş bitirmis bi insan olarak böyle bittiysem kimse demesin güçlü geçirdim bu süreci.
Rabbim hepimize hayırlı uğurlu dinli imanli akıllı başlı edepli namuslu evlatlar nasip eylesin.

Amin canım benim ne sorunlarla karşılaşıp yolumuza devam ediyoruz bu süreçte gerçekten sinirler çok yıpranıyor hele birde iyi bir doktora denk gelmez isen dahada zor ben ne insanlarla karşılaştım sorunun ne olduğunu anlamadığı için bana birdaha gelme sana yardımcı olamam gibi birsürü şey yaşadım... Her şeye insan dayanıyor da bu acımasız laflara bazen dayanamıyor insan rabbim yardımcımız olsun ondan başka bizi anlayacak yardımcı olacak kimse yok ona sığındım hayırlısı ne ise o olsun

Aynen benim karın zarlarim birbirine yapışıklığın ötesinde birbirine girmis bir kismi ancak ayrilabildi. Ameliyatimda hayati risk basladi cok zorluydu ve cok kan kaybettim.
Tekrar ameliyat olman gerek dediler. Sol tupumun baglanmasi gerek. Bir doktor durumumu anlatinca resmen gozlerinde bir korku olustu. Ameliyatımi yapamayacak belli ama sacma sacma akillar verdi. Aynı senin dedigin gibiler.
Sonra prof faruk buyru ya gittim. Ucretsiz muayene edip çok büyük bi genişlemem olmadigini sivi akma ihtimalinin oldugunu ama tup cok geniş degil dedi üzerine basa basa, iste ameliyat olmadan ilk tüp denememi yapiyorum.
Aksi bir durumda olacagim ameliyat ama bu iğrenç adi doktorlara değil tabi. İsini layıkıyla yapan bizi para gibi görmeyen bir doktora.
Hele bakalim persembe ne cikacak kan testinde ona gore alcaz şekil.

Inşallah güzel haberlere gelirsin canım

Valla ben pazartesi transfer oldum, carsamba idrar testi yaptım (sabah ilk idrarimla).
Pozitif cikti ama olumlu anlama gelmez.
Yarin kan vereceksin inş olumlu cikar.
InşâAllah gercekden hamilesindir.ben gecen bi yerde okudumki catlatma iynesinin uzerinden 14 gun gecdikden sonra kanda gercek hcg gorulur diye.o yuzden cok korkuyorum,yarin tahlilde gerceyi oyrenecez inşâAllah ilaclara alerji verdim diye tedavi yarim kaldi olsa bile duse bilirmis.hayirlisi

Benimde demek istediğim buydu canım, açıklayamamıştım.

Ya arkadaşlar ben ayin 3 u kan verdim.cikmadi.ilaclarada alerji verince kesdik.bu sabah idrar testi yaptim cikmadi.ama uzerinden 30 dakka filan gecince silik,hayali birsey gordum.ola bilirmi acaba?gec tutunma gibi birsey olamaz tup bebekde diye biliyorum.kimyasal olur diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…